Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  06 Jun 2013 11:06
hallo rolleke,ik kom toch even terug op de schakel,s van de onderste ,of beter de eerste onder jou handpalm,nu moetje wel beseffen ,dat er ongeveer zes honderd jaar geleden,  de mensen al op 35 jaar oud waren ,en versleten,doordat zij de werktuigen niet hadden,dus zwaarder werk, de werking van goede medicijnen niet kenden, de  gezondheids middelen niet hadden en voedsel schaarste er ook geen goed aan deden,en niet vergeten, dat ze er niet moeilijk over deden,bij een meningverschil je hoofd eraf ging,,,dus daarom ook zoveel afgemaakte levens schakels telt dus zoveel keer gereincarneerd....rolleke,,dat jij op het juiste moment mij dat bericht stuurde(toeval bestaat niet)ben ik echt verheugd over ,daar ik bijna wou stoppen op deze site daar ik geen(sorry voor andere)geen nieuwe toestanden tegen kwam ,wat ik al niet wist(,maar gelijk door kreeg),waarom ik dat allemaal mocht,zelfs moet weten,en dat mag door geven omdat  niet alles in boeken staat,nu ,rolleke,(grappige naam,lijkt mij dat je zelf nog niet weet wie jij bent,en geestelijk van de ene naar de andere toestand met  vebazing,in valt enof rolt)ik ga nu steeds berichten naar jou  sturen,en ook alle vragen die jij mij stelt,als ik die ook dan mag beant woorden(van hogere machten toegestaan) jij leert mij en ik jou,en uiteraard ook weet dat anderen ze ook lezen...nogmaals bedankt,(dat jij het ook zo durfde neer te zetten,jij begrijpt wat ik bedoel )samen naar beter weten,met veel zon op jou levens pad,met grt van antota,,,
Ingezonden:  06 Jun 2013 16:07
beste rolleke, de meeste mensen denken,als ze goed geleefd hebben,in hun denken,dat als ze overgaan bij de god,of kracht komen,of zien,,,,,als er een glazenwasser,b.v.b bij beatrix  de ramen lapt,en kijkt naar binnen,ziet een bediende, tikt tegen het raam,de bediende doet het raam open,en vraagt aan hem wat hij wilt?de glazenwasser vraagt of hij beatrix even kan spreken,of zij tevreden is over zijn werk,,,,wat denk jij??? zou ze komen,,nee,natuurlijk niet,hij is toch ver ondergeschikt voor haar,en beneden haar niveau.en zich zelf beledigd voelt,( de kracht zal dat nooit doen) maar is voor ons nog onbereikbaar.je moet wel overdenken dat onze ziel nooit rust,en altijd actief is,als de ziel overgaat naar gene zijde, mag hij zeker minstens,(in onze tijd berekening 3 maanden rusten) voor dat de ziel(is namelijk niet vrouwelijk,of mannelijk) gevraag wordt, wat hij voor de mensheid hebt betekent,goed of kwaad gedaan,(uiteraard weten hun dat al),maar willen zij dat van deze entiteit horen,daar hij dan rekenschap daar over moet overleggen,mocht de ziel slechte dingen gedaan hebben,vragen zij waarom? en vragen zij, dat had jij toch anders kunnen doen?alles hebt twee kanten, en hoeft jij het niet te ontkennen( al probeer de ziel dat),dus goed of kwaad,mocht de ziel het te bont hebben gemaakt,moet hij terug,en krijgt de zelfde problemen,en willen zij weten of hij er van geleerd hebt.b.v.b een moordenaar, vermoord een mens,gaat later over,wordt door zijn daad terug gestuurd ,wordt dan zelf vermoord,gaat ook weer over,,,wordt er toch aan de ziel gevraagd, hoe hij dat vond?,uiteraard niet prettig,vragen zij, waarom deed jij dat dan bij hem,,,,,. begrijpt je mij??ik  stop nu,anders krijgt ik geen eten van mijn vrouw,lol.met grt van antota
Ingezonden:  06 Jun 2013 18:39
Hallo Antota,

Eerst even reageren op je vorige berichtje.

Ik heb de ringen op mijn polsen zoals je zei maar het zijn er iets minder dan 70 (tenzij ik ze niet allemaal kan zien)

De ringen die jij in mijn duim 'ziet' zitten in werkelijkheid in mijn rechter ringvinger en ik weet (dat is me jaren geleden al eens verteld) dat deze duiden op voorgaande levens maar in mijn geval staan ze ook voor transitie.

Kortom ieder keer als ik een stapje verder ben sluit een nieuwe ring zich.

Hoe weet ik dat zou je kunnen zeggen want vinger afdrukken zijn uniek en zouden niet mogen veranderen maar ik weet dat ik jaren geleden hoorde dat een ring stond voor een  vorig leven en ik er 2 had en inmiddels heb ik er zelfs 10.

Ik begrijp heel goed wat je zegt als je schrijft waar je in dit leven (of vorige) niets van geleerd dat je daar in een nieuw leven voor terugkomt, net zo lang tot je er van geleerd hebt.

Jij praat over moordenaars ik heb dat ooit voor mezelf verklaard met misbruikers.

Met andere woordenm als je in dit leven bent misbruikt heb je dat in je vorige leven zelf gedaan en je zult het verdriet dat je een ander hebt aangedaan pas echt snappen als je dat verdriet zelf eens ervaart.

Ik ben er van overtuigd dat je pas echt begrijpt wat iemand mee maakt of voelt als je dat zelf eens ervaart.

Misschien shokkeer ik mensen hier enorm mee maar dit is een begrip dat ik al jaren geleden voor mezelf als juist kon ervaren en mijn gevoel zegt "dat is het" en ik kan daar mee leven omdat het is iets is waarvan ik persoonlijk een gevoel heb, zo is het en niet anders.

Ik geloof niet in god maar ik geloof (want een beter woord heb ik er niet voor) wel in engelen.

Engelen zijn niets minder dan entiteiten die met jou meeleven, meevoelen en je proberen in de juiste richting te duwen.

Ik weet dat mijn vader eens zei "als ouder probeer je er altijd voor te zorgen dat je kinderen geen pijn hebben en dus zorg je ervoor dat je het straatje schoon veegt zodat ze niet vallen en zich bezeren" maar hij zei ook "maar er komt een dag dat je moet vallen om te leren dat er zoiets als pijn bestaat en om ervan te leren dat als je dus niet uitkijkt je zomaar kan struikelen en je heel lelijk kan bezeren".

Je verteld over de bijbel en dat is wat mij enorm fascineert want wat je schrijf kan ik me achter stellen.

Ooit heeft iemand de verhalen opgeschreven maar wie zegt dat alles wat daar in staat ook de waarheid is.

Er zijn ooit dinosaurussen geweest en daarvan is bewijs gevonden want er bestaan botten van.

Je zou dus kunnen zeggen (en daarom maak ik even deze vergelijking) de dinosaurussen waren echt want er is bewijs maar houdt dat dan in dat wat in de bijbel staat niet echt is gebeurd?

Al jaren heb ik af en toe zo'n gedachte maar in de loop der jaren heb ik vrede gevonden in de simpele stelling, als mensen daar behoefte aan hebben om in te geloven waarom niet?

Ik geloof in andere dingen en word ook in mijn waarde gelaten dus waarom niet andersom?

