Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  05 Jul 2013 10:51
Mijn verhaal
Allereerst wil ik me even voorstellen, mijn naam is Ajâda en sommigen kennen mij onder de naam Miracles. De afgelopen twee jaar was mijn gezondheid niet goed en werd alsmaar slechter, ik begreep er niets van omdat ik altijd een zeer actieve vrouw was en nooit last had van gezondheidsklachten.

De huisarts dacht dan ook dat het aan de overgang lag en na een aantal keren ben ik niet meer naar hem toegegaan, omdat ik voelde dat er wel degelijk een oorzaak was voor mijn klachten, maar hij kon me daar niet verder mee op weg helpen. Allerlei bloedtesten wezen alleen een bloedarmoede uit en daar werd ik dan ook voor behandeld. Toch knapte ik niet op van mijn vermoeidheid en klachten. Ik kon op het laatst niets meer dan alleen een beetje hangen in de stoel . Iedere inspanning was me teveel. Fietsen ging niet meer en lopen maar een klein stukje.

Halverwege het jaar kreeg ik een droom.
Ik droomde dat er vier medicijncirkels voor me werden gelegd.
In de buurt waar ik woon werden vier medicijncirkels voor me gelegd,  daarin werd ik door een geestelijke arts in mijn droom uitgenodigd om me te laten genezen van mijn klachten en kwalen.
Ik werd daar tussenin liggend geplaatst, in de geestelijke vorm, energetisch dus, mijn eigen lichaam kon gewoon verder zijn gang gaan.
Het was echt de werking op het energieveld en blauwdruk van mijn DNA.
Deze arts was een Sjamaan en wist me te vertellen dat ik een zeldzame vorm van DNA bezat en dat hij me moeilijk had kunnen traceren, maar wel dat er bij mij in de buurt nog meer mensen waren met deze DNA vorm.
Dus was het even zoeken voor hem waar ik was geest. Uiteindelijk had hij me gevonden en vertelde dat ik een DNA bezat die afkomstig was en verwant was aan het DNA van de Walvissen.
Hij was een arts die ook geestelijk kon genezen en ik wist dat ik deze man dus zou ontmoeten eerdaags.
Deze droom was voor mij een aanwijzing uit de geestelijke wereld dat er iets stond te gebeuren.

De ontdekking van mijn ziekte.
Een maand na deze droom ontdekte ik een knobbel in mijn linkerborst, en ik wist meteen, dit is het dus waarom ik me zo slap ben gaan voelen en dit is dus de reden van mijn droom.
Ik ben naar de huisarts gegaan en werd meteen doorgestuurd naar de specialisten in het ziekenhuis.
Daar kwam hetgeen uit de onderzoeken waar ik al jaren bang voor was geweest. De uitslag was een nare tumor in de meest kwaadaardige vorm.
Het was heel raar en vanaf het moment dat ik dit had ontdekt werd ik overspoeld door een serene rust en liefde.
Ik herinnerde me meteen mijn droom en was totaal in vertrouwen op de goede afloop, immers het was altijd zo gegaan in mijn leven. Ik werd altijd geholpen door de onzichtbare wereld waar ik zo veel contact mee had.
Mijn geliefde God en Meester waren bij me en ik hoefde me geen zorgen te maken, zij zouden voorzien in de juiste geneeswijze en artsen.
Als ik maar dicht bij mijn innerlijke stem en waarheid zou blijven en niet in angsten zou gaan schieten, of zou luisteren naar angsten van anderen.
Een uitdaging, omdat men meestal de weg gaat van de reguliere geneeskunde.
Deze weg ben ik gegaan, tot het moment dat er een chemobehandeling zou plaatsvinden, mijn innerlijke stem vertelde me dat ik dit niet moest doen.
Omdat dit niets voor me zou oplossen, ik voelde dat diep van binnen.

De herkenning van de man uit mijn droom.
Op dat moment kwam er een goede vriend van me bij me, en vertelde dat hij een arts had die hem al 30 jaar gezond had gehouden en hij had momenten gehad in zijn leven dat hij echt heel ziek is geweest van Candida en ook niets meer kon, en zich heel beroerd voelde.
Ik keek op de site van E P en herkende hem meteen als de man uit mijn droom.
Hoewel hij geen sjamaan was, wist ik dit is de dokter die me gaat genezen.
Immers ik had hem al gezien in mijn droom.
Op dat moment was ik nog wel in gesprek met de oncoloog omdat ze graag wilde dat ik de chemo zou doen
Ondanks de druk uit mijn omgeving had ik toch besloten om de chemo behandelingen niet te ondergaan, ik dacht, er moet iemand opstaan om deze cirkels te doorbreken, veel mensen krijgen chemo voor niets, en doen het dan toch maar omdat de dokter het zegt dat het goed is.
Maar er is meer dan wat reguliere artsen weten, er zijn nog meer geneeswijzen die de mens gezond kunnen maken en houden.
Zelf ben ik iemand die alleen luistert en vertrouwt op mijn eigen innerlijk weten.
En daarin ook altijd naar handelt.

