»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / de rijke en de armen
Ingezonden:  07 Okt 2012 13:43
Hallo

Helaas kan ik de laatste tijd mijn dromen niet helemaal goed herinneren, vanwege slecht slapen maar ik kan wel opschrijven wat ik nog weet =)

Ik was in een huis van iemand anders, dit was een ééngezinswoning maar wel vrij groot dus niet perse een villa maar wel een woning die de meeste mensen niet kunnen veroorloven. De reden waarom ik in dat huis was weet ik eigenlijk niet meer maar ik herinner mij dat ik iets aan het zoeken was.
De bewoners van de woning kwamen via de achterdeur thuis en ik probeerde te vluchten uit de voordeur maar ze betrapten me. De bewoners waren van mijn leeftijd (23) het waren meerdere jongeren die samen de kosten deelden, maar ze hadden blijkbaar wel succes, dat ze dit samen konden betalen.
En dat lieten ze mij ook weten, ze de deden erg smerig hierover hun konden dit veroorloven en ik niet dat wreven ze erin bij een vriendin van mij (die er ineens ook was en op de uitkijk stond voor mij) zij werd hier wat treurig van en wist er geen antwoord op te geven, terwijl ik eerder boos was, ik wist wel dat het fout was dat ik bij hun had ingebroken maar ik dacht wel: ze mogen niet denken dat ze beter zijn, omdat ze meer geld of succes hebben.
In mijn eigen woning vond ik een afbeelding van de bewoners van het andere huis, het was een hele oude foto van hen waarop ze naakt waren en dat werd gesymboliseerd met dat het meisje vrij harig was zoals op vrij oude naakt foto's.
Waarom ik deze afbeelding in mijn huis had en iets ging halen uit hun huis, heeft het idee gegeven het gevoel zeg maar dat ik in hun oude huis woonde en hun in het huis wat eigenlijk van mij is en daar was dus iets wat ik wilde hebben, al is het eigenlijk van hun.
Met de afbeelding die ik van hen had, had ik een chantage middel tegen hun, maar ik probeerde eerst hun op te zoeken en te wachten tot ze duidelijk de woorden zouden zeggen die ik tegen hen zou kunnen gebruiken. (dit is ook iets wat ik in het echte leven doe, ik wil ervoor zorgen dat mensen zelf door de mand vallen in plaats van hun zeer doen met iets wat niet verwant is aan wat ze verkeerd hebben gedaan)
Zo is mijn droom afgelopen, ik had het middel niet gebruikt ik was nog aan het wachten.
Ingezonden:  07 Okt 2012 21:02
Heb je de ambitie om rijk te worden kosten wat het kost, doch wel met geduld? Dit is namelijk nu een beetje het beeld wat ik uit deze droom krijg, maar kan het fout hebben
Ingezonden:  09 Okt 2012 19:14
Ffom

je leeft teveel het leven wat andere van je verwachten.
Stel je zelf doelen die jij wilt bewandelen. Vertrouw meer op je zelf.
Je maakt op dit moment keuze's die anderen voor jou invullen, je hangt op dit moment teveel aan andere.

Kijk eens wat jij met je leven wilt zonder dat je daarin aangestuurd wordt door anderen.
Maak zelf je keuze's.Want op dit moment voel je je onzeker dus je wilt steeds de weg inslaan die anderen voor jou invullen.

succes.

medium de Witte Duif
Ingezonden:  09 Okt 2012 23:37
Bedankt witte duif en psylor

Ik herken helaas in beide readings mijzelf niet, ik ben niet uit op rijkdom en op dit moment ben ik juist veel bezig mijn eigen leven in te vullen zoals ik het wil en zeg ik meer nee.

Maar toch bedankt, gr FFOM
Ingezonden:  10 Okt 2012 14:49
Ffom

je haalt twee dingen door elkaar ik heb je geen reading gegeven maar alleen maar een uitleg wat eventueel je droom kan betekenen.
Deze twee zijn hele verschillende dingen, het heeft niets met elkaar te maken.

groetjes medium de Witte Duif
Ingezonden:  10 Okt 2012 16:45
reading betekend lezen, ik neem het heel letterlijk =)
Ingezonden:  11 Okt 2012 12:02
Je kan zelf het beste je dromen bepalen wat het betekend, jij kent namelijk jezelf het beste, iets wat heel belangrijk is bij het bepalen van de betekenis van dromen.
Sta er neutraal in en kijk ernaar wat mogelijk de betekenissen kunnen zijn
Ingezonden:  12 Okt 2012 18:01
bedankt psylor ik zal het proberen =)