»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Zilla in mijn dromen
Ingezonden:  05 Nov 2012 17:24
Sinds de dood van mijn hondje Zilla is het al een paar maal gebeurd dat ik 's nachts van hem droom. Op zich is het voor mij al vrij raar dat ik onthou wat ik heb gedroomd.Maar wat vooral kenmerkend is voor de dromen waarin Zilla voorkomt is dat deze dromen erg intens zijn en dat ik steeds wakker wordt met het gevoel dat hij mij iets wil zeggen. Alleen weet ik niet wat. Vannacht heb ik weer over hem gedroomd. Hij lag bij mijn moeder in de tuin. Wat ook al raar is want hij is sinds hij een pup was niet bij mijn moeder geweest. En hij lag daar op de manier dat hij gestorven was. Ik zag hem, en ik dacht, waarom ligt hij daar ? Hij is toch dood. En plots draaide hij zich op zijn rugje, zoals hij altijd deed om zijn buikje te laten strelen.Ik tilde hem op en liep met hem blij naar ons ma en riep: "mama hij is niet dood." Ik zette hem neer en hij ging met zijn voorpootjes op de stoel staan zodat ik hem kon strelen achter zijn oortje. En toen ben ik wakker geworden met tranen in de ogen en de vraag "wat?" in mijn hoofd.
Morgen ga ik naar een medium. Afgelopen weken heb ik meer en meer dromen over hem. Ik mis hem dan ook nog altijd heel erg en ik praat dagelijks tegen hem. Alleen vraag ik me af wat hij wil zeggen.
Ingezonden:  05 Nov 2012 19:28
Redlotuske.

Mag ik je vragen hoe het kontakt met je moeder is.
Want de droom verteld me op een of andere manier dat je haar net zo mist als dat je  Zilla mist.
Terwijl je moeder gewoon nog leeft, misschien moet jij wat vaker naar haar toe gaan.

Er is iets gebeurd waardoor je wat verwijderd bent van je moeder en je mist haar om je heen, Want door dat voorval gaan jullie nu anders met elkaar om niet zo close meer als voorheen.

Maak zelf de stap om wat vaker haar op te gaan zoeken en dat kleine akkefietje zal snel naar de achtergrond verdwijnen.

groet medium  de Witte Duif
Ingezonden:  05 Nov 2012 20:49
Dag witte duif,

Mijn moeder is altijd emotioneel afwezig geweest. De band met mijn ma is niet slecht maar die blijft oppervlakkig en zeker sinds mijn ma opnieuw getrouwd is. Ik bel haar wel elke avond, maar ze heeft nooit echt tijd. Ik mis wel een moeder die er emotioneel is voor mij, maar ik denk niet dat dat zal veranderen. Heb het nooit echt anders geweten en ik heb intussen de pogingen opgegeven om het te veranderen.
Ingezonden:  05 Nov 2012 20:58
Redlotuske

Misschien moet je eens overwegen om een ander hondje te nemen.
Kijk Zilla ving het gemis van moederliefde op, niet zo zeer in de zin van het woord maar |Zilla gaf je wel geborgenheid en aanhankelijkheid, tevens kon jij dat ook kwijt bij Zilla.
Dit miste je in het leven, natuurlijk kan een nieuw hondje niet Zilla maar ook niet je moeder vervangen maar je kunt er misschien wel weer je gevoelens aan kwijt.

groet Medium de Witte Duif
Ingezonden:  06 Nov 2012 07:16
Dag Witte Duif

Ik had, met Zilla bijgeteld, drie hondjes. Drie Franse Bulldogjes. Je had Zilla, die is dan op zesjarige leeftijd gestorven, ik heb nu nog Nessy, die is 4 jaar en dan het zoontje van Zilla en Nessy, namelijk Junior. Die is er 2. Die twee komen ook wel bij mij liggen, zijn best aanhankelijk , maar de klik die ik met Zilla had heb ik niet bij hen. Ik moet nu ook wel toegeven dat Zilla een heel speciaal karaktertje had. Hij was uitgesproken dominant en slim en van niets of niemand bang. Maar eenmaal je zijn respect gewonnen had, was ie ook wel superaanhankelijk. Niet elke hond dat uit de tuin ontsnapt komt aan de deur krabben om terug binnen te mogen.
Ingezonden:  08 Nov 2012 11:39
ik zou denken dat dat, wat je bij Zilla voelde,
dat is wat je nu in je leven mist.
Mssn wil de droom eraan herinneren om dit gebrek
in het dagelijkse leven, hoe dan ook, aan te vullen.
Ingezonden:  08 Nov 2012 17:45
ik vrees dat je daar weleens gelijk in kan hebben.
Ingezonden:  08 Nov 2012 21:50
vrezen,
Be happy, dan weet je wat je nodig hebt.