Een gesprek met de maatschappelijk werker van het ziekenhuis.
Omdat de oncoloog er nog steeds niet goed van overtuigd was dat ik de juiste beslissing nam voor mezelf en ze zeker wilde weten of ik wel capabel was geestelijk om dit te beslissen stelde ze een gesprek voor met een maatschappelijk werker in het ziekenhuis.
Ik besefte hiermee heel goed dat ik nogal afweek van de normale patiënt .
Dat dit best lastig voor de artsen uit de reguliere geneeskunde is begrijp ik wel, het is een heel andere manier van benaderen van de gezondheid .
Het was wel grappig toen ik dan dit gesprek had met de maatschappelijk werker, was hij zeer geboeid door mijn verhaal en zei aan het einde van dit gesprek tegen mijn man, u heeft een heel bijzondere vrouw en ik zal in het rapport schrijven dat deze vrouw zeer goed weet wat ze doet en hoe ze handelt.
Weer zag ik hierin de leiding van de geestelijke wereld, weer was de juiste man op mijn pad gezet.

Mijn eerste kennismaking met E P
De dag dat mijn man en ik naar Olst gingen stond ik op, met een heel blij en licht gevoel,
Dit was zeer opvallend en ik vertelde het aan mijn man. Ik voelde me altijd naar als ik naar de oncoloog moest gaan of naar het ziekenhuis of de huisarts.
Nu voelde ik me zo licht en heerlijk blij, ik voelde alsof mijn leven een heel andere wending zou krijgen ik voelde me vol van blijdschap en geluk.
We kwamen binnen en het eerste wat we zagen waren de mooie vissen in de vijver hoorden mooie muziek.
Kijk, zei ik tegen mijn man, daar zwemmen mijn walvissen, uit mijn droom.
We werden na een korte tijd geroepen en ontmoetten de persoon Etienne Premdani, we ontmoetten een man die ons heel hartelijk uitnodigde hem te volgen naar zijn spreekkamer, en daar alle tijd nam voor ons om te vertellen waarom we naar hem toe gekomen waren.
Ik vertelde van mijn moeite met de behandelingen in het ziekenhuis die ik had en dat ik inwendig voelde dat het niet de juiste oplossing was voor mijn probleem.
Ik wilde van hem weten of hij iets voor me kon doen in het proces waarin ik zat.
Hij vertelde me in het kort hoe hij werkte, en wat er zo belangrijk is aan de juiste voeding en leefwijze Hoe belangrijk het is wat men eet, hoe men eet, en wanneer , en hoeveel men eet.
De Ayurvedische leefwijze, maar het meest mooie bewijs kon hij me laten zien hoe ik ervoor stond in de levend bloed analyse en de gedroogd bloed analyse.

Mijn man die nog best sceptisch was voelde ook het belang van deze vorm van genezing en kon gelukkig meegaan in het vertrouwen in deze behandelingen. Hij is er langzamerhand aan gewend geraakt dat er wel meer vreemde dingen gebeuren in mijn weten en leven, waar hij geen logische verklaring voor kan geven.
We hoorden in het gesprek precies wat we wel en niet moesten eten, wat wel en niet goed was voor onze constitutie type, wat onze Doshas weer in balans konden brengen en wat de juiste leefwijze is voor ons. Mijn lichaam was volgens de Levend Bloed Analyse test behoorlijk verzuurd.  Dat is het eerste waar we aan moeten gaan werken  : zei E
Ook kreeg ik een lijstje met gezonde Ayurvedische kruiden van E mee die me weer op de been zouden helpen.
s Avonds deed ik meteen de mooie meditatie die ik van hem had gekregen, en daar was weer een droom de volgende ochtend die belangrijk was.
Ik werd wakker met het beeld van een heel groot lotusveld met lotus bloemen.
Dit was voor mij weer een bevestiging van de juiste keuze en bevestiging dat ik weer gezond zou worden als ik deze leefwijze zou doorvoeren.
Immers, een Lotusbloem komt uit de modder, en zie eens hoe mooi hij zich laat zien als hij bloeit.
We zijn thuisgekomen en hebben vanaf deze dag precies gedaan wat E verteld had en ook door de info die ik kon lezen uit zijn boek  Ayurveda en Voeding  was het even een paar dagen puzzelen en inkopen doen en zoeken naar de juiste ingrediënten, en we zijn ermee aan de slag gegaan.

