Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Opsluiting en moord
Ingezonden:  19 Mrt 2014 12:06
Beste iedereen,

Ik ben net nieuw hier. De reden voor mijn aanmelding is het feit dat ik erg veel droom. Vannacht had ik echter een droom waarin letterlijk de radeloosheid en angst voelde.
In mijn persoonlijke situatie gaat het even niet zo lekker en ik denk dat ik veel kan linken aan deze droom. Ik wil hem dan ook graag delen om te kijken wat jullie er van zeggen.
Komtie dan..

Een leuke gozer, leek qua uiterlijk op mijn (recente) ex, deed zich fijn voor. Het voelde als mijn vriend. We zouden leuke dingen doen, had mijn koffer en spullen bij hem gelegd. In een donker huis. Opeens zat ik opgesloten in een rare (openbare) wc. Ik kon er niet uit. Toeristen keken door de spleetjes en zeiden dat ik moest opschieten. Toen ik zei dat ik opgesloten was, hielpen ze me eruit.
Vervolgens voelde het alsof ik moest vluchten, maar ik wilde mijn koffer inpakken. Dus dat probeerde ik, maar ik was in een vreemde stad. Ik rende door oude straatjes, leken zelfs een beetje op oude bouwstijlen. Er was iemand bij me, ik denk een vriendin van vroeger S. Maar dit weet ik niet zeker.
Ik wist waar mijn auto stond, mijn auto ook in werkelijkheid. Ik had de sleutel, maar ik wilde niet weg zonder mijn koffer. Die wilde ik gaan halen. We liepen over een markt, niet over straat maar tussen de groenten door. Ik probeerde nergens op te gaan staan. Erg vreemd.
S. riep mensen op om me te beschermen, dus een aantal mannen van een autowerkplaats gingen met me mee.
Mijn ex kwam erachter dat ik mijn spullen wilde, maar hij stond dit niet toe. Hij had een wapen, ik denk een pistool, maar sowieso had hij een mes. Hij was erg agressief. Hij stak een van de mannen neer en ik was ontzettend bang. Het voelde in elk geval alsof die man, mijn beschermer, dood was. Ik rende weg, had mn ex afgeschud en kwam bij mijn koffer terecht.
Hij kwam opnieuw achter me aan en ik besloot de koffer te laten liggen. Na een tijdje zoeken, vond ik mijn auto en stapte in. Ik voelde me veilig. Toen werd ik wakker..

Hopelijk kan iemand me een en ander uitleggen.. Ik heb altijd veel aan dromenuitleggingen gehad.

Liefs,
L.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:33
Ik zou je adviseren om te zoeken op google op grote beer . net, je kan zelf de betekenis opzoeken op het forum.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:16
Dankjewel Roosmarie, ik zal eens gaan zoeken. Ik dacht dat er wellicht een aaneengesloten verhaal achter zat dat iemand mij kon uitleggen. Maar nogmaals bedankt
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:33
Vast wel, alleen ben ik er te weinig in thuis. En dan kan ik wel wat gaan aanmodderen, of doorverwijzen
Ingezonden:  21 Mrt 2014 13:28
Je zult zelf een keuze moeten maken, ook al sta je nu op een punt waarin je dat knap lastig vind.
Maak niet de fout die je jaren geleden gemaakt hebt om dat te doen wat een ander voor jou wilt.

Je zult moeten proberen om tevreden te zijn met wat je nu hebt immers is rust belangrijker dan het materialisme.

Nogmaals maak nu eens wel de keuze die jij zo graag zou willen, wat andere er ook van denken jij moet leren jou leven te leiden.


Groetjes Wies
medium de witte duif