»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / griezelig
Ingezonden:  14 Nov 2012 10:25
Ik ben onlangs naar een medium geweest. Ze vertelde me dat er hier in huis negatieve energie is en dat ik dit ook aantrek. Ik ben vannacht wakker geschoten met rillingen van de schrik. Ik had namelijk een hele enge droom gehad. Veel herinner ik me er niet van. Juist dat het zinnetje in mijn hoofd bleef hangen:" Ik moet hem hebben..." . En met hem bedoelde ze mijn man. Ik heb daarna nog geprobeerd om te slapen, maar tot zelfs in mijn andere droom bleef dat zinnetje me achtervolgen.
Ingezonden:  14 Nov 2012 16:56
Had jij zelf hiervoor al het idee dat dit aanwezig was? Niet ieder medium voelt alles goed aan, en een mens kan iets aangepraat worden.
En als je dit dan gaat geloven, dan kan je het gaan aantrekken door je angst en onzekerheid hierover.
Ingezonden:  15 Nov 2012 09:46
Moet echter wel toegeven dat sinds ik hier woon er eigenlijk niet veel goeds is gebeurd. Heb hier op 2 jaar tijd meer ongeluk gehad dan op de 5 jaren daarvoor. En zowel ik als mijn man wonen hier niet graag.
Ingezonden:  15 Nov 2012 23:17
Heb je verder ervaringen met het paranormale?

Heeft het medium je ook tips gegegeven?
Ingezonden:  16 Nov 2012 19:54
Medium heeft gezegd ofwel verhuizen ofwel het huis laten reinigen.
Ervaringen met het paranormale... heb het aangevoeld dat mijn grootvader ging sterven en heb mijn hondje horen snurken op bed terwijl hij kort daarvoor overleden was.
Ingezonden:  16 Nov 2012 20:26
Okee... en ga je het ook laten reinigen?
Heb je nu nog steeds last van die enge droom?

Het is heel vervelend om zo'n energie te ervaren. Het zou wel goed zijn als je daar mee om zou kunnen gaan.

Liefs Na Na
Ingezonden:  31 Dec 2012 16:19
Bij mij thuis heb ik allen maar nachtmerries als ik ergens anders ben niet. ik trek me er niks van aan, om dat ik weet dat het hier spookt. ik ben regelmatig 's nachts wakker geschrokken.
Ingezonden:  31 Dec 2012 17:13
Het is een huurhuis en ben niet van plan hier nog lang te wonen. Het wordt toch te klein. We hebben maar 2 slaapkamers en ons jongste, nu 1 jaar, begint te oud te worden om bij ons op de kamer te liggen. Ah ik had het moeten weten. Toen we kwamen kijken had ik geen klik en dat is meestal niet goed. Ik heb hier nog last van enge dromen. Heb deze week nog gedroomd dat een goede vriendin van mij ging sterven. Ik probeer het te relativeren en meer aan het positieve te denken. Kwestie van wat tegengewicht te geven. Het is niet zo dat ik het negeer... ik wil me er gewoon niet door naar beneden laten trekken. Dus denk ik voortaan alleen nog aan het positieve. Zoals Ok.. ik heb geen werk ( ben ik kwijt geraakt toen ik hier net woonde) , maar dat betekent meer quality time met de kindjes. En nu probeer ik zo te denken. Die ene droom heb ik voorlopig niet meer gehad.
Ingezonden:  31 Dec 2012 18:05
Dromen over sterven betekent niet dat iemand fysiek doodgaat, maar een hoofdstuk afsluit en een nieuwe fase ingaat.