Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / ongewenst bezoek in dromen
Ingezonden:  22 Mrt 2013 12:33
Het gaat om mijn dochter.
Ruim een jaar geleden heeft haar vriend het uitgemaakt. Achteraf weten zij en ook ik dat dit goed is geweest. Hij lag zijn geluk in haar handen terwijl ze zelf niet oke in haar vel zat. Het gaat nu veel beter met haar tot een maandje geleden. Met grote regelmaat valt hij haar lastig en dit is geen fantasie. Het is al eerder een maand uit geweest en hij vertelde toen dat hij in zijn droom bij haar was geweest. Zonder dat zij dit verhaal gehoord had vertelde ze het zelfde, hun droom kwam over een. Dit is toen een aantal keren gebeurt. De laatste keer dat ik hem sprak zei hij dat het goed was zo, hij ging verder en er bloeide iets tussen hem en een leuk meisje dat hij al een poosje kende.
Met mijn dochter gaat het ook veel beter en ook zij heeft iemand leren kennen waar het heel goed mee gaat. Tot een week geleden. Ze kan opeens moeilijk slapen en als ze (half)slaapt merkt ze dat hij probeert contact met haar te maken. Hij is een sterkte persoonlijkheid met een aantal gaven die hij, lijkt nu, probeert in te zetten. Wat ik weet en mijn dochter niet is dat hij in ons laatste gesprek gezegd heeft dat hij altijd gevoelens voor haar zal blijven houden, boos is dat het zo gelopen is en alle contact wil verbreken met iedereen die wat met haar te maken wil hebben. Het ging ook lang goed tot hij een poosje geleden heel boos bij een gezamenlijke vriendin van hun binnenliep. Met het meisje is het niks geworden en hij gebruikt weer drugs geeft iedereen de schuld en kan het niet hebbend at het met mijn dochter beter gaat. Hij eiste van de vriendin dat zij geen contact meer met mijn dochter zou hebben. Ik vind het echt rot dat het zo voor hem loopt en ken ook zijn kracht zeker als hij boos is en zijn zin door wil drijven. Hoe help ik mijn dochter dit tegen te houden want ik merk dat het slaap tekort haar langzaamaan gaat opbreken. Voor hem is dit ook niet gezond..
Ingezonden:  22 Mrt 2013 20:13
Laat haar om de hulp van de aartsengelen vragen als ze gaat slapen.Om te beschermen en te zorgen dat niemand onnodig bij haar komt.
Tevens moet ze voor het slapen, in gedachten alle banden met hem breken, laat het haar voorstellen als een koord die aan hun vastzit, en die knipt ze door,vanuit liefde.
(liefde is altijd sterker dan het negatieve)

Hij heeft zijn eigen weg, waar hij zelf voor lijkt te kiezen nog moeilijker te maken. JE kan niets meer doen dan hem en zijn energie liefdevol terug te sturen
Ingezonden:  25 Mrt 2013 15:58
Hallo Kamille, ik zou dat 'sterke persoonlijkheid' maar vervangen door groot ego met geldingsdrang. Een sterke peretc. heeft geen band met drugs. Liefdesverdriet doet rare dingen met mensen, een verhaal zo oud als de mens zelf. Deze jongen is niet stabiel, en dat lijkt mij ook zo te zijn buiten zijn liefdesverdiet om. Zodoende kan een relatie stuk lopen ondanks dat er liefde voor mekaar is. Zodoende denk ik dat jouw dochter (ze kan daar niks aan doen) nog steeds voor hem voelt. Deep down inside. En hij ook voor haar, al kunnen ze geen gezond evenwicht in deze situatie brengen, maar het gaat nu om dat dromen..Volgens mij K. is de aanleiding voor deze dromen niet te vinden bij die jongen via zeg maar paranormale beinvloeding, je dochter bezoekt, zoiets is niet weggelegd voor instabiele mensen. In ieder geval zeker niet voor een jongen zoals jij hem beschrijft,gefrustreerd en boos. Het lijkt mij eerder dat er tussen je dochter en hem nog iets sluimert ook al is dat geheel ingesneeuwd door alle stress en rottigheid, dat kan alleen maar slijten door de tijd. Angst voor hem maakt deze dromen, waarschijnlijk (?) heeft ie haar al tijdens de relatie doen geloven dat hij 'een gave' heeft en het is een dwingend mannetje, een verwend kereltje, puur uit zijn enorme angst grip op haar te verliezen omdat hij aanvoelt dat je dochter feitelijk wat verder is ontwikkeld als hijzelf. Bij je dochter komt dit nu weer boven en ze creert hier zelf de voorwaarden voor, hoe lullig dat ook klinkt (en slechts mijns inziens K.). Halfslaap is vaak bad news, een schemergebied waar het gevoel al wakker is en zich ongecontroleerd op het toneel van de wakker-waarneming vertoond. Heb ik ook, overdreven bezorgd om iets wat na een kopje thee slechts nog een dingetje is, angst is als vuur, pakt blind alles aan wat wil branden. Maar zij zal dus zichzelf sterk moeten denken, een attitude van 'opzouten met deze shit' NEE 3x! Hoewel ik het vrijwel geheel eens ben met Roosmarie, ik vind ook dat je in sommige gevallen even je spierballen moet laten zien aan jezelf, naar hem toe moet je zeg maar liefdevol/rustig blijven, dat ontneemt hem de controle/macht die hij denkt te hebben in benauwde situaties. Maar wees niet alleen een heilig boontje, help jezelf. Ik mis nog een ding, moet je hem niet gewoon eens uitnodigen voor een kopje koffie aan de ontbijttafel en hem dit voorleggen? Blijf hem aankijken moeder, recht in zijn ogen en ik ben benieuwd hoe lang hij dat vol houd, het lijkt mij dat jullie vervolgens samen kunnen vast stellen, jij en je dochter, dat het eigenlijk maar een heel gewoon mannetje is. Dromen/halfslaap, je maakt er de gekste dingen in mee, nogmaals, dat zelf  rechtstreeks beinvloeden dat kan hij niet, zou die wel willen, totdat ie zou inzien dat de liefde zich niet laat commanderen.