Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / dromen over zwanger zijn
Ingezonden:  18 Dec 2013 19:05   Laatst gewijzigd door: spoky21
hallo allemaal,

ik had laatst zo'n gekke droom: ik droomde dat ik zwanger was (had echt een hele dikke buik) en de bel ging in mijn droom. Mijn vriend stond voor de deur en ik zei hem heel blij: ik ben zwanger! en hij kustte mijn buik. Mijn vraag is: wat zou deze droom betekenen? ik ben dat ik weet namelijk niet zwanger en in de droom was het duidelijk te zien aan mijn buik dat ik zwanger was, dus waarom vertelde ik t hem?
Ingezonden:  18 Dec 2013 20:35
Zwanger zijn is in een droom een proces waar je mee bezig bent, en hoe verder in de zwangerschap, hoe meer het idee vorm heeft en tot uitvoering komt in de praktijk.
Dus geen echte zwangerschap.
Ingezonden:  19 Dec 2013 08:45
Hoi spoky21

Hoor je in je droom een bel luiden, dan is dit een signaal van je onderbewuste om goed op te letten op wat er komen gaat.

Ben je niet zwanger, dan staat een droom waarin je zwanger bent voor een aspect van je persoonlijkheid of je leven dat je nu aan het ontwikkelen bent, maar waarvan je nog niet klaar bent om erover te praten of er iets mee te doen. Een droom waarin een zwangerschap voorkomt staat voor een nieuw idee of een nieuwe richting of doel.

Word je in je droomt gekust, dan staat dit voor iets belangrijks dat je je gerealiseerd hebt en dat je kan helpen.

Droom je over je buik of dat je een dikke buik hebt, dan ben je bezig om ideeën en gevoelens van je onderbewuste te ‘verteren’ en te integreren in je bewustzijn.

Het kan ook betekenen dat je mag vertrouwen op je intuïtie.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.
Ingezonden:  19 Dec 2013 08:48
hartstikke bedankt allebei ik kan er zeker wel wat mee gezien de situatie waar ik in zit....