Verder heb ik een goed gevoel als ik denk aan waarom is iemand slecht? Waarom vermoord iemand andere mensen?

Ik denk dat je in je leven keuzes maakt die je links of rechtsom laten gaan maar als je je bewust bent van die keuze en de gevolgen ervan kies je dan nog steeds voor de slechte kant?

Vroeger kon ik als kind (en soms heb ik het nog wel eens) heel boos worden omdat ik een mening had of iets dacht waarvan ik 1000 % zeker wist dat dat de absolute waarheid was. Als iemand dan zei dat het niet waar was kon ik heel boos worden.

Nu tel ik tot 10, word ik niet meer boos maar denk alleen "dat is zijn/haar mening en niet de mijne"

Als ik zeg dat de hemel blauw is en jij zegt je liegt het is rood dan wil dat toch niet zeggen dat we allebei geen gelijk hebben?

In mijn beleving is de hemel gewoon blauw en in de jouwe rood.

Waarom gebeuren er nare dingen met mensen? Waarom blijven mensen in een visuele cirkel zitten? Waarom lijkt het dat mishandelde vrouwen (of mannen) toch steeds weer op dezelfde types vallen?

Zelfs al weet je het antwoord en vertel je hen dat en het is de waarheid en zij weten dat ook, dan nog zullen de mensen blijven ontkennen dat het zo is.

Waarom worden mensen kwaad of verdrietig als ze iets horen wat ze niet willen horen?  Juist alleen maar daarom en nergens anders om.

Zo kan ik nog wel even doorgaan want ik heb net als jij veel vragen maar Antota als er 1 ding is wat ik geleerd heb is het dat je zodra je het antwoord krijgt op 1 vraag je nog 10 anderen hebt.

Waarom willen mensen die contact zoeken met overleden dierbaren altijd een bevestiging dat het zo is? Hoe vaak mij niet gevraagd werd "als het zo is laat die en die dan maar eens iets zeggen wat ik alleen kan weten"

En zelfs dan geloven ze het niet

Het maakt niet uit, ik heb me erbij neer gelegd dat sommigen vragen beantwoord zullen worden en anderen nooit.

Dat is het leven en daar zit onze levensles.

Toen mijn vader overleed zei mijn moeder hardop "ik wou dat hij nog even kon zeggen waar hij die oude sok met geld verstopt had" en het enige dat ik dacht was: zelfs al zou ik het zeggen waar die lag (die sok was er overigens niet) en je zou hem vinden op de plek die ik aan zou geven dan nog zou je niet geloven dat het die ouwe was die het influisterde.

Dus zoals ik al zei, je krijgt niet overal antwoord op en je krijgt niet altijd de antwoorden die je wilt horen.

Wat ik wel geleerd heb is dat het mijn keuze is of ik iemand goed of kwaad toewens maar dat beide voor mij persoonlijk consequenties heeft.

Mijn vader zei altijd als we iets geheel belangeloos hadden gedaan zonder iets terug te verwachten "zo dat is weer stoeltje dichter bij onze lieve heer"

Dat heeft natuurlij niets met het geloof te maken maar het gaat meer om de uitdrukking zelf waar ik wat mee kon.

Ik leef met het motto "het is beter te geven dan te nemen" niet omdat ik een stoeltje dichterbij wil zitten maar omdat ik kan geniet van de reactie van anderen.

Als kind werd ik grootgebracht dat het netjes was om je laatste snoepje weg te geven ipv zelf snel op te eten. Nu zie ik dat dit gewoon even een glimlach brengt bij iemand en weet ik waarom ik het altijd gedaan heb.

Je moet de dingen in je leven doen omdat je er anderen gelukkig mee maakt en er dan zelf ook gelukkiger van wordt.

En de hobbels die je tegenkomt waarbij je zelf zoiets hebt van "waarom ik" dat zijn juist de punten waarbij je eens na moet denken over juist die vraag.

Waarom gebeurd mij dit? Wat leer ik ervan.

Wil je niet dat mensen tegen je schreeuwen, schreeuw dan niet terug.

Wil je niet dan men kwaad spreekt over je, doe datzelfde dan niet ook.

Voor elke vinger die je wijst en mee veroordeelt krijgt je er 3 terug.

Dus heb ik nu rust en geniet ik van de goede dingen in het leven.

Je hoeft niet diep na te denken over waarom juist jou iets overkomt maar je moet nadenken over wat het je daarna gebracht heeft.

Waarom ben ik in een voorgaande relatie geestelijk mishandelt?  Niet alleen omdat ik het toeliet (want ik was er zelf bij en waar ik heel lang heel boos  ben geweest op mezelf) maar omdat het me een weg opstuurde waar ik heen moest.

Het heeft jaren geduurd voordat het kwartje viel en ik me realiseerde dat mijn woede niet alleen te maken had met mijn ex maar ook met mijzelf omdat ik zo'n trut was dat ik het liet gebeuren.

Wat heeft het me gebracht? De goede relatie die ik nu heb en waarbij ik mijn soulmate gevonden heb.

Inderdaad toeval bestaat niet want als ik nadenk over hoe onze ontmoeting is verlopen kan ik alleen maar toegeven dat het zo heeft moeten zijn.

Twee weken geleden was ik in een zg nieuwe tijds winkeltje omdat ik goede vriend mij kennis heeft laten maken met healing skulls.

Ik heb geen echte affinitiet met voorwerpen om mensen te helpen maar in dit geval was de ontmoeting erg intens en heb ik er in een opwelling een meegenomen.

Het liet me niet los en een week erna was ik terug en stond ik al een half uur te dubben voor de vitrinekast.

Ik kon me niet concentreren op het moment dat ik me aangetrokken zou voelen tot een (want zo kom je aan je schedel) omdat ik maar niet kon kiezen.

En ineens heb je zo'n moment dat je je realiseert dat er even andere aandacht nodig is.

Er was een meisje in de winkel die ik al bij binnenkomst had zien staan en die mijn aandacht opeiste, niet met woorden maar met haar houding en haar verdriet.

Ik realiseerde mij ineens dat ik daar eerst aandacht aan moest besteden en ik ben nog niet zo dapper om op vreemden af te stappen (zo op deze site iets neer zetten is nog vrij anoniem voor mij en durf ik wat meer ) maar in dit geval kreeg ik luid en duidelijk door DOEN.

Ik ben er heen gelopen en heb gezegd "schrik niet van mij maar waarom ben je zo aan het twijfelen"

Ik zal je de verdere details besparen van het gesprek maar we zijn met toestemming van de eigenaresse van de zaak even achter gaan zitten en hebben zitten praten.

Ik hou me bezig met Reiki om zodoende niet mijn eigen energie te laten wegglippen (wordt je doodmoe van nl) maar dat is eigenlijk mijn opstapje naar andere dingen.

In de loop der jaren heb ik mezelf aangeleerd (zo noem ik het maar om uit te leggen wat voor mij werkt)dat als ik bezig ben en er een belangrijke boodschap is deze op die manier het beste doorkomt.

Ook kan ik met Reiki heel goed bepalen wanneer het genoeg is, het is bepaald gevoel wanneer ik weet dat ik kan ophouden.