De verandering en genezing.
Na twee jaar van verslechtering, was ik van een actief in het leven staande vrouw veranderd in iemand die totaal geen energie meer had, en daarbij ook de diagnose kanker had gekregen.
Ik had een middenrifbreuk opgelopen en slikte daar medicijnen voor, ook kreeg ik nog last van een ernstige oogontsteking waaraan ik blind kon worden en slikte daar ook een naar middeltje voor wat mijn lichaam geen goed deed.
Maar ik bleef geloven in de goede afloop en dat ik weer gezond zou worden, ik had iedere dag het beeld bij me van dat ik krachtig en gezond was, iedere dag sprak ik mijn cellen toe en gaf ze opdracht om zich als gezonde cellen te reproduceren.
Iedere dag ging het beter met mij
En na twee weken.
Ja u leest het goed, na twee weken na mijn eerste consult bij E fietste ik alweer 13 km door weer en wind.
Ik voelde me als herboren, geestelijk en lichamelijk.
Ik had mijn oude kracht weer terug en meer zelfs, ik had nog meer vertrouwen en positiviteit in mezelf gekregen.
Ik ben zelf 10 kg afgevallen. Mijn man doet ook mee met het voedingsadvies.
Nu ben ik drie maanden verder en het gaat nog steeds iedere dag bergopwaarts, ik slik al geen pillen voor de middenrifbreuk meer, ik heb er geen last meer van, ook is mijn oog weer genezen verklaard.
Ik heb alleen nog de anti hormoon behandeling, ook deze zal eruit gaan te zijner tijd.
De nieuwe Levend bloeduitslagen laten ook een grote verandering zien ten goede, ze zien er niet meer uit als zielig aan elkaar geplakte cellen maar zijn nu losse zuurstof vervoerende bloedlichaampjes geworden, de verzuring is voor een heel groot gedeelte al terug gedrongen en gaat nog beter worden.
Dit is het begin van een gebalanceerd leven.
Ook hebben daar de Colon Hydro Therapie spoelingen aan bijgedragen, en de fijne gesprekken met E en B tijdens deze behandelingen, mijn speciale dank gaat ook uit naar hen beiden.
Een stel warme en bijzondere mensen die de ander altijd centraal stellen in het contact, en zeer genezend en zegenend zijn voor een zieke mens.
Maar bovenal dank ik ook de geestelijke dokter op de achtergrond in de ongeziene wereld, de dokter die nauw samenwerkt in het werk wat Etienne en B doen voor de mensen hier op aarde.
Ik dank Shirdi Sai Baba voor zijn liefde wijsheid kracht en kunde.
En ik dank God voor de vrede in mijn leven en mijn Meester Jezus voor zijn inspiratie en liefde voor mij.

Ajâda
Ingezonden:  05 Jul 2013 18:08
lieve ajada wat fijn voor jou dat jij de juiste persoon mocht ontmoeten en goed met jou gaat, en ook nu jij mag weten  dat er meer is tussen hemel en aarde.Lieve ajada jij had geen droom(dromen verwateren dus vergeet jij ze ook) jij heb een uitreding mogen ervaren die blijft altijd bij jou of het gisteren gebeurde ,jij hoort nu ook bij de gelukkigen die dat mogen ervaren er bewijst dat jij heel goede en sterken bescherm engelen heb die over jou waken.Nu lieverd blijft heerlijk positief dan word ajada weer de vrolijke meid die zij vroeger was... met veel liefs en grt  van antota
Ingezonden:  05 Jul 2013 19:04
Dank je voor je antwoord Antota, en ja ik wist al als kind hoe het zat met het leven achter de sluier...ik was het niet vergeten waar ik vandaan kwam en waar ik ook nog steeds mee verbonden ben.
Je hebt gelijk als je zegt dat ik hele sterke beschermengelen om me heen heb ik ben er nog iedere dag dankbaar voor dat ik zo een bevoorrecht mens ben en mag weten...vind je het leuk om ook eens bij mij op mijn forum stukjes te schrijven?
Als je wil zal ik je het adres wel geven via de email.

