Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Droom over biologische moeder
Ingezonden:  13 Jul 2013 10:28
Beste,

Ik heb vannacht een droom gehad die me toch wel voor eeuwig zal bijblijven denk ik. Toch minstens één groot detail zal ik nooit meer vergeten, de rest was ik meteen deze morgen al kwijt. Maar toch, ik wil graag deze droom even delen en ik hoop dat iemand er een verklaring voor heeft.
Maar om over de droom te kunnen spreken moet ik jullie eerst wat achtergrondinformatie over mezelf geven. Ik ben gisteren 18 jaar geworden en ik woon al heel mijn leven in België ondanks dat ik een Poolse ben. Ik ben namelijk afgestaan voor adoptie en woon altijd al bij mijn pleegouders. Ik weet niet veel over mijn biologische familie behalve dan dat mijn echte moeder nu in Berlijn woont en mijn oma ook nog leeft. Van een vader of verdere familie is niks geweten. Ik heb niemand van mijn familie ooit ontmoet. Deze zomer ga ik voor het eerst in mijn leven naar Polen, niet om familie te zoeken maar wel om het land te ontdekken.

Nu die informatie gezegd is kan ik mijn droom uitleggen. Eigenlijk was het een hele normale droom. Een doodsaaie waar niks specifieks in gebeurde. Maar hierdoor werd één ding wel heel erg uitvergroot. Hier is wat ik me nog herinner: ik was op een groot evenement (een concert ofzo) en het was slecht weer en ik was binnen en achter een deur stond een vrouw. Ik kon niet door de deur kijken maar ik wist het gewoon en het leek ook of iemand me riep. Dus een beetje bang deed ik de deur open. Daar stond dan een vrouw in de deuropening met haar rug naar me toe. Ze draaide haar om en bleek opeens mijn biologische moeder te zijn. Ik viel op mijn knieën neer en begon te huilen, kroop al huilend naar haar toe. Ik nam haar vast en we gingen achteraf ergens zitten om te praten.

Dat was 'het' moment. Wat ik vooral zo indrukwekkend hieraan vind is dat het een vrij goed beeld was. Mijn moeder had een echt gezicht, een echt gestalte. Terwijl ik in het echte leven alleen maar een pasfoto van haar van 18 jaar geleden heb gezien. In mijn droom leek die vrouw echt op een gemoderniseerde versie van die pasfoto. Ik wist ook meteen zonder woorden dat zij mijn moeder was.

Wat is in godsnaam de betekenis van zo'n droom? Zou iemand me kunnen helpen alsjeblieft? Ik ben erg onder de indruk!

Alvast bedankt!
Ingezonden:  14 Jul 2013 20:39
Ik ben heel slecht in dromen uitleggen hoor...

Maar even heel nuchter weet ik ook dat de meeste biologische ouders  zeker wel aan hun kinderen denken, ook al zijn ze niet meer bij hun.
Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat een gedachte van haar zich in jouw droom heeft gemanifesteerd.

Mogelijk is het dat je ergens in je leven het hoofdstuk met haar, of over haar, gaat oppakken. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat ondanks dat je elders bent opgevoed, je toch benieuwd bent naar je roots van tijd tot tijd. Om er antwoorden te vinden die je huidige ouders je niet kunnen geven, hoe graag ze ook zouden willen.