Zo ook die dag waarbij ik mezelf de simpele vraag stel, zijn we klaar? En in dit geval hoorde ik alleen maar "nog even nog even"

Toen het eindelijk zo ver was voelde ik ga maar het is genoeg, het is zover.

Ik vraag me dan niet meer af hoezo? Maar ik leg het naast me neer en ga verder met mijn dag.

Bij terugkomst in de zaak liep ik naar buiten waar  mijn mannetje stond te wachten en filterde even mijn verhaal (hij is mijn accu) maar gebeurde er achter mij iets moois.

De dame in kwestie was nl nog niet zo lang geleden verhuisd en haar grootste verdriet was dat ze zich zo alleen voelde en prompt stond daar haar jeugd vreindinnetje in de winkel helemaal van de andere kant van Nederland.

Zij had ook een vriendje in de buurt en was die dag bij hem.

Dus stel jezelf nu de vraag?  Was dat toeval of moest dit gewoon gebeuren?

Denk er van wat je wilt ik heb mijn keuze gemaakt en misschien is dat wel mijn kracht, ik accepteer nu gewoon dat sommige dingen gebeuren met een reden.

Lieve Antota jij zit ook vol met vragen maar soms is het misschien gewoon fijn om te accepteren dat het zo is en het dan naast je neer te leggen.

We moeten allemaal nog zoveel leren en sommigen van ons moeten daarvoor meerdere keren terugkomen.

Ik weet wat er hierna komt (althans ik heb daar een beeld bij waarbij ik mezelf goed voel) en of dat nou de waarheid is of niet boeien.

Als ik dood ga weet ik dat mijn dierbaren weer zal zien en kan ik ze laten weten wat ze eigenlijk al weten, ik hou van hen, ik mis ze en ik zal blij zijn als ik ze weer zie maar ik weet ook dat het voor mij daar niet ophoudt en ik verder moet en dan hoop ik stiekem dat ik als beschermengel mag terugkomen om nog eens van dichtbij te kunnen zien of datgene dat ik tijdens mijn leven gezaaid heb is opgegroeid tot een mooie bloem.

Tor zover even een deel van mijn verhaal, ik leer nog iedere dag en op sommigen dagen heb ik er helemaal geen zin in en hoor en zie ik niets en ook dat is goed.

Wees gegroet, dank voor je luisterend oor en ook voor jou heel veel zonlicht op je pad. Je bent een goed mens maar wel erg nieuwsgierig wordt er gezegd maar dat zijn kleine kinderen ook en ik denk dat we allemaal een klein beetje dat kleine kind in onszelf moeten terugvinden dan komt het allemaal nog wel goed.

Een dikke knuffel en ik zie je reactie wel weer verschijnen.

gr
Rolleke
ps: de naam rolleke is een koosnaampje dat mijn man mij gaf omdat het is afgeleid van mijn achternaam en ik qua lengte niet zo heel groot mens ben (1.68)
Ingezonden:  07 Jun 2013 17:01
lieve rolleke,ik heb een brief gestuurt ,maar is iets fout gegaan ik denk dat hij nu onder een andere naam staat onder een brief van antota,maar was voor jou bedoeld,,,grt van antota
Ingezonden:  08 Jun 2013 16:26
lieve rolleke,zo als jij misschien gezien zal  hebben ben ik niet zolang op deze site,toen ik de lijst namen zag van mensen die al op deze site waren,
zag ik iets grappigs voor mij zelf,ik zag de naam psylor en univers heb ik  ook op de site gezet maar niet gezegt  waarom ,maar niet werdt  begrepen las ik uit  het antwoord van een dat ik kreeg,( is ook niet niet belangrijk)ik vond het als ware een drie eenheid,
om dat je  psy kan samen vatten in paranormalen verschijnselen,univers,in ruimte enof sterren stelsels dus nog (duidelijker) psy heb vragen  univers  gaat zoeken antota geeft zoveel mogelijk   antwoorden,of wie zoekt,zal vinden,lieve rolleke,ik heb erg veel respect voor jou dat jij jou ziele pijn op deze   site plaatste  kom ik later op terug kan ik ook wat van me zelf af schrijven om dat sommigen zaken niet met familie of bekende kan bespreken maar het toch ook wel kwijt wil om dat de boos aardigheid enof haat blijft zitten en uiteraard niet goed is en aardse zaken zijn dus daar bij niet helpen .weet jij ook wat  eigenlijk het grootste geschenk is die wij gekregen hebben van de kracht,is een van de zovelen maar niet voor deze aarde bestemt is, maar voor later dat is LIEFDE (helaas voor alles wordt dat ook al misbruikt)en is voor mens en dier gelijk dat zelf b,v,b,een pelikaan bij gebrek aan voedsel zijn borst laat open pikken om zijn jongen tevoeren,en dan   beweren sommige dat dieren geen emotie of liefde voor elkaar voelen of kennen ik hoop dat de mensen een keer beseffen dat een tijger  nooit een lammetje wordt,en een lammetje nooit geen tijger,dus de dieren geen kunstje,s moet gaan leren, zij horen hier niet in een circus voor  de vermaak van  de mensen en vinden het dan vreemd dat zo dier door de stretch hun aanvalt,en wordt dan  gedood,lieve rolleke ik ben blij dat jij ook het geluk heb gevonden bij jou partner beter laat dan nooit toch?en net als ik ook heerlijk met mijn vrouw daar over kan praten het is al zo moeilijk om daar een gesprek over tebeginnen,als je dat probeert kijken ze jou glazig aan en denken daar zit echt   een draadje los wat ook natuurlijk niet vreemd is voor deze reactie daar zij totaal geen inzicht enof belangstelling daar voor hebben nu rolleke ik ga lekker van de zon genieten doe dat ook er zijn  al zo weinig mooie dagen,met lieve grt ook aan jou partner met veel zon op jullie levens pad ,,,van antota
Ingezonden:  09 Jun 2013 07:25
Lieve Antota ik begrijp wat je bedoelt daarom heb ik zoveel met katten denk ik. Zij zijn lekker hunzelf en bepalen wanneer zij aandacht willen en lijken precies op het juiste moment dat je zelf even affectie nodig hebt jou op te zoeken.

Gelukkig heb ik ook een sterke band met mijn partner (ook hij heeft de ringen op zijn plas en cirkels in zijn vinger) dus het glazige kijken ervaar ik niet.

Wel verbaas ik me nog iedere dag over het feit dat hij het helemaal niet vreemd vind als ik over dit soort zaken praat.

Ik filter mijn gedachten en hij houd mij nuchter, kortom een goede samengang van 2 zielen.

Ook ik leer van hem.

Je had het ovre vragen die ik had en die jij had en ik heb daar een paar dagen over na moeten denken.

Aangezien ik sterk het gevoel heb dat jij met vragen zit (en omdat ik in de wir war van je berichten steeds datgene lees wat ik moet lezen) denk ik dat de 1e vragen voor jou zijn.

Wat houdt je zo bezig, waar ben je naar op zoek en welke rol denk je dat ik daarin speel?

Tot ziens op het forum

Neem je rust af en toe is de boodschap die ik voor jou heb, Rome is niet in een dag gebouwd en je kan dus niet alle 'problemen' oplossen in een keer.

