»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  15 Nov 2012 11:10
Vanacht droomde ik dat het was uitgegaan met mijn vriend en dat ik hem miste en bij hem langs ging. Toen ik binnen was was zijn moeder pissig want ik had haar motor helm kwijt gemaakt op een markt. Toen ging ik naar de kamer van vriendje en ik had vier panna cotta mee en in twee had ik een heel klein poppetje gezet en die waren er in gezakt. Zijn kamer was in een flat en er waren allemaal jongens die in dat huis woonden en twee lagen bij de wasmachine want ze konden niet slapen in het licht, toen kwam ik bij zijn kamer en was ik ineens aan een gracht en alle jongen lagen daar op matrasjes aan de gracht en ik gaf hem de panna cotta en wou het poppetje er uit vissen maar er kwamen alleen heel veel armpjes uit en het andere poppetje was verdwenen.
Toen werd er aan de gracht een meisje in geduwd en een bood los gemaakt zodat ze de kant niet meer opkwam, en toen kwamen er in keer heel veel boten langs zodat de water politie niet kon helpen. Toen ging ik met mijn vriend spreken en hij bleek al een ander vriendinnetje te hebben en hij had al seks met haar gehad terwijl het in mijn droom net een dag uit was en ik wou hem terug. Toen bleek dat hij vreemd was gegaan met haar. Maar ik droom dat echt iedere nacht steeds op een andere mannier en met een ander meisje dat hij vreemd gaat.


Is dit gewoon een puin hoop droom of zit er iets anders achter? Ik droom telkens zo
Ingezonden:  15 Nov 2012 20:36
Dat je het allemaal kan onthouden.

Wat er binnen je eigen hoofd gebeurt zou je goed in de gaten moeten houden (helm, de markt is een openbare plaats van handel, waar men van alles kan krijgen,
die zou voor invloed van de buitenwereld kunnen staan.

Panna cotta = terra cotta pannen. 4 stuk, jij weet wel wat je wil binnen de relatie, en misschien ook hoe je het wil bereiken. Dat zou dan het poppetje in de pan zijn. De handen kunnen er dan voor staan: wat er allemaal van zijn kant inbeweging gezet wordt.

Met die droom kan men meerdere kanten op. Het is de vraag of het om je eigen ontwikkeling van je mannelijke eigenschappen gaat, of is het een verwerkingsdroom wat je vriend betreft. Of een mix van allebei.

Als je een vriend hebt, spreekt de droom over wantrouwen . Dan is het weer de vraag ligt het aan jou of heb je een goede intuïtie en is het daadwerkelijk zo.

Het meisje aan de gracht zou jezelf kunnen zijn, zwemmen in onwetendheid. Achtervragen of regels brengen geen oplossing. Al weer gaat ie vreemd.
Groeten Kriya
Ingezonden:  15 Nov 2012 20:49
las net toevallig dat je een miskraam had.
Eigenlijk lees ik alleen de dromen.
het vat heeft er zeker mee te maken,
er zit er ook een stuk verwerking
een miskraam of abortus laat zijn sporen achter.
groet