liefs van mij
Ingezonden:  05 Jul 2013 19:17
Dit kan je het handigste doen door eerst een berichtje te schrijven, en deze na een paar minuten  te wijzigen. (let op, in de tussentijd moet er niemand op reageren, anders kan je je bericht niet wijzigen, en reclame word hier niet zo gewaardeerd)
Ingezonden:  05 Jul 2013 19:39
lieve rolleke en ajada...Wat is de  mens?een levend wezen met besef van een bewust zijn,zijn de meeste antwoorden maar deze woorden  hebben allang hun kracht verloren.De meeste van ons mensen nemen aan dat het religieuze en of zedelijk bewustzijn van de mens het belangrijkste is.Buitenzintuiglijke paranormale zaken passen niet in hun straatje en laat ze uit gemak maar links liggen.Laten we hopen dat de mensen  over 50 jaar nog genoeg verstand hebben en of de vrijheid om dat toch met meer kracht te ontkennen. Dat ze wel degelijk een ongenode gast met zich mee dragen die wij de ziel noemen.Maar laten wij toch eerst maar terug gaan in het heden,ik wou het over het bardo hebben,bardo is een soort wachtkamer van terug gekeerde zielen,naar gelang hun bewustzijn of geleerd hebben bepalen anderen hogere entiteiten welk niveau ze mogen( zelf moeten plaats nemen) er zijn zeven niveaus,daar moeten ze wachten of ze terug mogen of willen,of zelfs moeten,naar gelang wat zij op de aarde geleerd of gedaan hebben tussen goed en  of kwaad,als de zielen zich slecht hebben gedragen ( of zelfmoord gepleegd hebben) krijgen ze de zelfde problemen weer op hun weg terug als ze weer door een conceptie weer belichaamd worden op deze of andere planeet en wachten hun af wat ze nu met hun problemen doen.Nu om het verhaal compleet te maken wij mensen maken ons druk om b.v.b. wat gaan wij eten? wat trek ik vanavond aan?gaat het goed met ons huwelijk?kan ik door studeren nog meer geld verdienen of carriere maken////Maar waar blijft onze gedachten over de kracht??? wij luisteren teveel naar anderen en krijgen juist vaak meer slechte dan goed advies.Dan is het toch beter om de kracht aan onze levens roer te laten besturen in de zware stormen die wij op onze weg tegen komen op deze planeet,en proberen zo goed als maar mogelijk is anderen te helpen hebben wij niemand verder nodig geen kerk of priester of dominee die zelf nog durven te beweren dat je alleen als je jezus kent en hem alleen aanbid je in de hemel komt...heb ik wel meelij met de indianen,volks stammen,die kennen jezus niet( er zijn  zoveel woorden in zijn mond gelegd met leugens
uit zijn naam  die hij nooit gezegd zou hebben)...wij allemaal hebben wel eens b,v,b, een appeltje gestolen, dan ben je een dief voor de wet,maar als ik een appel koopt voor vijf cent en ik verkoop hem voor een euro ben ik voor de wet een zakenman,,,natuurlijk heb ik ook fouten gemaakt,kan ik alleen maar spijt van hebben,ik kan het verleden niet veranderen,maar toekomst bepaal je zelf(heb je van jou fouten  geleerd of niet) nu lieve rolleke en ajada ik wens jullie een prettig weekend met veel zon op jullie levens pad met grt van antota
Ingezonden:  05 Jul 2013 19:55
ja hoor ajada ,natuurlijk wil ik dat doen wij helpen daar toch mensen mee en hopelijk hun eventuele pijn te verzachten en proberen uit te leggen waarom iets gebeurt...met grt van mij
Ingezonden:  05 Jul 2013 21:27
Ik zoek naar een email maar kan het niet vinden in je profiel Antota hoe kan ik je mailen?

xxx Ajâda
Ingezonden:  05 Jul 2013 21:33
kan hier niet, zie mijn eerdere bericht hoe je dit kan doen.
Ingezonden:  06 Jul 2013 10:52
Dan zet ik mijn mail adres niet neer beetje jammer dat het niet kan hier, wie is eigenlijk de eigenaar van het forum ik vraag wel aan die persoon om een oplossing.
Ingezonden:  06 Jul 2013 10:58
lieve ajada jij kan toch op antota toch alles lezen?ik zag ook nergens jou naam op de lijst ,ik kan mij e-mail adres hier niet neer  zetten daar ik dan weet dat de mensen weer denken dat ik weer practijk gaat doen ook diegenen die ik al geholpen hebt in het verleden en ook al uitgelegd heb waarom ik gestopt bent daar mee ,begrijp jij mij?als jij jou naam op de lijst zet kan ik daar wel stukken op zetten of als je vragen heb daar op antwoorden,,,,zoveel mogelijk als ik kan enof mag,,,met lieve grt van antota
Ingezonden:  06 Jul 2013 13:26
Ik wilde graag mijn forum naam aan je geven zodat je bij ons ook je stukken kunt plaatsen voor de leden vandaar, maar wil hier  geen reklame voor het forum gaan maken.

Als je zoekt op enlightening en forum dan kom je er vanzelf denk ik

Dit is dan geen rechtstreekse url maar wel een hint.