Lieve groet
Rolleke
Ingezonden:  09 Jun 2013 09:21
Antota = Wachter.
Ingezonden:  09 Jun 2013 12:46
ja univers dat ook,om hoofdzakelijk wat ik al neerge zet heb overgegane zielen mag en zelf moet bergeleide  naar een hogere niveau en rust plaats ik vind  dat het een groot  voor recht  maar ik ga me niet maar afvragen waarom ik,,,nu heb u hulp en van andere nodig.ik vertel geen onzin,al ga u   oren nu tuiten wat ik neer gaat zetten,,als een van jullie mij op een leugen betrapt,mag de kracht mijn hart stil zetten,en bedankt u  dat u toch heb willen uitzoeken wat antota betekent en betekent ook veel voor mij  nu weet ik dat er ook serieuse lezers zijn en  nu u ook weet dat ik geen onzin uitkraamt als er iets tegen mij gezegt wordt en dan  ik toch twijfelt.vraagt ik gelijk of degene het uit jezus naam vertelt,,,,met veel zon op u levenspad met grt van antota...
Ingezonden:  09 Jun 2013 20:00
lieve rolleke ik heb jou en andere lezers nu nodig en hoopt dat jij enof de lezers dat op julie manier willen doen   en of durft het door  te vertellen  en of anderen dat ook willen doen vergeet niet een grote super  brand begint met een zeer klein vonkje vuur ,,,ik was gisteren in denhaag  in de mega store moest kijken na een andere koelkast daar mijn vrouw onze te groot vind toen ik rond liep zag ik een jonge vrouw haast helemaal verlamd  in een invaliden wagen  geduwd door een oudere vrouw   ik MOEST naar haar toe pakte haar handen en zij dag lieverd zij begon te stralen en had pracht ogen  en ik voelde zo een grote elan ik stond als ware in vuur van top tot teen  haast zo als ik het met mijn begeleiders toen ik voor het eerst contact met hun mocht hebben  had gevoeld  toen ik ging slapen (droomde???)  stond ik  in eens   voor lucifer  de echte naam van de duivel of satan ik  was niet bang voor hem om dat ik weet dat hij  mij    niet kan of mag doden   ik vaarde naar hem uit dat hij een armzalig en zielig intelligentie was en hij ook zo laf was om net te doen of hij niet bestond en de kracht en of god de schuld probeert te geven dus ziekte,s rampen,zielen pijn ongelukken (wel een uitzondering als ons levens  karma een natuurlijk einde verloop heb)en beweerd dat het gods wil is zo als de pater,s en of dominee,s ook  beweren dat hij echt de grootste aandeel daar in heb en dan durft te  beweren  dat de god allah gezegd zou hebben dat het goed was
de zogenoemde ongelovige honden te doden en daar voor beloond worden als hij of zij zich vrijwillig opblaast en hun  zo veel mogelijk slachtoffer,s moet proberen te maken ik zij   weet jij eigelijk wel of dat jou volgelingen wel echt van jou houden jij heb ze zo gemaakt  met leugen,s en stoken,naar jou voorbeeld dus net zo hard liegen en huichelen als jij doet,.toch is er nog hoop voor jou ik weet dat jij met de kracht bijna op gelijke voet stond maar jij jaloers werd om dat hij meer invloed had op goed en kwaad en leven en de z,g,n,d, dood dus jij daar door jou afgunst van  deze kracht vervreemde en jij in een zielige hoopje alvallige engel veranderde maar ik weet zeker als jij en jou volgelingen echt jullie spijt en berouw tonen aan hem  hij toch in al zijn liefde jullie op een tekst wijzen al zijn jullie zonden scharlaken rood ik maak ze weer zo wit als sneeuw ...nu wil ik jullie vragen om toch die afvallig engel  en de anderen  te willen helpen? om op een bepaalde tijd  b.v,b woensdag avond om zeven uur een waxine lichtje op te steken en denken ga toch excuus en vergeving vragen voor jullie allen aan god of de kracht door  jullie gepleegde en  slechte daden meer hoeft niet wij weten toch dat een dracht maakt macht   telt ook voor gene zijde veronderstel dat ze zullen luisteren zou de aarde misschien toch behouden kunnen blijven ( wel een leer school moet blijven voor geoefende zielen die  slecht geleerd en zich mis  gedragen hebben in een vorig leven )en dan  de kracht als dank  allen grenzen weghaalt voedsel eerlijk verdeeld wordt de woestijnen  vruchtbaar gemaakt dus meer land en ruimte het egoisme uitband en de aarde ontziet en wij dan   ook mogen weten dat er later meer paradijzen volgen en hij toe ziet met zijn engelen tot alles eerlijk verloopt....lieve mensen dat is toch niet teveel gevraagd????..met veel zon op jullie levens pad ...  antota
Ingezonden:  10 Jun 2013 16:29
lieve rolleke ik ga toch nog even verder met lucifer als jij eens wist hoe hij er uit zag echt een wolf in schaaps kleding kwam ook vriendelijk over (het is dat wij weten dat hij de duivel is) hij was ook opeens weg ,,,en hopelijk eerdaags kan zeggen was een duivel .maar nu wat anders stel dat wij over zijn( had ik al iets over verteld? maar ik vroeg mij af wat eigenlijk de doelstelling van ons lijden was en nog is ik wist wel dat de kracht  geoefende zielen nodig heb maar is dat voor onze door gang naar hogere sferen of de sleutel tot inzicht nu het is de bedoeling(gelijk zekerheid dat er meer planeten als de aarde zijn boven onze zonnestelsel) dat de geoefende zielen mogen helpen en laten zien dat er meer is dan hun wereld.dat is  ook bij ons gebeurd bewijs daar van is er genoeg b.v.b,de hierogliefen( ook wel kemet genoemd worden) waar mensen figuren opgetekend waren met een soort ruimtepak, en dan  paas eiland de beelden precies een kant uit kijken,dan de pyramides  dat de blokken zelfs geen scheermes ruimte op elkaar hebben ook is er in het amezonegebied bij weg halen van bomen een grote zwarte plek gevonden van een subtantie die op deze wereld onbekent is vermoedelijk start of land plaats is geweest dus bewijzen in overvloed dat moet gemaakt zijn van  hogere dus beslist geoefende zielen van een andere planeet uit een ver gelegen planeten stelsel dat ons nog onbekend is.  dan gaan de geoefende zielen nu  ook  doen die nu komen van uit de aardse sferen en gaan misschien met samen werking van (mij vermoedelijke) de  plejanen andere planeten helpen die dan (voor ons) de  opgeloste problemen   al achter ons hebben gelaten.. met grt van antota
Ingezonden:  13 Jun 2013 09:58
lieve lezers, ik ga nu toch wat neer zetten over games vooral over schiet en moord games wisten jullie dat er 70 procent zelf moorden door glaasje draaien gebeurt,en 20 procent moorden door games daar velen door het steeds gamen  de realiteit verliezen,en zich zelf in de persoon gaan plaatsen,met allen gevolgen die wij vaak lezen wat op scholen gebeurt( moord,,,, partijen).elk persoon die vaak moord lustig games speelt is als ware al geestelijk een moordenaar,,,nu weer wat anders over mij zelf....ik was niets,ik ben niets, en wordt niets....lieve rolleke als ik voor mij zelf vragen had over deze onderwerpen had ik geen antota geweest,ik zocht antwoorden met voor mij een belangrijke doel,als ik op deze wereld een meester was geweest in para normalen zaken had ik jou cijfer 8 gegeven.ik wou mensen helpen om naar een nieuw niveau te brengen daar de meeste in de derde laag blijven zweven in het paranormaal weten.dus als je alles terug leest merkt jij dat ik mensen ongemerkt getest heb over hun kennis daar over..nu rolleke (sorry voor de andere lezers) is dat voorlopig mijn laatste bericht op deze site(misschien probeer ik het wel weer ( als ik mag van hogere machten)over een paar jaar.kon ook zo zijn ? (krijgt ik geen antwoord op).dat jullie dat ook nog niet mochten weten,,,nogmaals ik was niets,,,,,met veel lieve groeten van antota met veel zon op jullie levens pad,,,,,,,,,(rolleke als ik eerder over zal zijn ,neem ik toch geestelijk contact met jou op, tot ziens, als jij overgaat, wacht ik jou  op aan het einden van de tunnel aan gene zijde met mijn naam,blijft zo door gaan) jij begrijpt mij),,,,,,ANTOTA
Ingezonden:  13 Jun 2013 18:51
Lieve Antota

