Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / eng oog
Ingezonden:  05 Feb 2013 07:38
Graag zou ik een droom willen delen met jullie,misschien dat er wat verklaart kan worden?
Ik ben bij een vrouw thuis ,ze heeft in een kamer wel tien baby's in maxi-cosi's staan.
Een baby is van mij ,ik weet meteen welk kindje de mijne is. Ik pak het kindje knuffel het,maar moet het terug leggen. Ze (het is een meisje) moet daar blijven?!
Dan veranderd het oog van de baby van mooi donkerbruin,naar waterig groen en het oog komt eruit.waarna ik wakker schrik.deze droom komt vaker.
Ingezonden:  05 Feb 2013 10:06
Ik zou denken aan een stukje van je innerlijk kind. Het oog staat eigenlijk voor iets zien, wat zie jij niet (mogelijk tot je innerlijk kind)?
Het cijfer 10 moet ik evne opzoeken (tarot).
Ingezonden:  06 Feb 2013 22:26
Hoi Niobe,

Graag zou ik eens willen proberen een verklaring voor je droom te vinden..

Huis Spiritueel gezien wordt het huis gezien als de zetel van de ziel en verbindt je met de manier waarop je in de wereld staat. Een huis staat voor geborgenheid en dus bescherming en de grote moeder. Weet je ook in welke kamer je was?

Baby Dromen over een baby van onszelf betekent dat we die kwetsbare gevoelens moeten onderkennen die we niet in de hand hebben. Mogelijk ben je iets nieuws aan het proberen? Een droom over een baby kan betekenen dat je op spiritueel niveau behoefte hebt aan een gevoel van zuiverheid. Ook staat de baby voor het in contact zijn met de onschuldige, nieuwschierige kant van jezelf, met het deel dat geen verantwoordelijkheid wil noch nodig heeft. 
Kind Een droom over een kind geeft je toegang tot het kind in jezelf. Als je met dat deel van jezelf in contact kan komen, sta je jezelf toe terug te keren naar een toestand van onschuld, iets wat je eerder misschien niet wilde.

Ogen Elke droom waarin ogen een belangrijke rol spelen, heeft te maken met observeren en onderscheiden. Ogen zijn indicatief voor verlichting en wijsheid, bescherming en stabiliteit.

Kleuren bruin en groen bruin staat voor de aarde en van toewijding. Bruin staat ook voor de dood. Groen staat voor evenwicht en harmonie.

Wat het zou betekenen dat het oog eruit gaat zou ik niet weten. Wellicht dat je nog niet je onschuld/innerlijke kind onder ogen durft te zien zoals Roosmarie al zegt?

tien het cijfer tien staat voor nieuw begin, het vrouwelijke en mannelijke samen.

Succes ermee!

Liefs Na Na
Ingezonden:  07 Feb 2013 17:18
Hoi roosmarie, na na,

Dankje voor jullie duiding,
Hier kan ik zeker wat mee
deze aspecten kom ik in
mijn dagelijks leven tegen
en de laatste tijd ben ik
idd bezig met mijn jeugd !
Ingezonden:  17 Feb 2013 05:33   Laatst gewijzigd door: admin
hallo,

Ik wil ook reageren op jou droom.
Zoals ik het zie is het huis idd je ziel.
De kinderen zijn de dingen die je hebt meegemaakt. Je hebt dus veel meegemaakt. Die ene baby die je optilde is iets uit je verleden die je dient te verwerken, niet meenemen naar het heden maar in het verleden laten.