»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Rare droom overleden moeder
Ingezonden:  17 Okt 2012 20:07
Even ter info...
Mijn moeder en ik zijn beiden op dezelfde dag-datum-tijdstip geboren. Ik 30 jr. later natuurlijk.
Zij overleed jan. 1977.
Nadien regelmatig over haar gedroomd, nooit naar en eigenlijk altijd verklaarbaar. Ruim 25 jr later had ik een hele vreemde droom. Ze werkte in een zaak waar ze spullen voor feesten e.d. verhuurden. Met name meubilair bekleed met olijfgroene stof, in de etalage hingen zelfs gordijnen van dezelfde stof. Ze benaderde mij als klant ... en toen was de droom voorbij. Jaren later heb ik via collega mediums wel eens een aardig berichtje mogen ontvangen. Maar nog steeds vraag ik me af wat bovengenoemde droom nou te betekenen had.
Grtz. Sean.
Ingezonden:  17 Okt 2012 21:32
Sean

Je moeder is trots op de manier hoe jij leeft en hoe je de afgelopen jaren je leven hebt ingevuld.
Sommige belevenissen komen overeen met wat je moeder op het aardse heeft meegemaakt en de manier hoe jij met jouw problemen en het invullen ervan bent om gegaan daar heeft je moeder bewondering voor.
Zij had graag jouw instellingen en doorzettings vermogen gehad in de beslissingen die overeen komen met die van je moeder toen der tijd.

(waarom deze uitleg: stof staat voor verandering in je leven en de olijfgroene kleur ervan staat voor vernieuwing en zegen. Daar jij een klant van je moeder was in je droom daaruit kan ik afleiden dat zij trots is op de aanpak / invulling in je leven)

gr medium de Witte Duif
Ingezonden:  17 Okt 2012 21:41
Erg bedankt Witte Duif,
Wat je zegt kan ik hier en daar wel plaatsen.
Ook jouw uitleg van de olijfkleur sluit aan bij de kennis van kleuren die ikzelf aanhang.
Nogmaals bedankt, Sean.