Voor je gaat nog even dit. Je hebt mij persoonlijk al veel gebracht, veel om over na te denken en een beetje meer geloof in alles.

Sinds onze gesprekken is er al veel gebeurd, ben ik veel te weten gekomen over mezelf en ben ik een stapje dichterbij waar ik moet zijn (denk ik).

Het contact samen hebben wij al gehad toen ik ruim een week geleden een heftige droom had waar ik uit ontwaakte.

Ik ben gaan slapen met de gedachte,"ok laat dan maar een keer komen wat er moet komen" en die nacht heb ik sinds een lange tijd weer eens een ontmoeting gehad met een van mijn vele gidsen (als ik het zo kan omschrijven).

De dagen erna is er weer een tipje van de sluier omhoog gegaan want ineens zag ik de dagelijkse mensen (ik reis iedere dag met het openbaar vervoer) ineens heel anders.

Ik heb al eens ervaring gehad met aura's zien alhoewel iedereen voor mij uit een kleur bestaat en er gezegd wordt dat iedereen meerdere kleuren heeft, maar dit keer kon ik bij mensen direct 'zien' wat voor soort types het waren.

Denk daarbij aan iemand die arrogantie uitstraalt en dat dit een hele vieze energie afgeeft.

Ik kan het niet goed uitleggen maar ik heb daarna wel maatregelen genomen om mezelf wat beter te aarden want je wordt letterlijk doodmoe van al die indrukken.

Sinds dien valt het me op dat ik weer mensen zie kijken.

MIsschien moet ik even uitleggen wat ik bedoel.

Toen ik na het overlijden van mijn vader in een stroomversnelling ben geraakt wat dit onderwerp betreft werd mij gezegd door een paragnost (waar ik via een vriendin terecht kwam omdat ik nog met zoveel vragen zat over hem) dat ik vanwege de shock ineesn middenin dit alles stond en dat als het gewoon zijn beloop had gehad ik er geleidelijk in was terecht gekomen maar wel een jaar of 3 later.

OOk toen werd gezegd "doe iets met je handen" en sindsdien ben ik er achter gekomen dat ik net als mijn vader kan magnetiseren alleen dat kostte bakken met energie omdat ik alles overnam.

Zoeken zoeken zoeken en gevonden in Reiki. Het is een hulpmiddel voor mezelf om niet met een lege accu achter te blijven.

Mijn man zei in die tijd dat hij het zo frapant vond dat als we ergens waren ik altijd als vliegen op stroop mensen aantrok en deze vaak (sommigen voor mij totaal onbekenden) hun hele levensverhaal uitstortte bij mij.

Hij zei altijd gekscherend "jij hebt consult op je voorhoofd staan".

Ook daar heb ik me voor leren afsluiten want openstaan voor dat soort dingen beteken dook weinig nachtrust omdat je dan als een soort vuurtoren fungeert en letterlijk alles aantrekt.

Ja ook de negatieve kanten heb ik al ervaren en gelukkig hulp gekregen van een goede vriend met het opruimen van ongewenste energie.

Maar goed ik dwaal af, want waar ik narrtoe wil is dat ik merkte dat mensen mij vaak aanstaarde en ik een keer hoorde, als je me in mijn ogen kijkt, kijk je tot in mijn ziel en dan gebeurd er wat en verandert zelfs de kleur van je ogen.

OOk dat heb ik bewust afgesloten want ogen zijn immers de spiegels van de ziel en ik wil graga zelf bepalen aan wie ik me laat zien.

Al met al realiseer ik me dat ik me langzamerhadn steeds meer ben gaan afsluiten voor alles omdat er soms dagen waren dat ik me niet kon concentreren en onrustig of juist heel moe was.

Sinds het contact met jou ben ik mezelf vragen gaan stellen als "wat wil je, wat is je doel, doe ik de juiste dingen etc.

En sinds ik dus weer zie, ruik, hoor en voel (alsof jeuit een winterslaap wakker wordt) zie ik ineens de mensen weer kijken en realiseer ik me dat ik teveel in mijn cocon hebt gezeten.

Dus Lieve Antta dank voor je reikende hand, je hebt me uit mijn winterslaap gewekt en als ik iets met zekerheid kan zeggen is dat ik op mijn manier zal proberen de boodschap op de mensheid over te brengen over het paranormale.

Hopelijk realiseren de mensen dat de dood niet het einde is, dat toeval niet bestaat en dat wanneer men zich ineens realiseert dat sommigen zaken wel heel vreemd lopen (teveel toevalligheden achter elkaar) ze zich dan realiseren dat of we dat nu willen of niet, we uiteindelijk toch daar terecht kome waar ons levensdoel ons heen brengt.

Ik heb de laatste weken een enorme opruim woede gehad, boekenkast leeg, alles opnieuw ordenen, troep uitzoeken en weg gooien, en ga zo maar door.

Het opruimen heeft zich zover gestrekt dat ik eindelijk kon toegeven dat sommigen mensen om m eheen me heel dierbaar zijn en dat sommigen zich alleen maar op mij 'voeden' en ik vooral mezelf een plezier doe door met hen te breken.

Ik kan je zeggen het was verhelderend en dat is het nog steeds.

Na jaren in het bezit te hebben gehad kwam ik ineens het boek 'de Celestijnse belofte" tegen en ik ben er weer eens in gaan lezen.

Jaren geleden toen ik het las fantaseerde ik dat het geweldig zou zijn als we ons bewust zouden worden van deze inzichten gewoon omdat ze zo mooi worden beschreven en nu ik weer begonnen ben in het boek (ik kan het amper wegleggen) realiseer ik me dat ik met andere ogen lees.

Ineens ben ik me bewust van de inzichten en niet om er naar te leven maar gewoon door ineens iets te lezen waarvan ik zeg "verrek dat heb ik al gezien of gehoord"

Dus Antota je bent moe dat lees ik tussen de regels door en jouw plekje hier is vervuld en je zult straks als je overgaat een speciaal plekje krijgen,

NIet om het werk wat je gedaan hebt of de boodschap die je bracht maar gewoon omdat je diep van binnen zo'n  mooi mens bent en het verdient om rustig van je oude dag te genieten.

