»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Aan de telefoon
Ingezonden:  29 Nov 2012 17:59
Wie helpt mij met deze droom

Ik droom dat ik in de metro zit te wachten tot het vertrekt. Ik kijk uit het raam en ik krijg het bericht door dat er een inbraak is geweest in een magazijn. Uit het raam zie ik het magazijn aan mn linkerkant, het is er donker en het heeft wat weg van een tunnel, de eigenaar heeft de boel maar verhuist , het magazijn is dicht, er zit politietape voor. Links op de muur naast het magazijn zie ik een naam staan waar men ook terecht kan voor spullen of werk. De zon schijnt vol op de grijze betonnen muur met de naam erop.

Voor me zie ik een meisje in een rode weelderige rok en paars witte blouse hard rennen voor de metro. Ik ben benieuwd of ze het zal redden maar ineens stopt ze met rennen. Haar poging om de metro te halen veranderd in een dansact, dansstijl: modern, ik zie meer dansers. Ik vind het mooi om te zien. Ik zie een radio rechts in beeld wat door 1 van de dansers wordt vastgehouden. Links hoor ik een mevrouw zeggen dat dat meisje zich aanstelt.

Tussendoor pleeg ik snel een telefoontje op m'n mobiel naar een onderhoudsbedrijf om een afspraak te maken voor een defecte radiator reparatie bij mij thuis. (In het echt moet deze ook gerepareerd worden) Ik krijg een mevrouw aan de telefoon die verteld dat de loodgieter die ik ken om half 4 bij mij thuis zal zijn. Ik ben opgelucht vanwege de nieuw gemaakte afspraak (ik keek er een beetje tegenop ) en omdat ik dezelfde loodgieter thuisgestuurd krijg, ik kijk weer verder naar de voorstelling.

Meteen erna gaat m'n telefoon over en het blijkt de loodgieter te zijn om de afspraak te bevestigen en om door te geven dat ik de badkamer op zijn komst moet voorbereiden en dat de schoonmaakazijn klaar moet staan ... of iets dergelijks... Hij klinkt zakelijk aan de telefoon. Ik ben verrast, verbaast (want ik belde voor een andere reparatie en had sowieso geen telefoontje van hem verwacht) en blij dat hij persoonlijk terugbelt. Ik hang weer op en kijk verder naar de dansact.
Ingezonden:  30 Nov 2012 18:52
misschien heb ik er een paar inspirerende gedachten voor je:
De metro geeft een beetje de levensdrijve, stuwkracht, maatschappelijke en sociale betrekkingen in je leven aan. Het is ondergronds, dat kan aanstoot geven te denken dat er iets onbewustes bij betrokken is.
Het meisje een deel van jezelf zijn, die laat zien hoe je met de situatie omgaat.
Bij het radio zou ik aan conform, suggestief, commercieel denken. Er wordt een conflict verwerkt of voorspelt.
Je lijkt er wel een druk leventje te hebben, telefoon, loodgieter.Misschien ook snel van geest, en gedachten, in je huidige situatie.
Je lijkt je je rol bewust in deze poppenkast/voorstelling.
Dansen is harmonisch, en slaat wel of iets, uit het gevoel van de dans kan je ook nog halen hoe je in deze situatie beweegt.
Groeten Kriya
Ingezonden:  30 Nov 2012 22:11
Hardstikke bedankt dat je naar mn droom hebt willen kijken!! En bedankt oor de inspirerende gedachten, het helpt om de droom beter te snappen!
Ingezonden:  02 Dec 2012 14:21
graag gedaan.
En ook bedankt voor jou reactie.
Leuk dat je er een beetje wat mee kan.
Het telefoon kan er ook om alertheid vragen, het kunnen er geestelijke verbindingen in je zijn, of ook hinderlijke invloeden van buiten af.
De kapotte radiator geeft een hint dat er iets in het onbewuste niet echt klopt. De 4 zou ik er als aanwijzing nemen dat het goed uitgezocht moet worden.
De vier gelijken kanten spreken van precisie.
Schoonmaakazijn is een vrij natuurlijk middel.
succes Kriya
Ingezonden:  02 Dec 2012 15:02
foutje
Ingezonden:  02 Dec 2012 15:07
Bij mij thuis is de radatior echt stuk. Dus dat ik moest bellen had ik voorafgaand aan de droom al in mn hoofd. Ook die loodgieter die in de droom terugbelde is al een paar keer bij mij op bezoek geweest voor reparaties, en zit ook al een tijd in mn hoofd. Ik hoopte dat als ik daadwerkelijk zou bellen dat hij uiteindelijk de opdracht kreeg om die rad. te repareren . dat hij over de badkamer begon kan komen doordat hij daadwerkelijk bij mij thuis iets in de badkamer heeft gerepareerd. Misschien heb je gelijk en is het een hinderlijke invloed van buitenaf met het bericht dat ik mn badkamer nog beter moet schoonmaken of iets dergelijk De eerste keer dat die loodgieter bij mij thuis was had ik de badkamer extra schoongemaakt, alleen was het te nat voor hem om te werken en werd er opnieuw een afspraak gemaakt. In die droom keek ik dus wat verbaast op omdat schoonmaakaijn in de badkamer ou betekeken dat hij weer een neiuwe afspraak zou moeten maken... inmiddels heb ik weer een afspraak gemaakt maar er komt iemand van een totaal ander berijf naar de verwarming kijken. En het wordt sowieso tijd dat ik de loodgieter los ga laten