»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Levensechte droom
Ingezonden:  08 Okt 2012 06:58
Hallo,

27 juli is mijn hondje zilla overleden. Heb hem die nacht nog horen snurken en mijn dochtertje heeft hem de ochtend nadien nog gezien. Ik had een hele sterke band met hem en voel me ook enigszins schuldig over het feit dat ik hem toen bij de dierenarts had gelaten met het idee als er iets met hem was de dierenarts bij hem was. Hij is dus daar overleden en niet thuis.
Ik mis hem nog altijd verschrikkelijk erg en ween nog regelmatig om hem. Elke avond lig ik in mijn gedachten nog lang tegen hem te praten. Gisteren heb ik dat ook gedaan en tegen Jane, mijn poes , die verleden jaar ook plots is overleden. Ik lag toen in het ziekenhuis van de geboorte van mijn jongste.
Ik vertelde hem dat ik hem graag nog eens zou zien en knuffelen. En dat ik Jane ook nog wel zou willen zien. Heb nooit afscheid van haar kunnen nemen. Deze nacht heb ik gedroomd over Jane en over Zilla. Niet lang. Maar het was zo echt . Ik kon hem echt horen en voelen. Ik heb van hem tijdens die droom maar een zinnetje doorgekregen.  Namelijk "niet vergeten". Maar het leek alsof hij meer wou vertellen. En dan was het plots gedaan.
Het was zo een rare droom. Zit nog steeds met tranen in de ogen en normaal onthou ik mijn dromen niet echt.
Iemand al met zoiets ervaring gehad?
Ingezonden:  08 Okt 2012 13:08
Je hebt echt contact met ze gehad. OVerledenen (mens en dier) komen vaak in dromen terug om met hun baasjes/geliefden te praten.
Er zijn veel boeken ook over te vinden. En onthoud, het is alleen een lichamelijk afscheid, niet geestelijk. Dus blijf lekker praten.
Ik heb zelf vaak mijn vader op bezoek bijvoorbeeld.
Ingezonden:  08 Okt 2012 16:43
Was echt wel vrij intens. Alleen snap ik niet goed wat hij wou zeggen met "niet vergeten". Het was ook zo plots gedaan terwijl het leek alsof hij zelf niet weg wou. Is dat normaal?
Ingezonden:  09 Okt 2012 12:51
Tuurlijk, want elkaar op deze manier weerzien kan ook emoties oproepen, en zeker omdat het nog niet zo lang geleden is. Je dieren voelen ook je emoties die je gewoon voor ze hebt, ook het verdriet, en dat willen ze je nooit aandoen.
Ingezonden:  09 Okt 2012 18:59
Neen dat is waar , zilla zou niet willen dat ik zoveel verdriet heb, maar hij laat een enorme leegte achter. Ik hoop alleszins dat hij me nog regelmatig komt bezoeken.