Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Uitleg nodig
Ingezonden:  10 Nov 2013 16:17
Goede middag allemaal,
laat ik me even kort voorstellen. Ik ben Hailey, een vrouw van 58 jaar en ik heb dit forum opgezocht omdat ik graag duidelijkheid wil hebben over een droom.

Ik ben single en heb 3 maanden geleden een man leren kennen, met wie ik misschien een relatie zou willen hebben. Echter, ik heb aan het begin van de kennismaking het volgende gedroomd:

Hij en ik zaten op de bank en hij boog zich naar me toe. Ik dacht dat hij me wilde zoenen, maar zag toen dat zijn hoofd en tong steeds groter werden en hij op het punt stond me te verzwelgen.

Badend in het zweet werd ik wakker.

Heeft iemand een verklaring voor deze droom?
Ingezonden:  10 Nov 2013 22:16
Ik ben zelf niet goed thuis in het uitleggen van dromen. Maar als u zoekt op grote beer . net, zal u een forum vinden speciaal voor dromen.
Ingezonden:  11 Nov 2013 17:00
De droom kan betekenen dat jij bang bent dat hij je teveel naar zijn hand zal veranderen als je een relatie met hem zou hebben. Kan mogelijk ook wat anders betekenen maar wat ik zo zie is "opgaan in hem"
Ingezonden:  18 Nov 2013 08:16
Misschien wil hij je gewoon een stevige tongzoen draaien.
Neen, maar even ernstig.
Enerzijds kan de droom natuurlijk gewoon op bindingsangst duiden of inderdaad op de angst voor dominantie.
Maar in voorspellende zin lijkt het toch misschien beter dat je die man eerst wat beter leert kennen, vooraleer je in een relatie met hem te storten. De droom lijkt in die zin te waarschuwen voor impulsiviteit of overhaasting.

Did