Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / enge herhalende droom en vervolgens slechte aanwezigheid kamer
Ingezonden:  15 Dec 2013 00:07   Laatst gewijzigd door: justdoit
Hoi
Zoals de titel al zegt:
Ik heb steeds dezelfde droom en sinds vanochtend toen ik wakker schrok tot nu is er een aanwezigheid ontstaan van iets
Ik zie vaak geesten maar dit is iets wat door en door slecht is gewoon. Ik droom steeds dit:
Ik ben ergens, elke keer andere plek meestal onbekend, dan komt er een hele harde of hele zachte luchtstroom. Soms word ik weggeduwd en soms krijg je alleen de rillingen. (Ik doe vaak dingen met elementen sturen en lucht is ook mijn vaste element voor als dit er iets mee te maken kan hebben. Ik weet niet wat er nu opeens gebeurt maar terwijl ik dit typ wordt het kouder en ruikt alles naar buiten (het is echt neit alleen de gedachte eraan het is gewoon alsof ik buiten ben) maar even om verder te gaan: ik voel dus een luchtstroom en net voor dat gedeelte komt er een hele harde lach. Meestal is het alleen eengefluister die iets zegt. Hij zei ongeveer dit;
Kom kom naar ons toe
(Mijn naam) we hebben je nodig
We komen je halen
Snel zul je bij ons zijn

Zulke dingen allemaal. Ik vind het echt doodeng elke keer als ik wakker schrik. Gister had ik deze droom dus weer en nu voel ik iets in mijn kamer. Een soort enge duistere sfeer. Het zit echt niet in mijn hoofd. Ik heb al meedere keren om hulp gevraagd aan mijn leraar geest (ben even naam kwijt hoe dat precies heet) maar die zegt alleen maar dat hij niks kan doen en niet naar me toe kan komen. Het lijkt alsof hij voor de deur van mijn kamer staat maar er niet naar binnen kan. Voor als het kan helpen:
Ik ben een meisje en over een maand ben ik 15 jaar.

Help me alsjeblieft want ik durf niet te slapen en niemand kan me hiermee helpen.
Ingezonden:  15 Dec 2013 09:36
Vraag de engelen om hulp, om hun weg te sturen. En zet iedere avond jouw slaapkamer in het licht, door m,iddel van een bol of energieschild.
Ingezonden:  16 Dec 2013 12:57
Inderdaad wat Roosmarie zegt.
Daarbij :Jij bent de baas over jezelf.
Ze proberen je angstig te maken.
En dat lukt ze.
Ze voeden zich met jouw angst.
Dus als je jezelf en je kamer in het licht zet kunnen ze niet bij je komen aangezien ze alleen kunnen leven van lage energietrillingen.
licht is een hoge energietrilling.
Angst een lage.
Ze kunnen jou niks doen als jij het niet toe laat.
Jij bent de baas over jezelf.
Ingezonden:  16 Dec 2013 20:10
Hoe moet ik dat precies doen? Bedankt voor jullie hulp
Ingezonden:  16 Dec 2013 20:52
Je denkt gewoon aan een bol die om je kamer heen sluit en die ondoordringbaar is voor alles wat je niet binnen wilt hebben.
En geloof in jezelf en dat de bol er is.

Dan kan je niks fout doen.
Heel simpel eigenlijk.
Doe net of je een bel eromheen plaats van bellenblaas.
Of misschien vind je een andere soort bol handiger te bedenken.
Ingezonden:  24 Dec 2013 11:16
Blijkbaar weet jij hoe je de elementen kan gebruiken, doe dit voorlopig even niet, en brand wierook in je kamertje. Voor de rest moet je meer mediteren. Denk inderdaad STERK aan dat het JOUW domein is. De methode van de bol om je kamer is iets te groot gegrepen voor jou denk ik, want als je de bol klein houd, bij name om jezelf heen dus, moet je ook jouw energie in die bol sturen. anders werkt zoiets echt niet.

Voor de rest, vlak voor je gaat slapen, brand je in ieder geval wat wierook ( bij voorkeur: geuren uit de oudheid, dat maakt alles wat rustiger )
Ingezonden:  24 Dec 2013 11:18
By the way, als meisje zijnde ben je gevoeliger voor entiteiten, want het schijnt dat van vroeger uit, de rituelen en magie al versterkt werd door vrouwen. Die waren wat puurder dan mannen. Dus makkelijker te bereiken door entiteiten.

groeten