Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Vannacht gedroomd over een Totemdier
Ingezonden:  07 Mrt 2013 10:11   Laatst gewijzigd door: Atlantis89
In mijn droom van vannacht woonde ik in een groot huis met een aquarium met drie sluierstaarten. Het was een donker huis met veel hout. Voor zover ik me kon herinneren was alles van hout, zelfs de banken, de muren, de vloeren en er waren niet veel ramen.
Een moment later was mijn aquarium veranderd in een groot lichtgevend helder bassin, wat oplichtte in het donkere huis. Er zwom nu een orka in. Het was een indrukwekkend groot beest. Vol bewondering heb ik uren naar hem gekeken. Ik had zelfs besloten om met hem te gaan zwemmen. Het voelde heel fijn. Tijdens het zwemmen hoorde ik duidelijk prachtig muziekje, en ik kon zijn huid ook heel erg sterk aanvoelen. Op dat moment voelde ik me super krachtig en gelukkig. De drie sluierstaarten zwommen ook heel vredelievend tussen de Orka. Toen kwam er een heel mooi moment, en zwom er opeens een Orka jong mee in het bassin. Het zag er prachtig uit.

Toch speelde in mijn hoofd de hele tijd het schuldgevoel dat het bassin te klein was voor zulke machtige dieren. Toen ik een trap uitliep naar boven, kwam ik op een verlaten strand uit. Ik begon met graven, en er ontstond een ondiepe zandachtige vijver. Toch had de Orka een weg daarnaartoe weten te vinden vanuit het bassin, en kwam uitademend aanzwemmen. Het water was nog troebel van het graven, dus ik ging ijverig verder. Maar opeens stonden er meer mensen om me heen. Een dolfijnentrainer blies op een fluitje. Ik schrok heel erg, want wat ik absoluut niet wou is dat de orka een attractie werd. En ik verbood de trainer om de orka kunstjes te leren. Hoe hard ik ook protesteerde steeds meer mensen bleven komen, en ze veranderde die mensen in een soort van joelende lachende (ramp)toeristen. Ik bleef graven, en wou dat er zoveel mogelijk ruimte voor ze was. En mijn doel was dan ook dat de Orka's terug gingen naar de zee. Ik probeerde ze daarop voor te bereiden, maar toch kwam ik niet verder door alle mensen die zich ermee bemoeiden. Ik voelde me daardoor heel machteloos. Toch keek de orka mij heel indringend aan. Met een klein bruin oogje, maar ik voelde echt dat ik hem moest helpen. Helaas hield hier mijn droom op.
Ingezonden:  22 Mrt 2013 18:58
het huis ben jij, en hoe jij je op dit moment voelde,
het is donker, dat is het onbewuste, er is dus nog veel te ontdekken.
Het aquarium maakt denken dat jij met het doorgronden van iets van jezelf bezig bent.
doordat het aquarium sluierstaarten heeft,doet zich er de vraag op wat er versluierd wordt, en waar deze staarten je naar toe sturen.
Vissen staat voor transformatie. Het is opvallend dat je over een zwart witte vis droomt.
Dit zou er met je eigen houdingen te maken kunnen hebben.
Je bent betrokken en meegaand.
Misschien kan je inmiddels zelf achterhalen waar je schuldgevoelens over hebt, of tegenover wie jij je schuldig voelt.
Je gaat er via de trap naar je verstand en je staat er op de scheiding van bewustheid en onbewustheid,
Het lijkt als of je iets onbewust hebt meegemaakt
en een weg terug zoekt.
Het uitademen van de orka zou kunnen symbolisieren dat je er een vlaag van de geest hebt waargenomen.
Hier wil je geen circus van maken.
De mensen kunnen voor de invloed van mensen of van allerlei meningen in jezelf staan.
Leuke droom.