Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Luchtsturen
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:34
Lot sturen heeft niet zozeer met natuur te maken, thans, niet zoals ik natuur zie. Dus nee, wat jij zegt bedoel ik niet.

Als jij "lot sturen" gebruikt om bijvoorbeeld een les op school uit te laten vallen beïnvloed dit niet alleen jou leven. Het beïnvloed ook die van je klasgenoten, de docent, school functionarissen en alles en iedereen die dan met jou en deze andere personen in contact komt. Het geeft dus een lawine aan alternatieve gebeurtenissen die plaats vinden in plaats van dat geen wat eigenlijk plaats gevonden had moeten hebben. Dit kan zeer goed ook in negatieve zin zijn. Bijvoorbeeld klasgenoten die door deze verveling vandalisme gaan plegen. Hierbij heb ik het dan nog niet eens over met er met de docent gebeurd heeft moeten zijn dat die in ene geen les meer kan geven. Heeft die een aanrijding gehad, is een familie lid overleden, is die ziek geworden? Zal onwaarschijnlijk iets positiefs zijn tenzij je dit ook tot in de detail weet te bewerkstelligen.
Karma sla ik hier dan nog over, stel dat die docent overlijd, dan zit dit op jou reflecteren.

Vandaar dus mijn advies, pas hier a.u.b. heel erg mee op!
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:58
Ja ik ken lotsturing heel goed.. en ik heb het ook kei hard terug voelen slaan meerdere keren.. ik heb een keer mezelff een baan.. een vriendje en een vervolgopleiding gelotstuurt. Na een maand was ik alles weer kwijt. Maar toch train ik het en meerdere mensen. Want ik weet niet of je dit ooit heb geprobeerd. Maar meerdere mensen hetzelfde ding op dezelfde manier lotsturen mengt het samen en dan word het behorlijk sterk. Sterk zoals voedbaluitslagen bepalen enz. En hoemeer mensen je heb. Hoemeer kracht sorry.. ik ben heel slecht..
Ingezonden:  05 Okt 2014 23:04
Klopt, ik ken het, ik kan het maar ik doe het zo min mogelijk. Misschien alleen bij de tandarts

Ik blijf er een dubbel gevoel bij houden, om als hierboven omschreven redenen, maar ook omdat het puur om eigen gewin gaat.

Overigens, als je het met een grote groep doet, moet je ten eerste wel alles exact hetzelfde doen. Anders krijg je erg onvoorspelbaar resultaat. Verder is de terugslag ook groter als dit niet goed gedaan wordt.

Of het een goed of slecht iets is eigenlijk puur hoe je het gebruikt denk ik zo
Ingezonden:  06 Okt 2014 06:55
Idd, daar zit ik ook steeds aan te denken.Het kan anderen beïnvloeden.. Daarom ben ik de hele tijd iets aan het verzinnen dat alleen mij kan helpen. Maar lotsturen dat ik uitval krijg. Ik weet wel dat me hele klas dat graag wil.. Alleen kan ik het risico nemen. Ik bedoel, als de docent straks overlijdt, dan vind ik dat te erg en is het dan wel mijn schuld.

Btw, is het ook mogelijk om lot te sturen dat je een element of energie kan sturen?
Ingezonden:  06 Okt 2014 07:10
Tuurlijk, o.a. dat een kaars spontaan aan gaat. Creëren van vuur. Dit betekend niet dat het makkelijk is btw
Ingezonden:  06 Okt 2014 07:35
Oh en hoe weet je zeker dat het dan niet gewoon vuursturing is?
Ingezonden:  06 Okt 2014 07:37
En is energie/element sturen dan echt makkelijker dan het via lot sturen te doen?
Ingezonden:  06 Okt 2014 08:10
Lotsturen is iets heel anders dan elementen of energiesturrn. Want lot is een heel anders en apart en morilijk iets.
Ingezonden:  06 Okt 2014 08:19
Ja, dat snap ik wel. Dus lot is moeilijker dan gewoon energie sturen?
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:10
Wat voor de een moeilijk is, hoeft voor de ander niet moeilijk te zijn.

Maar besef heel goed dat je gemakkelijk de fout in kan gaan als het eigenbelang is, dan krijg je heel snel te maken met karma.
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:38
Tis iets anders. Het ligt eraan of waar je aanleg voor hebt.  Voor de ene is energiesturen makkelijker voor de andere lotsturing. Maar over het algemeen is energiesturen makkelijker.
Ingezonden:  06 Okt 2014 21:02
Je moet altijd contact houden met moeder natuur wat je ook doet elke stap die je maakt je moet daar rekening mee houden want je gaat er een beetje tegen in en het klinkt misschien heel vreemd maar bij de een keurt ze het een soort van goed en bij de ander niet zo voelt het voor mij.
Ingezonden:  07 Okt 2014 10:13
Angel, ja daar denk ik ook aan..
Ingezonden:  07 Okt 2014 22:42
Ik niet, maar vind het wel interessant te lezen dat jullie zo denken. Zien jullie moeder natuur nu als een soort van god? Zo komt het mij namelijk een beetje over, gezien je zegt dat zij toestemming moet geven opdat je mag energiesturen. Of begrijp ik dit verkeerd?
Ingezonden:  08 Okt 2014 06:38
Ik geloof wel in god maar ook in moeder natuur. Ik zie zelf moeder natuur als iets anders dan god dat ik niet echt kan beschrijven.

In ieder geval, als het bijvoorbeeld heel hard waait dan zeg ik tegen de wind: "Rustig maar" en probeer ik het te kalmeren. Soms wordt dan de wind wel minder.
Ingezonden:  08 Okt 2014 20:17
Tja, maar komt dat omdat jij de wind bedwingt of doordat jij moeder natuur kalmeert?
Ingezonden:  08 Okt 2014 20:22
Geen idee eigenlijk.. Ik denk meer kalmeren. Of er tussenin..
Ingezonden:  08 Okt 2014 22:15
Ik denk het eerste
Ingezonden:  08 Okt 2014 22:22
Ik zie haar niet als een god ik zie haar als een persoon voor mijn gevoel is dr iemand op de wereld die haar ziel met zich meedraagt zonder dat diegene dat weet
Ingezonden:  09 Okt 2014 06:26
Eindelijk iemand die het begrijpt! Alleen diegene weet het. Maar voorderest ja het idd haar ziel meedragen