Geniet van de tijd die je nog rest en breng deze kostbare tijd door met degene die je lief hebt, je bent al teveel bezig geweest met anderen te sturen en te activeren.

Je taak is volbracht, als je hulp nodig is wordt je ongetwijfeld weer geroepen en dat weet ik dat je het hoort.

Geniet van de mooie zomer die broeit in de lucht en rust lekker uit.

Ik wens je voor zolang het uurt nog een mooie warme tijd en ik weet zeker dat als we eenmaal daar zijn waar we allebei terecht komen ik je weer zie en dan ik je echte hoedanigheid en niet zoals je er voor  velen uitziet met het menselijk oog.

NOgmaals dank, nog veel zonnige dagen en als er nog iets is wat ik voor je kan betekenen schroom niet het mij te vragen.

Als ik bij machte ben het voor je te doen zal ik het zeker niet nalaten want heel diep van binnen weet ik dat ons contact speciaal is en dat ik (zelfs als je er straks niet meer bent) er nog een hele goede lieve betrouwbare gids bij heb gekregen.

Dank je voor alles, heel veel knuffels en dikke pakkerds.

Dag lieve Antota het ga je goed en geniet van de rust.

Rolleke
ps: dank voor je waardering (een 8) voor mij ben je een 10 met een griffel en ik vind het haast jammer dat we elkaar niet eerder hebben gevonden 
Ingezonden:  13 Jun 2013 19:24
Quote:
ik was niets,ik ben niets, en wordt niets


Je bent wel je IK, dus dat is niet niets.
Je bent gewoon je zelf.

Quote:
ik wou mensen helpen om naar een nieuw niveau te brengen daar de meeste in de derde laag blijven zweven in het paranormaal weten.


Je kan mensen niet testen, het zijn geen proefkonijnen, naar een hoger niveau moet men op eigen kracht doen en leren van je eigen fouten.
Je mag ze wel hint's geven.
Ik kan de mensen begrijpen dat ze niet reageren, ik heb ook af en toe moeite met wat je schrijft om het te kunnen volgen, het is moeilijk van wat er in je hoofd zit op papier over te brengen. Ik krijg zelf vaak te horen dat ik in raadsels spreekt.

Quote:
(rolleke als ik eerder over zal zijn ,neem ik toch geestelijk contact met jou op, tot ziens, als jij overgaat, wacht ik jou  op aan het einden van de tunnel aan gene zijde met mijn naam,blijft zo door gaan) jij begrijpt mij)


Het is niet gezegd dat ze de zelfde tunnel neemt als jij.
Ik heb er tot nu toe 7 geteld in verschillende niveau's en verschillende kleuren.
Je kan ook nu proberen geestelijk contact met rolleke op te nemen.

http://i270.photobucket.com/albums/jj88/annelies61/mistery.jpg
Ingezonden:  13 Jun 2013 19:32
lieve rolleke ik beloof jou dat als mijn vermoeidheid over is dat ik eerder terug komt ,jij heb mij over de streep getrokken,dank je het doet mij deugt,o,als jij eens wist wat ik voor jou nog te leren heb,ook voor anderen,maar ik ben nu geestelijk vermoeid daar ik ook mensen helpt,en door mijn hulpgeest quinevera wat minder moet doen( dacht eerst dat ik te ver over de grens van mogen weten was gegaan )maar is toegestaan ,jij zult wel gemerkt hebben dat er weinig in boeken te vinden is wat ik jullie mag vertellen.nu lieve rolleke echt jij zou over een paar weken echt weer van mij horen,,,met lieve grt en veel zon op jou en je partner levens pad,jij bent al ver op de paranormale weg,....rolleke als jij weer voelt dat er iemand is,,,,wist jij toch al dat het jou vader was,en jij het niet  vreemd vond dat jij er niet bang voor was) van ANTOTA
Ingezonden:  13 Jun 2013 20:16
Jammer dat je gaat Antota ik heb met veel plezier je stukken gelezen en herkent:-)

Ik wens je veel liefde op je levenspad...

knuffel van Ajada
Ingezonden:  14 Jun 2013 15:51
lieve rolleke en ajada ik ga toch even tussen door jullie wat uitleggen,ik ben geestelijk wat moe,nu zal jullie misschien afvragen hoe kan dat,nu ik nam zelf teveel hooi op mijn vork daar ik s,nachts (zegt mijn vrouw)ook druk bezig bent en op haar verzoek wat minder gaat doen op deze site .rolleke als jij aan iemand vertelt dat jij paranormaal ben krijgt jij meestal het antwoord waar om ben jij dan niet rijk,jij kan toch voorspellen,,,helaas zijn dat dommen opmerkingen daar het toch niet eerlijk zal zijn ,dus van bovenaf niet toegestaan.(denk eind volgende week) daar ik  met  afspraken gaat minderen,alleen die het echt nodig hebben bij het geen afscheid  kunnen nemen van hun geliefde blijft ik helpen rolleke dan gaan wij verder met grt van antota
Ingezonden:  14 Jun 2013 17:40
Beste antota.
Wat jij daar schrijft is voor mij heel herkenbaar.Ik heb het zelfde zeg maar van af mijn derde jaar. Het is begonnen met mij toen ik vergat een steentje los te laten die ik over een vijver wilde gooien, het was een steile oever van gras net zo hoog als ik toen was, Ik viel in het water en ik stond gelijk weer druipnat aan de kant, het leek net of ik opgetild werd.
Na die tijd kon ik gebeurtenissen voorspellen, ze hadden verschillende namen voor me, ik was niet van deze wereld.(dat klopt) een fantast, dromer, dokter noem maar op, ik kan daar een hoop voorbeelden van geven, maar dat heeft totaal geen nut, gedane zaken nemen geen keer, en de toekomst die je ziet daar kan je niets aan veranderen, spreek uit ervaring.
Ik heb geleerd om het van me af te zetten en een humoristisch tintje er aan te geven, van mijn vrouw krijg ik altijd te horen dat ik overal een geintje van maakt.
Quote:
(als ik thuis kwam van mij weg),ik heb me toen overgegeven,en gesmeekt of zij dat bij mij weg wilde halen,,,hebben zij gedaan,en of ik dan wel contact via bord en kaarten met hun op nam, en mensen ging helpen, zij beloofde aan  mij, als ik er helemaal klaar voor was, geen boeken meer tehoeven lezen,maar in mijn slaap alles vertelde wat ik moest weten ,en toen  ging ik ook uittreden.

Toen ik dit las kreeg ik gelijk verkeerde energie door, er klopt hier iets niet, ik krijg het gevoel van iets kwaadaardigs, en ik krijg de bevestiging terwijl ik dit schrijf.
Heb je wel eens geprobeerd om je zelf te helen, ik heb het gevoel dat heel je energie banen een grote puinhoop is.
Één ding, alles wat ze vertellen moet je niet voor waarheid aan nemen, trek je terug in je eigen "IK" daar zie je de waarheid, er zijn al een hoop dingen die je weet, maar nog steeds gesloten is, de sleutel ben je zelf.
Uitreden, laten we het aards houden, een soort tweede natuur.
Ingezonden:  14 Jun 2013 18:40
Antota,

Luister wat Univers je zegt. OOk ik heb sterk het gevoel dat je jezelf te veel uitput.