liefs van mij
Ingezonden:  07 Jul 2013 13:21
lieve ajada ga ik zeker voor jou  doen ,het zal wel even duren daar ik nu veel weg bent,en mijn klein kinderen aardig beslag op mijn leggen daar ze vacantie hebben als ze weg gaan naar b.v.b de camping vragen hun ouder,s moeten jullie geen speelgoed mee nemen? nee hoor,zeggen ze gewoon,wij hebben opa toch....en dat vind ik zoooooo erg....nu lieve ajada en rolleke, jullie horen mij vrijdag wel weer ,geniet nu lekker  van het mooie weer, met veel lief,s en grt  van antota
Ingezonden:  07 Jul 2013 14:43
lieve ajada zijn er eventuelen kosten aan dat forum verbonden?,,met grt van antota
Ingezonden:  07 Jul 2013 15:26
Nee hoor het is gratis geen kosten verder.
Ingezonden:  10 Jul 2013 17:24
lieve ajada momenteel moeilijkheden met mij profiler,stuur jou eerdaags wel andere e-mail naar jou toe,,,als ik de nieuwe binnen krijgt,,met lief,s en grt van antota
Ingezonden:  10 Jul 2013 17:24
lieve ajada momenteel moeilijkheden met mij profiler,stuur jou eerdaags wel andere e-mail naar jou toe,,,als ik de nieuwe binnen krijgt,,met lief,s en grt van antota
Ingezonden:  13 Jul 2013 15:18
lieve mensen, er is mij gevraagd waarom mensen met het downsydroom niet zo oud worden als de z.g.n.d gewonen mensen(ik vind deze vraag niet van door denken)maar misschien niet gelezen wat ik daar over al neergezet heb op deze site) deze mensen zijn vrijwillig terug gekomen op deze planeet om ons te leren dat geld enof karriere niet belangrijk is alleen liefde voor alles telt,(dus waarom zou de kracht uit liefde voor hun, dan hun langer op deze straf enof leerschool te laten lijden? god of de kracht(wat is een naam) kan ook niet alles,hij kan niet liegen,stelen,of bedriegen,dat verlangt hij van de mens ook niet daarom is de aarde  bedoelt om zielen te oefenen voor later),als zij terug komen en verlost zijn van hun zware opgave  worden ze (zeg maar beloont) om direct in een hogere niveau bergeleid worden,,,ook de ouders van deze mensen.Wat ik ook grappig vind, dat de meeste mensen een ander willen veranderen terwijl zij zelf ook de zelfde  fouten maken,b.v.b willen zij iemands karakter veranderen,nu vergeet dat maar ,want je maakt van een nemer nooit een gever, je kan hem of haar hopelijk wat bij schaven,je kan toch ook nooit een wolf in een lammetje veranderen, de meeste mensen  gaan naar een kerk om te zingen,of bidden(is niets mis mee) maar doen ze dat wel om dat zij de kracht ,of god willen behagen,,,,of is het om eerder in de hemel tekomen,dan vind ik  dat wel  woeker winst,het verschil tussen een esotericus en een dominee of priester is,als er b.v,b  een bedelaar langs de weg staat,en de eerste heb een appel loopt naar hem toe geeft de appel en loopt verder ,de dominee komt even later ook  langs heb ook een appel geeft hem ook  aan de bedelaar, maar kijkt gelijk naar boven of de kracht of god dat zag,,,,dus wie gaf hem,,als een  dominee of pater aan het timmeren is slaat op zijn duim roept hij potverdorie,maar wat denkt hij of bedoelt hij daar mee???natuurlijk is hij een  gewoon mens, maar doe dan niet zo scheinheilig.Wat ik ook jammer vind(zelf mee gemaakt)dat sommige kinderen(voor al bij een keizersnede)niet door de geboorte tunnel zijn gegaan dus niet alles gewist is uit gene zijde  altijd paranormaal zijn dus uiteraard meer zien dan een ander dus ook vriendje,s waar ze mee gaan praten,zelfs mee spelen,de ouders begrijpen dat dan ook niet en zeggen tegen zoeen kind er is niets, doe niet zo raar,dat kind begrijpt niet dat de ouders dat niet zien,hij vind dat gewoon en wordt bang als hij gaat slapen praat hij weer met zijn vriendje(die er ook is) komen de ouders weer binnen gaan zelf schreeuwen er is niets waarom praat of huil jij ben jij soms bang,,,het kind vraagt zich gelijk af waarom moet ik bang zijn,,,zo ontstaan de grootste problemen hij gaat dat verdringen en het vrolijke kind wat hij was is er niet meer,,,,,ik hoop dat jullie mij begrijpen...nu lieve mensen ik wenst jullie veel zon op jullie levens pad met grt van antota
Ingezonden:  13 Jul 2013 15:28
Hoi Antota,

Ik ben nieuw hier en lees net even in alle vluchtigheid een deel van je berichten. (Het zijn er nog al veel dus ik lees niet alles tegelijk). Ik vind de materie interessant, dat een ziel zijn eigen plek en lichaam kiest op aarde evenals zijn eigen ouders. Dit is een gegeven waar ik al lang in geloof, en vind het fijn dit in jouw verhaal bevestigd te zien.
Ik zal op mijn gemakje de rest van je verhalen lezen. Ik blijf je volgen als dat mag?

