Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Elke nacht dromen over dezelfde persoon
Ingezonden:  02 Feb 2013 13:15
Hoi,

Ik droom al een paar maanden, elke nacht over dezelfde jongen. Ik heb een keer met hem afgesproken en we hebben heel veel gepraat over spirituele onderwerpen. We kennen elkaar van internet. Van hyves om precies te zijn.
Het is nu al 2,5 maand geleden dat ik hem in het echt gezien heb, maar toch denk ik nog elke dag aan hem en droom ik elke nacht over hem.

Wat wil dit zeggen? Betekend het iets? Ook wil ik graag weten of het kan zijn dat hij ook vaak aan mij denkt. Alvast bedankt

Ingezonden:  02 Feb 2013 18:24
ligt er aan wat je droomt he maar 1 ding is zeker jij hebt die jongen in je hoofd en dat zegt toch genoeg
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:28
De dromen zijn heel divers. Vanacht droomde ik dat hij in de zee zwom en ik naar h'm keek. De andere keer omhels ik hem weer, en weer een andere keer is hij bij mij op bezoek.
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:34
en heb je alleen maar in je hoofd tijdens dromen ?
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:38
Nope ook overdag
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:42
en je bent niet verliefd ?
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:48
Precies hetzelfde gehad een tijd terug.
Maar ik weet nu wel, ik was tot over mijn oren verliefd en dacht teveel aan dit persoon.
Ingezonden:  02 Feb 2013 20:07   Laatst gewijzigd door: Psylor
Gefeliciteerd, je bent verliefd Maartje
Ingezonden:  02 Feb 2013 20:11
Nee toch.. Ik heb helemaal geen verliefde gevoelens.

Het is toch zo dat de persoon automatisch aan je terug denkt als je aan hem/ haar denkt?
Ingezonden:  03 Feb 2013 08:18
luister goed naar je gevoel en onderneem die stap
succes en genietse
Ingezonden:  03 Feb 2013 11:22   Laatst gewijzigd door: Maartje88
Ik wil liever wachten tot dat hij weer actie onderneemt. Ik heb hem een paar weken terug een sms gestuurd met de vraag weer eens af te spreken, waarop hij antwoordde op dit moment geen interesse te hebben maar misschien wel op een ander moment.
Echt recht voor z'n raap. Hij is zowiso erg bijzonder want hij is lichtwerker. Herinnert zich vorige levens enz en opent harten.
Ingezonden:  03 Feb 2013 13:11
Dan kan het ook bewondering zijn in plaats van verliefdheid, die twee zijn vrij nauw met elkaar verbonden
Ingezonden:  03 Feb 2013 19:37
Ja, ik denk dat dat het is.. Dankje psylor
Wanneer gaat t weg? Vind t vrij irritant worden dat ik zo vaak aan h'm moet denken.

Denkt een persoon trouwens automatisch terug als er aan diegene gedacht word?
Ingezonden:  03 Feb 2013 23:06
Niet per se, alleen als er een geestelijke link is, dus bij 2 zielsgenoten bijvoorbeeld.
Het gaat pas over wanneer jij stopt met aan hem te denken, ook stopt met denken dat je aan hem zal gaan denken of juist denkt dat je niet meer aan hem denkt.
Ingezonden:  03 Feb 2013 23:12
Dat is wel een beetje ingewikkeld.. Maja oefening baart kunst heb je FaceBook psylor? Ik zou t leuk vinden om je toe te voegen weet dat ik er geen bijbedoelingen mee heb.
Ingezonden:  04 Feb 2013 08:11
Sorry maar mijn vriendin en ik helpen mensen hier uitsluitend anoniem, dus facebook is helaas geen optie 
Ingezonden:  04 Feb 2013 11:20
Jammer! Mag ik wel vragen wat je voor werk doet en welke kwaliteiten je beschikt om mensen te helpen?
Ingezonden:  04 Feb 2013 13:08
Tuurlijk, ik ben chemisch ingenieur R&D, mede hierdoor kan ik ook paranormale vraagstukken goed analytisch aanpakken en zo tot nieuwe inzichten komen.

