Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Vreemde ontmoeting
Ingezonden:  22 Nov 2013 19:39
Vanochtend droomde ik dat ik kon vliegen, ik had een constructie om mijn armen, ik was kwaad op mijn vader en viel hem geloof ik aan en bleef naar hem schreeuwen.
Ik vloog weg ik vloog op mijn rug en een havik wilde mij pakken alsof ik een prooi was hij raakte mijn duim ik weet nog dat ik in die droom half wakker werd(terwijl ik dus nog zelf helemaal sliep)en naar mijn duim keek die de havik geraakt had en zag inderdaad een klein beetje bloed wat ik als bevestiging zag dat ik niet zomaar droomde, maar goed, ik kwam bij een groot gebouw, er waren een paar slanke vrouwen apart gekleed, ze konden ook vliegen, die constructie om mijn armen was al wat kapot aan het gaan. Ik hielp ze en we vlogen met zijn allen dat gebouw in ik val 1 van de kamers in er zat een zebra op de bank ofzo die ging achter de bank weg geloof ik. Ik ging die kamer uit en zweefde in de lucht naast een ander meisje/vrouw mijn wapen(die constructie) was gebroken ofzo, toen bood ze mij 1 van haar wapens aan ze had 2 kettingen met aan allebei de uiteinden zo stok weten jullie wat ik bedoel? Maar goed ze gaf mij er dus 1 van, zo gingen we verder, we konden wel door de deuren van het gebouwen heen maar de muren lukte het bijna niet om door heen te gaan en ik leek echt te voelen dat het me moeite koste, het weg vliegen met die havik en bij mijn pa koste me ook moeite ik voelde het in mijn armen. naja even later lag 1 van de meiden/vrouwen uitgeput/gewond op een tafel of een hoge bank ofzoiets, ik tilde haar op in mijn armen en nam haar mee naar haar kluisje die ze me aanwees. Verder herinner ik me daarna niet duidelijk genoeg om te beschrijven.
Wat ik me nog wel herinner wat er daarna gebeurde, ik was buiten dat gebouw en onderhand de hele school liep achter een man(ik dacht een directeur) op me af en de man zei ik geloof dat je hier niet kunt blijven, de mensen achter hem riepen dat ik zielig was om zo over mijn vader in te zitten of te doen ofzo.
Het meisje/de vrouw, bleef toen de andere wegliepen de andere van het groepje die ik had geholpen liepen ook weg maar keken bij de deur nog een keer om. De gene die bleef was de gene die mij 1 van haar wapens gaf, haar huid was rood met donkerrodere strepen, ik weet niet helemaal precies meer waarom maar ik zoende haar twijfelend, ze zoende me terug(ze had nog nooit met een mens gezoend), dat liep uit op meer en ze genoot(op een vreemde manier werd ik ook verwend door een vrouw achter mij en tegelijk door de meid/vrouw die ik verwende). Ik werd wakker en het voelde alsof ik echt verliefd was, ze bleken bij mij te zitten op mijn bed de meiden/vrouwen die ik in die droom had geholpen. De meid/vrouw die ik zoende enzo zat er ook zij zat schuin naast mijn hoofd bij mijn kussen. Ik gaf ze mijn arm dat vroegen ze, 1 er van raakte mijn arm aan op een liefkozende vriendelijke manier, daarna (ik weet niet of ik nog met ze gepraat heb of niet en wat er gezegd is als het zo is, ik kan dat niet met zekerheid zeggen of dat met mijn opa was of hun die wat zeiden) ze zeiden me gedag en stonden met hun rug naar mij toe en gingen weg. Wanneer ik aan het meisje/de vrouw denk die ik zoende voel ik me verliefd. Ik weet wel wat er tegen me gezegd is. Dat ik ze ken uit een ander leven en volgensmij dat het meisje/de vrouw met de rode huid dat wij meer voor elkaar zijn geweest.
Dus zou dit een ontmoeting zijn geweest met de gene uit een vorig leven? Of zit ik mezelf nou in de zeik te nemen? Het beurt me op het gevoel dat ik ze echt ken en ze niet zomaar een droom waren.

In die droom gromde ik en praatte met een soort grommende diepe stem naar mijn pa en de mensen bij hem, zo ook naar andere als ze aanvallend waren toen ik vloog. Maar ik had mijn normale stem in gewone situaties. Ik gedroeg mij ook meer als een wolf/dier in die droom. (heb van kind of aan al het gevoel dat ik een band heb met wolven. In Duitsland waren wij dan ook eens in een park waar je gewoon dicht bij de wolven kon staan met alleen een gaashek er tussen en houten paaltjes die de mensen uit de buurt hielden. Een wolf keek mij aan hij stond bij het hek, hij bleef rustig alsof hij en ik elkaar begrepen)

Wat denken jullie hier over?