Juist om datgene wat Univers hierboven schrijft heb ik me bewust wat meer afgesloten.

Ik begrijp dat het een hele mooie ervaring is als je als een soort uitverkorene van alles te weten komt maar je hebt inderdaad ook je eigen leven.

Als er iets is wat ik geleerd heb en wat me sterk houdt is hat dat ik geleerd heb heel duidelijk te zijn in sommige gevallen.

Ik ben de baas en ik bepaal wanneer ik 'lastig' gevallen mag worden, verder is jezelf goed aarden ook heel belangrijk en jezelf af te sluiten juist op die momenten dat je zelf even een moment voor jezelf nodig hebt.

Ik heb een duidelijke afspraak gemaakt. Overdag als ik aan het werk ben moet ik me kunnen concentreren op het werk en alleen als er echt 'brand' is mag ik woren gestoord.

In de avonduren heb ik er gewoon meer tijd voor maar alleen als ik zin heb en 's nachts is om te slapen en energie op te doen.

Dromen is prima en ik realiseer me dat als ik bewust vraag om een antwoord in een droom dat ik de duer op een kier zet en dus ook aanspraakbaar ben voor andere zaken maar niet iedere nacht.

Daar wordt je veel te moe van.

Antota neem je tijd, ruat uit, breng tijd door met je leieve begrijpende vrouw, geniet van de simpele dingen om je heen.

Het gras is groen en ruikt heerlij als het net gemaaid is. Het zijn juist de simpele dingen waar je heel gelukkig en rustig van kan worden.

gr
Rolleke
Ingezonden:  15 Jun 2013 10:32
lieve lieve mensen..jullie begrijpen mij niet(ik kom juist tot rust als ik uittreed)en lieve rolleke ik stop zelf  met mensen te helpen die bij mij komen om dat het hoofdzakelijk altijd om verkrachting.misbruik,ook van kinderen.en mij vrouw daar niet tegen kan,en stuur ze dan door naar een andere hulpverlener. rolleke ik woon bij een heel groot park en bos als ik mijn huis uitstap ben ik er..rolleke ik vertelde jou al dat ik testen doet Bv B  het gezegde van mij over ik ben niets, ging uiteraard over mijn stoffelijke lichaam.en de 10 procent die over was, voor de paranormale mensen,het doet mij deugd dat jullie toch bezorgt zijn,en mij goede raad willen geven(de test die ik doet zijn voor mij zelf)leg ik wel later uit,Als ik een vraag of zelf een antwoord of  opdracht krijgt van gene zijde  verifieer ik deze met hulp van mijn persoonlijke hulpgeest...is altijd juist geweest.ik ga nu stoppen lieve rolleke,blijft een leuke naam en ik rol jou toch naar een hogere niveau..als iemand een goed stel hersens heb ,en hij doet er niets mee,blijft het zitten,,,,,begrijp jij mij??met veel liefs en veel zon op jou pad,,met grt van antota,,,,ik luister nu echt naar jou hoor,,,tot eind volgende week.....
Ingezonden:  16 Jun 2013 09:27
lieve rolleke en ajada,Vergeten jullie niet ook een kaarsje neer te zetten voor de vader van onze ziel,voor vader dag..mocht je daar niet aan ge dacht hebben? geeft niet hoe vaak zijn wij niet een verjaardag vergeten,en bellen wij later op van sorry .ik was het echt vergeten alsnog gefeliciteerd..nu dat kan je alsnog een kaarsje voor onzevader branden....nu even kort een antwoord op univers,Nee ik mag gen contact met rolleke opnemen,,,moet zij doen,,,antwoord twee,er is maar een tunnel naar gene zijde de andere poorten zijn de paden naar hogere niveaus en dan weet ik welke zij aan komt,wan ik sta in een daar van, waar zij moet zijn,naar gelang van haar weten,,,,rolleke ik bruist weer van de energie...maar mijn vrouw dreigt mij om de stekker er af te knippen,,,dag lieve rolleke en ajada,,,tot volgende week,met grt van antota
Ingezonden:  16 Jun 2013 11:20   Laatst gewijzigd door: Ajada
Dank je Antota,

Ik wens jou ook een heel liefdevol contact met wat we als mens onze vader noemen.
Het is tevens het contact met jezelf omdat wij immers verbonden zijn in deze energie

liefs van mij.
Ingezonden:  18 Jun 2013 17:41
Antota maak je niet druk om meerdere tunnels of wegen, ik ben er van overtuigd dat als ik wens jete zien ik daar toch wel terecht kom .

En luister naar je vrouw, de energie die ik je stuurde omdat je zo moe was is aangekomen (sorry voor deze onverwachte accu want meestal vraag ik netjes of dat mag maar in dit geval werd er haast geschreeuwd dat je even een boost nodig had).

Ga nu niet ineens al die energie opmaken maar geniet er even van, ga in het zonnetje zitten en laa de rust en warmte over je heen komen en misschien nog wel veel belangrijker breng wat meertijd door met je vrouw.

Hoe gedienstig je ook bent ook gene zijde heeft begrip voor wat alleen tijd.

En nu is de tijd gekomen om wat meer met je vrouw te doen.

Geniet nog van de tijd die jullie hebben want als je er ooit een keer niet meer bent gaat je werk toch wel door.

Doe je ogen eens open en geniet van de dingen om je heen. De bomen en planten staan in bloei en de mensen hebben op dit moment ook de meest schitterende kleuren omdat het mooi weer is.