Groet; Heddeke
Ingezonden:  13 Jul 2013 16:00
sorry ik was even vergeten te vetellen wat je beter kan doen als jullie zoontje of dochter zo een vriend je of vriendinnetje bij hun zijn ,dat als je gaat eten hem of haar vraagt  zijn vriendje of vriendinnetje naar huis moet (dat moet zij of hij doen)dat hij of zij moet eten, dat zelfde ook doen als ze gaan slapen en je hoort ze praten dan moet jullie hem of haar laten zeggen dat zij haar vriendje of vriendinnetje naar huis stuurt om dat zij moet slapen..dan verdwijnt die entiteit na enige tijd van zelf naar gene zijde terug....met grt van antota
Ingezonden:  13 Jul 2013 17:24
hallo heddeke ik heb eerst onder johanna 1 stukken op de site gezet daar ik op mijn vrouw haar p,c was de mijne was stuk zodoende ,jij (ik mag toch tutoyeren?)kan daar beter eerst mee beginnen weet jij gelijk wie ik ben er zit wat vervolg in,,met grt van antota
Ingezonden:  14 Jul 2013 11:13
lieve heddeke,foto lezen is niet mij ding,beter gezegt ik heb dat nooit gedaan maar toen ik jou foto zag kwam er een hoop op mijn af,(ff iets anders vragen aan mij lieve  vriendinnen op deze site) lieve rolleke en ajada zo als je leest kwam er een hoop op mij af over heddeke dat is beter op jullie pad willen jullie ook kijken op deze foto en ook zien of het juist is wat ik voel alvast bedankt xxxx en grt voor jullie van antota)hedeke ik zie een sterk gevormde 2,de  chakra dat betekent ondermeer dat jij inderdaad paranormaal bent jij bent nu voor jou gevoel erg onzeker,ik zou bijna zeggen een aankomend minderwaardigheids complex,,is nergens voor nodig leer dat ze jou maar moeten nemen zoals jij bent.In jou ogen zag ik ziele pijn jij bent misbruikt en   gedomineerd (geestelijk) en zit nu niet goed in jou vel al speel jij de clown als ze vragen gaat het goed zegt jij ja hoor gaat prima jij moet ook leren eerst te denken dan pas wat zeggen,gebeurd jou vaak van wat zeg ik nou weer dus een flap uit normaal ben jij zeer zacht aardig ik zou bijna zeggen weer een wereld verbeteraar laat dat los is een illusie maar wordt furieus als er onrecht of leugens vertelt wordt jij bent eerlijk en trouw en aan jou kin tezien heb jij  een sterke wil jij voelt je nu als een vlinder in een pot maar krijgt het delsel maar niet openen wil, altijd vechten voor jou relaties die ook niet makkelijk zijn,nu lieve heddeke ga lekker in een stoel zitten met een glaasje wijn wat zachte muziek en ga dan voor jou zelf alles in gedachten op een rijtje zetten met jou wils kracht kom jij er wel en krijgt jij weer zelfvertrouwen en probeer weer van je zelf te houden met veel zon op jou levens pad met grt van antota
Ingezonden:  20 Jul 2013 14:39
lieve ajada ik heb op jou site twee stukken gezet maar krijgt steeds bericht over conflicten met grt van antota
Ingezonden:  20 Jul 2013 15:50
lieve lezers als een famillie lid over gaat naar gene zijde kan het gebeuren dat jullie hem of haar bij zich voelen,en dat is ook zo, kan zelf zo zijn dat zij of hij zich manifesteert naar de gedaante van de overgegane, maar bedenkt wel dat het niet de gene is die hij of zij beweert te zijn.( Dat kan ook niet want zoals jullie ook weten zijn wij uit stof gekomen en uit stof wedergekeerd) .Hij of zij is juist de gene die ons zo lief had, maar was wel de ongenode gast in ons lichaam die wij de ziel noemen en gereincarneerd is  in dat moeder of vader lichaam,als jullie eens wisten hoe moeilijk het is om zich te manifesteren in de kleding en uiterlijk van de persoon die jullie zo missen toch uit liefde voor ons om de vertroosting te geven en laten zien en weten dat de dood echt  niet bestaat.. wat een voor recht, wat een liefde,wat zij voor ons doen en weet dan  gelijk als wij overgaan zij ons verwelkomen bij de uitgang van de tunnel en gelijk ons gerust stellen ,moeten wij daar dan nog bang voor zijn?.nee toch,,....hopelijk heb ik jullie daar toch mee geholpen om dat zware verlies wat te verlichten en daar toch troost in  kan vinden met lieve grt en veel zon op jullie levens pad van antota
Ingezonden:  08 Aug 2013 16:58
Zo lieve mensen weer terug van een heerlijke vacantie,die wij (mijn vrouw en ik aan geboden kregen)in een caravan met een wel gevulde koelkast met de opdracht dat wij alles moesten op maken in een heerlijk omgeving midden in een bos en mocht uiteraard niets betalen( waar ik niet mee eens was)maar bijna 3 weken verbleven en pracht weer hadden, wij mochten ook onze kleinkinderen met hun ouders uitnodigen hebben wij natuurlijk ook gedaan en hadden het ook naar hun zin voor al in het grote zwembad...Het was voor ons een verrassing daar wij de sleutel kregen van de caravan en de anderen ochtend daarheen moesten alles was geregeld voor ons...wat een lieve mensen toch.....maar nu weer terug naar het beter weten ,,,