Ik neem aan dat je verder paranormale kwaliteiten bedoeld? Ik ben niet zo van het in hokjes stoppen, maar ben in alle aspecten bekend of anders kan ik er makkelijk bekend in worden door informatie die ik naast mijn analytisch inzicht ook van mijn gids krijg, welke het mogelijk ook weer doorkrijgt van hogere entiteiten. Hier valt ook de kunde onder. Ik probeer er altijd wel anoniem en discreet in te blijven, vind het namelijk het belangrijkst om mensen te helpen, wil geen naam bekendheid krijgen. Bij telepatie bijvoorbeeld doe ik altijd mijn best om nooit iemands gedachte zonder toestemming te lezen, is soms er lastig als mensen ergens zeer hard aan denken of zeer open staan (vaak door invloed van o.a. alcohol). Mensen sturen kan ik ook maar vind ik zeer gevaarlijk en onbeleefd. Dit kan overigens alleen slechts heel subtiel, dus zonder dat de persoon er weet van heeft, kan wel sterker maar dat mag van mij verboden worden. Ik doe het wel eens per ongeluk, door bijvoorbeeld sterk te denken hoe ik loop, mensen lopen dan altijd precies voor mijn voeten. Dit leek eerst toeval te zijn maar later toen ik me meer afsloot had ik er spontaan geen last meer van. Ik schijn ook iets van een demonen jager te hebben, maar dat vind ik persoonlijk weer teveel hokjes denk werk .

Ik sommige aspecten als communicatie met entiteiten ben ik dan weer niet sterk, maar in die aspecten vult mijn vriendin me dan weer perfect in aan.

Mag ik weten vanwaar de interesse? Heb jij aspecten waar je goed in bent of juist niet? Bedenk hierin in elk geval wel dat het niet toegelegd is aan een klein groepje mensen, iedereen kan het, je moet er alleen open voor staan en mogelijk veel oefenen
Ingezonden:  05 Feb 2013 11:58
Bedankt voor het delen. Heel interessant! Ik bedoelde inderdaad jouw paranormale kwaliteiten.

Wat doet een chemisch ingenieur precies?
Gaaf om te lezen dat je contact hebt met je gids en gedachtes kan lezen. Hoe weet je dat het gedachtes zijn, en niet gewoon je eigen "stem" in je hoofd als je denkt? Zo ook ben ik daar benieuwd naar wanneer je informatie van je gids doorkrijgt.
Haha, je zou mij best eens mogen sturen hoor, Vind ik alleen maar heel interessant.
Wat bedoel je met dat mensen voor je voeten gaan lopen?
Mij viel je meteen op vanaf de eerste dag dat ik hier ben. Zo ook de witte duif. Je bent hier dan wel anoniem, maar ik denk wel dat alle leden hier, de naam psylor kennen. : )

Mijn interesse hierin of in jou, komt omdat ik zoveel bewondering heb voor mensen zoals jij. Ikzelf kan geen contact maken met hogere entiteiten, hoe hard ik ook oefen. Niet iedereen heeft die mooie gave jammer genoeg. Maar misschien doe ik wel iets fout. Wel hoor ik heeeel soms schitterende pianomuziek in mezelf die ik nog nooit eerder gehoord heb. Misschien omdat ik zelf piano speel..? Als ik me dan wil concentreren om het beter te "horen", is het weg.

Verder, nu ik me het laatste half jaar verdiept heb in ascentie en alles daaromheen vind ik het leuk om over de illuminatie, de holle aarde, de galactische federatie ect. te vertellen aan diegene die daar voor open staan. Dit zijn tot nu toe alleen mijn jongere en oudere zus geweest..
Iedereen heeft recht om te weten hoe het ├ęcht zit.

Haha, dit wordt wel een beetje offtopic
Ingezonden:  05 Feb 2013 13:10
Om gedachtes van anderen te herkennen, moet je eerst heel bekend zijn met je eigen gedachten en gedachtenpatronen. Ik weet niet in hoeverre je dat  kunt. Wanneer je je eigen gedachten kunt herkennen, kun je ook herkennen wanneer iets niet van jezelf komt. Ik heb dat bijvoorbeeld met emoties van entiteiten. Soms voel ik me inene heel erg boos of verdrietig zonder hier enige reden voor te hebben. Wanneer ik dan de oorsprong probeer te vinden, kom ik erachter dat het niet mijn emoties, maar die van een entiteit zijn, dat is wel apart moet ik zeggen.