gr
Rolleke
ps; ik brand bijna iedere dag een kaarsje en doe dat dan in de meest brede zin van het woord als ik zeg dit is voor iedereen die al is overgegaan.
Ingezonden:  19 Jun 2013 13:55
lieve rolleke, normaal  kan niemand mij bereiken,,ik denk zelf dat guinevera of mesalina(mijn persoonlijke beschermers) toegestaan hebben dat jij mij toch energie mocht geven,kom ik wel achter,maar niet belangrijk,bedankt daar voor ..tot volgende week,met grt van antota
Ingezonden:  21 Jun 2013 13:08
lieve rolleke en ajada.ik ga nu alleen vrijdag s wat neer zetten,ik ga eerst wat algemene antwoorden geven.als ik duidelijker zal schrijven lezen ze  de berichten,maar slaan ze niet op,nu moeten ze hun aandacht er wel bij houden(gemeen he///)ik gebruikte mijn energie aan anderen met hun problemen,,dus nu minder, zoals jij wel zal weten kan je jezelf nooit genezen,(zou ook niet eerlijk zijn)maar mag ook niet,is niet toegestaan,en kunnen de docters en chirurgie in algemeen wel de ww in,dan zouden zij overbodig  zijn.wat de tunnel visie betreft,heb jij gelijk in, wij voelen elkaar aan.nu wordt er nu nog algemeen beweerd dat wij van de apen afstammen,als dat zo zal zijn,,,,waren er nu geen apen meer,,,(Ja.brutalen apen  genoeg) dan is er ook,(voor de goede paragnosten) toch een probleem,dat is als zij b,v,b, een lezing hebben,en pakt van een gast een glas water,die hij of zij drinkt,( draagt zelf alleen een zwembroek)  dus kan niets bij hem hebben pakt een lucifer houd het boven het glas,en gaat branden,resultaat een applaudisserend publiek...maar thuis gekomen hebben zij de gedachten,hij  zou wel wat in zijn mond gehad hebben, om het water te laten  branden,wat ik ook geschreven had over het downsydroom,dat zij er zelf voor gekozen hebben ,,is juist de allergrootste opoffering wat zij voor ons gedaan hebben, dat de liefde het grootste geschenk is wat de kracht aan  ons en dier gegeven heb,wat ik zelf grappig vind ,als er een poltergeist  in een huis is,roepen zij een deskundige in,die komt met zeer interessanten apparaten en camera,s gaan die neer hangen,,,nu geloof mij nu maar, die entiteiten liggen in een deuk,zij zien wat ze doen,en gaan daar fijn mee spelen,gekke beelden geluiden,e,z,v,,,maar helaas vragen zij niet aan hun waarom? zij dat doen,en wat wij voor hun kan doen( zij willen geholpen worden)vandaar dat ze de aandacht op hun vestigen,,,nu lieve rolleke en ajada,ik weet dat jullie het goed bedoelen...maar ik heb hier een politie agent(lol) die mij in de gaten houdt  ,mijn vrouw,,,,nu lieverd,s onthoud alsjeblieft een ding,jullie beste vriend enof je kameraad is toch enkel jullie partner,,,en ook de  kinderen,dan hebben jullie alleen de kracht nog maar nodig....met veel lief,s en veel zon op jullie pad van antota,,,,
Ingezonden:  28 Jun 2013 16:44
lieve rolleke en ajada ik had jullie beloofd dat ik vrijdag,s wat neer gaat zetten.Eerst een rare vraag voor mij,als ik jullie naam in gedachte heb krijgt ik de zee tezien met walvissen,rolleke wat heb jij daar mee???is niet belangrijk maar vind het vreemd daar ik er wel wat mee heb,(zoja, legt ik het wel later  uit)lieve rolleke en ajada als wij iet,s gaan doen of neer zetten ,geloof mij nu maar gaan ze op de punt van hun stoel zitten om gelijk te proberen om jullie gedachten teniet tedoen met b.v.b kritiek daar op te leveren,,is natuurlijk niet erg,,,als ze het maar kunnen onderbouwen...met goede argumenten ik zelf staat daar open over want ik leer jullie en jullie mij,Lieverd,s als ik  iets neer zet en jullie begrijpen mij niet zegt het dan,,,als een kind naar school gaat zijn haar of zijn hersens (begrijpelijk) nog niet ingesteld om de leer stof te begrijpen van een leerling in een hogere klas...dus een opbouw van een naar hogere klasse,,,Nu wilt ik het toch anders om doen,jullie weten dat je wel lager kan maar nooit naar hogere sfeer als je het niet geleerd heb of wilt,,ik ben zelf eigenwijs en gaat het toch proberen daar jullie beide al niet meer tot de   gewonen(is niet kleinerend bedoeld voor anderen)

mensen mag zien en jullie allebei al esoterisch denken dus al open staan voor het paranomalen weten en denken,,,,,sommigen mensen vragen zich af of wij het einde van ons onderzoek al bereikt hebben daar wij al op de maan zijn geweest en er nu een tijdperk van ontdekkingen op anderen planeten of zonnestelsel nu komen en  b.v.b, ons uiteraard nog verassingen te wachten staan,Er worden nu al signalen uigezonden om met buiten aardse inteligenties contact met ons op tenemen( dus ook met overledenen op paranormaal gebied)veronderstel dat wij toch een andere wereld gevonden zou hebben zou het vermoedelijk niet tot vreugde geweest zijn daar zij gelijk b,v,b  ons water weg zullen halen en andere grondstoffen die hun kunnen gebruiken die zij niet bezitten daar hun techniek veel verder zou kunnen zijn.God dank dat de wetenschap nog niet alles weet enof ontdekt hebben dus hoeven wij daarover nog geen zorgen temaken.Een nieuw begrip en of tijd lijkt eindelijk aangebroken op paranormaal gebied dus  dat de paragnosten niet meer bang hoeven tezijn om op de brandstapel te eindigen en is  een  enorme stap voorwaarts  gemaakt over het ondermeer kosmische denken en esoterische boeken tegaan lezen en heel veel mensen van hun bijgeloof verlost zijn,natuurlijk zijn er ook nog mensen die alles willen weer leggen (liever bij het oude blijven) daar zij daar geen antwoord op weten.Maar als zij b.v.b, naar de dieren kijken die haast altijd voor voelen dat er een ramp staat te gebeuren enof kreeften het strand opkruipen voor dat een storm los barst en insecten voor een aardbeving hun woongebied verlaten sluiten zijdaar  hun ogen voor,,,en zeggen is de natuur, maar wat is dan de natuur???als je dat vraagt halen ze hun schouders op,,,,lieve rolleke en ajada zie dat als een inleiding volgende keer wat zijn  wij ,,,,....met veel liefs en zon op jullie pad,,met grt van antota
Ingezonden:  29 Jun 2013 19:39
Hallo lieve3 Antota,

Leuk je weer te lezen en ja ik heb veel met walvissen en zal het je uitleggen.
Ik heb een gedeelte van het dna van de walvis in mijn eigen dna patroon, daarom kan ik ook dingen doen die anderen niet kunnen...die dit niet hebben.
Er zijn niet zoveel mensen die dit in hun dna code hebben.
Eigenlijk ben ik dus voor een gedeelte verwant aan de walvis energetisch, het lijkt me opeens heel logisch dat jij dit waarschijnlijk ook hebt en misschien Rolleke ook, ik heb aldoor jullie stukken gelezen en herken er heel veel in alleen vond ik nog niet nodig om dit naar voren te brengen omdat ik weet dat jullie weten en het niet nodig is om dit te schrijven allemaal.
Wel mogen jullie weten dat ik precies begrijp wat jullie bedoelen en weet waar het over gaat.

liefs van mij

Ajâda/Miracles
Ingezonden:  30 Jun 2013 13:10
nu,lieve ajada ik hoef hier niet,s aan toe tevoegen of uit te leggen,heb jij al gedaan, Toeval bestaat niet en komen wij toch op het zelfde pad uit of wij nu links of rechts gaan  of denken dat het onze  vrije wil is (nu,ajada die is echt begrensd)of je wilt of niet...de mens wikt maar de kracht beschikt is al een oud gezegde(dat wij die  wil  mis bruiken,zelfs mogen misbruiken) heb met onze leerschool te maken...kom ik ook later op terug nu lieve ajada en rolleke,ik hoor jullie vrijdag wel weer met grt en veel zon op jullie pad van antota....
Ingezonden:  30 Jun 2013 16:45
Ingezonden:  03 Jul 2013 08:29
Hallo Antota en Ajada

Ik heb me even met wat andere dingen bezig gehouden dus even geen tijd gehad te antwoorden.

Ik heb niets met walvissen behalve dat ik ze wel mooie beesten vind dus die link is niet met mij

gr
Rolleke
Ingezonden:  05 Jul 2013 10:39
Hoi Rolleke, ik wist het eerst ook niet maar mijn hogerzelf liet het me zien via een droom een heel bijzondere droom kan ik wel zeggen ik zal hem hier neerzetten onder deze post.