Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Nare ervaring tijdens vermoedelijk slaapverlamming
Ingezonden:  02 Okt 2013 23:46
Hallo allemaal.

Ondanks ik er al maanden mee loop heb ik er nog nooit echt aan gedacht om er uitleg over te vragen. Ik ben een zeventien jarig meisje (ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft) en heb enkele maanden geleden nogal iets raars meegemaakt tijdens het slapen.

Ik werd wakker met een mes in mijn rechter hand, een dolk, en hief mijn linker arm waarna ik zonder enige emotie simpelweg verticaal mijn gehele arm van pols tot elleboog opensneed (niet bij de aders, maar aan de zijkant). De pijn was onverdraaglijk, en ik kon duidelijk voelen hoe het bloed langs m'n huid stroomde. Een paar seconden later opende ik mijn ogen voor een tweede keer, al zou ik zweren dat ik al wakker was, en stonden mijn handen nog steeds in dezelfde positie al was het mes en de wond weg. Echter voelde ik nog steeds de snijdende pijn en de warmte van het bloed dat daar leek te stromen.

Het was ongelofelijk vreemd, en enorm naar gezien de pijn nog even bleef waarna het vervolgens wel weer geheel vervaagde. Is het normaal om zo iets te dromen? En hoe is het mogelijk dat ik die pijn bleef voelen ook al was ik al wakker?

Het blijkt trouwens ook zo te zijn dat veel vrienden/vriendinnen dromen over de manier waarop ik dood ga. Ik heb geen idee wat ik hiervan moet denken...

Heel erg bedankt voor het lezen, en het eventuele beantwoorden.

Groetjes,

Michelle
Ingezonden:  03 Okt 2013 20:15
Mogelijk droomde je iets van een vorig leven.
Maar het kan ook een betekenis hebben op je huidig leven.
Dat een relatie of een situatie waar je mee zit, niet zo meer mee wil omgaan, en dat dit een diepe impact op je heeft.

Meestal zijn dromen waarin iemand overlijd, dromen van een nieuwe fase/hoofdstuk en is het echt geen lichamelijke dood.
Maar de rest van de droom kan er meer over vertellen, want het kan ook een terugkoppeling zijn naar de persoon die over jou droomt.
Ingezonden:  11 Dec 2013 20:38
Soms raakt men iets kwijt in het leven, waar je aan gewend/gehacht was. (Bloeden, staat voor verlies)

Dat is heel normaal, je snijdt als het ware of om iets nieuws in te beginnen. (de dood is ook symbool  voor nieuw leven)

Zeker op jowu leeftijd, gaan vrienden vaak uitelkaar
door verandering van school /studie etc.

Groetjes
Joppo
Ingezonden:  12 Dec 2013 09:09
Hoi Michelle

Doe je jezelf pijn in je droom of verwond je jezelf, dan ben je in je echte leven je eigen grootste vijand. Je mag leren om van jezelf te houden en al je eigenschappen te accepteren. Dan zul je pas gelukkig worden en door anderen geaccepteerd worden.

Droom je dat je gewond aan je arm bent, dan heb je het gevoel dat je niet voor jezelf kunt zorgen en dat je je hulpeloos voelt om anderen te bereiken. Je voelt je beperkt in je vrijheid of je activiteiten.

Droom je dat je bloed verliest, dan staat dit voor verlies van kracht. Je voelt je uitgeput of emotioneel gesloopt.

De linker arm staat voor je steunende of verzorgende karakter en wordt geassocieert met vrouwelijke je vrouweliike cappaciteiten.

Kijk maar of je er iets mee kan.

Groeten Hans.
Ingezonden:  12 Dec 2013 09:24   Laatst gewijzigd door: Psylor
Miche(lle) Spade (of je andere achternaam nu?)

Volgens mij zat je toen ook in een wat meer donkere periode. Je keek en luisterde nog wel eens media met gerelateerde onderwerpen. Ook aspecten met lucifer (satan) kan je beter met rust laten. Laat je tevens ook niet te snel leiden door goedkope opmerkingen van jongens, hoe "dreamy" je ze ook mag vinden, zelfs als het over ravenklauw gaat


P.s. mijn gaven liggen elders dan mensen op afstand kunnen lezen. Echter VK en FB zeggen een hoop, vooral als je alles openbaar laat staan