wij allemaal zijn wel eens in een doolhof geweest en kan het toch vergelijken met ons levens pad wij zijn wel eens de verkeerde kant opgelopen....maar gelukkig de mogelijkheid hebben om terug te lopen en van ons fouten geleerd te  hebben...helaas kunnen wij niet in het verleden terug omdat de hoofd wet van de natuur geen weg terug heb al is eem machine zo volmaakt gemaakt de toeren die zij vooruit heb gemaakt kan nooit achter uit ingehaald worden.een plant krijgt nooit eerst vruchten  en dan bloemen de natuur kan geen wederkeer,,,maar laten wij het eens over de ongenode gast hebben, het begrip de ziel deze mede bewoner in onze tijdelijke woning hebt toch het punt waar zij of hij zich onttrekt en toch het vermogen heb tot keren maar het zware lichaam niet mee sleept..zij keert gewoon terug in het verleden of toekomst en verklaart gewoon dat zij zich vergist heb in dat lichaam  en zoekt anderen wegen zonder zich om dat huidige lichaam te bekommeren,zij kan verjongen of verouderen,zij kan groeien terwijl het lichaam sterft en keert gewoon weer terug in een ander leven zulke keer punten zijn voor haar alleen om teleren een levens weg vol tegen slagen en te leurstellingen te volbrengen,,,daarom zijn er op deze planeet zoveel verschillen,de een is rijk de andere is arm,de een wordt een kind af genomen ,de anderen plegen abortus dat hebt allemaal met onze leerschool temaken van daar dat ziele pijn waar geen medicijn voor bestaat  daar uit moet leren hoe zwaar dat ook mogen zijn....ik ga de volgende keer daar opdoor met grt van antota
Ingezonden:  09 Aug 2013 13:19
Welkom terug Antota
Ingezonden:  09 Aug 2013 16:58
dank je wel psylor ....nu lieve mensen ik kan de jeugd  wel begrijpen dat ze het nu moeilijk hebben wij (de meeste ouderen van rond 1945 hebben de moeilijke tijd mee gemaakt van de na weeen van de oorlog dus echt niets hadden en alles op nieuw moesten op bouwen en daar uit geleerd hebben om tevreden tezijn wat we nu hebben.Natuurlijk voelen wij ons belazert door de huidige toestanden en het beetje pensioen wat wij opgebouwd hebben als sneeuw voor de zon zien verdwijnen,,,maar wij kunnen nog tevreden zijn met het geen wij nu nog hebben,,,,De jeugd is in een gespreid bedje gekomen die wij ouderen hebben opgebouwd(helaas hebben de meeste daar geen notie van)nu moeten zij ook een flinke stap terug doen,,,maar kunnen dat niet opbrengen daar zij gewend zijn  om alles
te doen enof kopen en gaan snel het verkeerde pad op,want zij kunnen de luxe niet los laten daar zij dat nooit mee gemaakt hebben om in televeren,maar goed daar is deze site niet voor dus ga ik verder,,ik wil toch een na druk opleggen ik beroep mij niet op de uitspraken die jezus zou gezegt hebben,omdat ik hem een absolute autoriteit toe ken om dat hij bij uitstek zelfstandig is en een zuiveren bron aanboord die wij de kracht enof god noemen...Welke mensen die vogels kooit enof aan een ketting legt,wie zwanen kortwiekt doet dingen dat eigenlijk strijdig is met de bedoeling der natuur,en ook mensen belemmert in hun vrijheid van hun geloof handelt tegen de geest van het woord enof geestelijke groei,,,,denk alsublieft niet dat het geloof zo makkelijk te vinden is,het geloof is voor de mensen die moeizaam geklommen zijn uit bergen en dalen om het toch te behouden en weten dat het licht altijd aan wezig is,maar de meeste mensen sluiten hun vensters en verlichten hun stulp met kunstlicht tegen de duisternis maar vergeten hun hart te openen voor het ware....wij voelen ons gebroken,misschien niet jij of ik,maar toch de anderen die het oude testament nog steeds volgen naar hel en verdoemenis en eerder het geloof als en straf zien dan een blijde gebeurtenis...wanneer de tijd eindelijk aan gebroken is,dat de leiding uit omkundigen handen moet overgegeven aan leiders van uit het licht,dan is dat nu.....wij kunnen ons zelf niet leiden,wel geprobeert,,maar ge faald...wat kan de mens van een geloof meer verlangen dan begrip over het leven en de verzoening met leed enof dood......met veel licht op julie pad en grt van antota...
Ingezonden:  11 Aug 2013 15:00
Lieve Antota ik heb gekeken naar de conflicten en kon niets vinden wil je het nogmaals proberen.