Ik denk dat (m.b.t. contact met entiteiten) je te hard oefent. In principe beschikt iedereen over deze 'gave'. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen de eerste en deze laatste post heb gelezen, maar heb je wel eens contact gezocht met je gids? Lukt dat bijvoorbeeld wel? Verder kan ik alleen adviseren om te oefenen met mediteren om innerlijke rust en balans te vinden. Dit helpt ook heel erg wanneer je contact wilt met hogere entiteiten.

Piano horen ken ik wel. Nu is het muziek van een piano/orgel voor mij altijd emotioneel omdat ik er bepaalde herinneringen aan heb. Ik snap precies wat je bedoelt met wanneer je concentreert is het weg. Eigenlijk moet je dus niet concentreren. Dit kan ik ook wel verklaren. Wanneer je je concentreert probeer je met je aardse oren te horen, terwijl wanneer je het hoort en je goed oplet je zult merken het niet met je 'oren' te horen. Ik kan het niet echt beschrijven, maar je hoort het een soort van 'dieper'. Dat is waarom concentreren niet werkt, omdat je het met je aardse oren niet kunt horen. Probeer daarom alleen de muziek te luisteren en niet te concentreren met je oren. Dit is lastig, maar zeker niet onmogelijk.
Ingezonden:  05 Feb 2013 22:07
Een chemisch ingenieur doet van alles en nog wat in de chemie. Ikzelf zit in de product ontwikkeling.

Ik weet dat het niet mijn eigen gedachten zijn doordat ik de mijne goed ken door meditatie, plus dat ik dingen zo te weten kom die ik anders nooit kan weten. Zoals mijn vriendin Nyjama ook al zei. Verder ook zoals Nyjama al zei, iedereen kan dingen doen als praten met entiteiten, gedachten lezen en telekinese. Het vergt mogelijk alleen wat meer oefening voor de een als wat voor een ander makkelijk gaat.
Ingezonden:  06 Feb 2013 17:03
Bedankt voor jullie antwoorden! ik ben nog niet zo ver dat ik mijn eigen gedachtes ken. Soms oefen ik daar wel op door ze te observeren maar dat is vrij moeilijk. voordat ik me er bewust van ben, denk ik al weer aan iets zonder te observeren.

Nog geen contact gehad met mijn gids. Een uurtje terug het een en ander gelezen hoe je contact kan maken. Je moet gewoon gaan praten. Die techniek lees je het meeste. Op een gegeven moment gaat het me lukken. Dat is een weten. Op een site stond ook, dat je je gids kan vragen om een teken te geven van zijn aawezigheid. Bijvoorbeeld om veertjes te laten zien in het dagelijkse leven. Maar wanneer je dit vraagt, let je automatisch goed op of je ergens veertjes ziet. Net zoals als je nieuwe schoenen hebt. Dan zie je ineens iedereen lopen met die schoenen. Snap je wat ik bedoel? Misschien ben ik een beetje skeptisch nu.

Leuk om te horen dat je piano muziek horen kent. Hoop dat ik het snel weer mag ervaren, en weet dan wat ik moet doen.

Zijn jullie lichtwerkers?
Ingezonden:  07 Feb 2013 08:00
Ik ben wie ik ben en ik ben niet zo van mensen in hokjes plaatsen. Ik doe de dingen die ik kan en geen idee of daar een naam aanhangt :P.

En betreffende je gids inderdaad gewoon blijven oefenen. Ik was een jaar of 6 toen ik voor het eerst duidelijk een geest kon heb gezien (en het me nog kan herinneren). Vanaf dat moment ook geprobeerd contact te maken met mijn gids, maar voor dat allemaal lukte was ik ook weer een paar jaar verder.

