Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / dromen die uitkomen maar...
Ingezonden:  23 Jan 2014 22:20
hoi iedereen

ik heb wel vaker dromen die uitkomen ; maar deze wou ik even delen

enkele jaren geleden droomde ik dat de  onthaalouder van mijn dochter met de auto reed. ik droomde dat ik hevig op zijn motorkap begon te boenken om hem te laten stoppen .

nu dacht ik na over deze droom en ik wist dat het woensdag was de dag waarop mijn onthaalouder mijn kind haalt van school samen met nog een hoop andere kinderen. dus viel mijn frank en smorgens zei ik dus tegen de onthaalmoeder , vergeet niet mijn kind te halen ,  ( ik zei dit wel wat tactvoller)
neenee we doen dit al 20 jaar zoiets is ons nog nooit overkomen. maak u niet ongerust.

nu kwam ik savonds dochter halen en zij was er gelukkig maar toen zei ze de onthaalmoeder "  sorry we waren haar aan school vergeten, we hebben dit meteen gemerkt toen we thuis waren en zijn haar vlug gaan halen."

ok dacht ik , ik droom iets , ik interpreteer het juist , ik zeg het nog uitdrukkelijk en toch gebeurt het nog dat mijn droom uitkomt. eigenlijk ben ik er dan toch ook niets mee ? of heb ik het anders moeten aanpakken. gelukkig is alles goed gekomen en stond mijn dochter nog braaf te wachten aan school maar toch is zoiets als ouder wel akelig . ik ben benieuwd of jullie ook zo dingen hebben of een verklaring of reactie

groetjes van summa