liefs van mij
Ingezonden:  12 Aug 2013 14:14
lieve ajada stuur mij jou juiste inlog gegevens naar mij toe,,dan probeer ik het wel weer grt en liefs van antota
Ingezonden:  12 Aug 2013 16:01
lieve lezers ik wou het nu over geluk hebben,,,,,,als de winter begint trekken de meeste vogels weg en onze tuin ligt er troosteloos bij en de achter blijvers moeten hongerig heen en weer vliegen om aan hun kostje te komen,,,doet mij toch ook aan de mensen denken die nu angstig hun zomers geluk ziet verdwijnen en zich op moeten maken voor de winter.Ook de mens kent de jaar getijden die in 4 frequentie gedeeld is,en voor de meeste de laatste de dood betekent, de teleurstellingen en geluk volgen elkaar op zoals de jaar getijden.Want het leven is verdeeld net als het weer grillig en onberekenbaar en elk klimaat heeft zijn wisselingen ook in het leven van de mens hoe hoger het geluk verwacht wordt hoe heviger het leed als eeen boemerang terug keert.De grote ziel kan het leven niet klein nemen,hij kan proberen het leed te ontlopen, maar op straffe van verlies van zijn gave en geloof, een ziele strijd waartegen zwakke of twijfelaars niet opgewassen zijn,om groot tezijn en groot  willen blijven is een bijzonder sterk karakter nodig,velen mensen zijn door god,enof kracht  groot bedoeld maar missen de kracht om aan de stoffelijke verleidingen te weerstaan en uit gemak de duivel hun zwakte in zijn schoenen schuift.Zij hebben deroep stem van hun ziel niet gevolgd,zij kozen liever de flauwe bochten in hun levensloop,maar toch diep in hun hart knaagt de heimwee naar de verrukkingen zonder twijfelingen van een bewust ziele leven....toch kan kleine oorzaken het sluimerende leed als een vuur doen oplaaien,dan neemt de opgesloten ziel de rechten in de   overhand, zij komt ongeschonden en of ongebroken uit haar kerker en leid het lichaam en zorgt dan dat het leed haar niet meer kan beroeren,en zelfs zij die vervoert tot het hoogste geluk waartoe de menselijke ziel in staat is...onafscheidelijk is met het leed verbonden aan een verkeerd gekozen levensstijl...sommige wat zij  het geluk noemen is  heel iets  anders dan rijkdom,macht,en al het klatergoud  in het levens toneel zoals het begrip geluk ook door het slijk is gehaald zoals goeden dag of bedanken het is en dode uitdrukking geworden,,,,maar owee ,mocht je iemand vergeten te feliciteren met iets,dan zijn de rapen nog niet gaar,,,en zijn ze  zwaar beledigd..geen wonder dat het begrip geluk zo weinig is overgebleven,,,net zo als vuurwerk voor de mensen een duur gekochte gezichtsverukking van een paar tellen en alleen wat as overblijft,,,,,lieve mensen een kleurige zonsondergang kan nog lang na lichten in de ziel van een mens,en houd bovendien een belofte voor morgen in,,,,,ik wil hier mee zeggen,kijkt wat je heb,en niet wat jullie droom beelden zijn,kijkt niet achterom ,het echte geluk hangt niet af van het hebben,maar wat je al heb,het geluk na jagen brengt alleen ongeluk,als jullie dat beseffen weet ik zeker dat er poorten worden opengebroken en gezonde en zelf reddende gedachten in jullie opkomen,en wie nog leren wil kan in zich zelf bedenken endan beseft dan dat woord geluk willen hebben niet bestaat enof kan, en het gelukkig  willen zijn tot wachwoord heeft en vast houd.....ik hoop dat jullie mij begrijpen,,,met veel licht op jullie pad met grt van antota
Ingezonden:  16 Aug 2013 16:55
lieve lezers ik wou nu over de kracht van het geloof hebben.Natuurlijk moeten wij bij ons zelf beginnen,dat wil zeggen bij ons eigen bewustzijn want de wereld is eigenlijk niet meer dan een projectie van je eigen gedachten,wij ervaren de wereld uit de vijf zintuigen,ik bedoel onze kennis begint daar mee en gaat daar van eerst naar verstand en dan pas naar redeneren,daar hoeven wij geen einstein voor tezijn om dat te begrijpen waar het eigenlijk om gaat.Dat het bewust zijn zich af kan zonderen van het lichaam en van  ons brein, is toch al vaak genoeg bewezen door mensen die s,nachts in slaap  enof in coma zich bevinden uittreden en astralen reizen maakt,En er zijn zelf hulpmiddelen tot het vermogen van uittreden teleren en ondergaan. hoeven wij niet meer aan te twijfelen,,,daarom is het belangrijk om eerst bij je zelf tebeginnen,en voor die gene die het esoterische pad al op zijn(anders lezen ze  deze site niet of geen interesse daar in toont) hebben alsware al een stap voorwaart,s gezet,..al tonen anderen daar voor ontkenning of openlijke spot, we mogen dat hun niet aanrekenen ,maar wel zien als een gemiste kans om voor hun  toch beter het leed tekunnen opvangen en te verwerken,,,en beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde.....wij moeten toch tot de conclusie komen wanneer wij ons een grotere vrije wil op enof beslissing willen verkrijgen moeten wij toch ons meer op de albewustzijn of kracht of god te gaan richten en ons meer moeten richten op goed enof kwaad dus daar mee als ware ons   bewust zijn te  verruimen,Al krijgen wij nooit een vrije wil om gebeurtenissen te omzeilen,  mocht er wat gebeuren, b,v,b een kind door ziekte  weg wordt gehaald,  om tegaan  schelden zelfs de god gaat  vervloeken ,,,of dan toch de kracht hebt om te denken,dat zal wel een reden hebben dat god mijn kind heb weg gehaald wij zullen hier nooit weten wat hem of haar bespaart is gebleven,wie de goden liefhebben laten ze jong sterven, en ik weet ook dat de dood niet bestaat. leeft nu mijn kind verder in liefde bij god,wie dat kan op brengen, deze vrijheid van denken,nu die heb het ware geloof gevonden en begrepen,,,,(als jullie mochten denken dat is een onmogelijke opgave),dan hebben jullie een programma gemist van een moeder die in de oorlog haar kind verloor,door het  spelen met een granaat,,,,,en vertelde dat god daar een bedoeling mee had,,,,,,met grt van antota,,,