En verder ik heb dus geen flauw idee wat je met lichtwerkers bedoelt, aangezien ik niet thuis ben dat soort thermen :P.
Ingezonden:  07 Feb 2013 08:11
Je kan ook gewoon vragen om op een bepaalde tijd wakker te worden. Bijvoorbeeld als om 08:00 altijd je wekker gaat, laat je dan wakker worden door je gids om bijvoorbeeld precies 07:35 of een andere tijd.
Ingezonden:  07 Feb 2013 11:47
Lichtwerkers zijn mensen die voelen dat zij hier gekomen zijn met een bepaalde taak om de aarde verder te helpen in haar ascentieproces. Ze herinneren hun vorige levens en dragen niet zozeer iets bij aan de maatschappij. Simpelweg omdat het voor hen niks toevoegd. Ze helpen bijvoorbeeld door muziek te maken die helend is. Ook kan het helend werken door gewoon een simpel gesprek met ze te voeren. Ze openen harten.

Het is niet zo dat deze mensen in hokjes geplaatst worden. Ze doen gewoon wat ze doen - net zoals jij doet - en daar is deze naam aan gekoppeld.
In prensipe zijn we allemaal lichtwerkers. We komen tenslotte allemaal van hetzelfde licht, alleen het merendeel van de mensen hier op aarde is nog niet ontwaakt. Dat gaat binnenkort wel gebeuren. Wij hebben er bewust voor gekozen om in deze tijd op aarde te komen.

Haha, ja ik zal blijven oefenen net zo lang tot dat het mij lukt
Dat is ook een goeie psylor. Denk dat ik dat vanavond ga doen
Ingezonden:  08 Feb 2013 21:59
Als je het lichtwerkers wil noemen, dan is het je goed recht om het zo te noemen. Ik geef er meestal geen naampjes meer aan, omdat ik zoveel namen en beschrijvingen hoor voor soms net weer iets anders dat ik daardoor mensen dan weer verkeerd begrijp. Ik weet dan vaak niet wat mensen er precies mee bedoelen, maar ik snap je nu .en het is natuurlijk wel weer zo makkelijk om iets een naam te geven om te voorkomen dat je het steeds weer moet beschrijven. (hetgeen wat ik dus bedoel is dat niet altijd dezelfde naam aan een woordje is gekoppeld en dat bij mij daardoor vaak voor verwarring heeft gezorgd).

Ik kan inderdaad verschillende dingen van vorige levens herinneren en ik begrijp wat je bedoelt met de periode waarin we leven.

Bij mij heeft mediteren altijd wel goed geholpen (en nog steeds). Het helpt je echt om jezelf en je eigen energie goed te leren kennen .
Ingezonden:  10 Feb 2013 15:44
Tot nu toe is bij mij alleen lichtwerkers bekend. Wel ken ik de namen indigo, lichtkinderen, nieuwetijdskinderen.. Geen idee of deze namen daar ook toe behoren.

Wat gaaf dat je je dingen van je vorige levens herinnert! Hoeveel jaar gaat dat terug? En zijn die ervaringen alleen van hier op aarde?

Ik heb nooit echt ervaring met mediteren gehad. Weet ook niet zo goed "hoe het moet". De keren dat ik het heb gedaan, probeerde ik mijn gedachtes niet in de vrije loop te laten door gewoon op het moment te concentreren. Ga er even iets meer over op zoeken nu haha.
Ingezonden:  17 Feb 2013 05:46
beste Maartje,

Die man waarvan je droomt kan ook de verpersoonlijking van je 'kra' je ziel zijn. Je bent spiritueler dan je denkt....

http://surimedium.blog.com/
Ingezonden:  17 Feb 2013 22:11
Dank je wel, Serimedium. Wat bedoel je met "kra" van je ziel?

mijn tweelingziel?
Ingezonden:  17 Feb 2013 22:23
Hallo,

Op mijn blog kan je lezen daarover...Kra is een ander woord voor ziel. Zielen kunnen mannelijk of vrouwelijk zijn. Een man kan een vrouwelijke kra hebben zoals ik en andersom een vrouw een mannelijke.

Groeten