Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Luchtsturen
Ingezonden:  14 Aug 2014 11:43
Heey iedereen,

Dit is me eerste topic op dit forum. Maar goed, ik wil het graag over luchtsturen hebben. Want ik heb het sterke gevoel dat lucht mijn element is en ik heb ook verschillende quizjes op het internet gedaan waaruit dat bleek. Daarnet probeerde ik de energie van lucht te voelen en ik probeerde steeds de zon te bedekken met wolken en daarna weer te laten schijnen. Ik wilde zeker weten of dit geen toeval was. Dus probeerde ik de zon weer te bedekken met wolken. Dat ging maar amper. Ik twijfelde of het dan toch toeval was. Toen probeerde ik van alles wat met lucht om me heen, zonder op de zon te letten. En even later zag ik de zon ineens wel bedekt met wolken..

Hopelijk is het te volgen. En nu mijn vraag. Wat denken jullie hiervan? Was het toeval? Of heb ik het allemaal veroorzaakt zonder dat ik het door had? Ik kan het maar moeilijk begrijpen.

Liefs,

Noza

PS. Ik deed dat 'luchtsturen' toen binnen en niet buiten.
PPS. Ik heb een topic gelezen over iets met wolken. Ik probeer het soms uit als ik buiten ben.. :S
Ingezonden:  14 Aug 2014 11:45
Dat iets met wolken bedoelde ik met de vorm van wolken veranderen, maar dat lukt nog niet..
Ingezonden:  14 Aug 2014 13:24
En nog iets, de aanwezigheid die ik altijd voel, bevindt zich achter mij, maar als ik me omdraai is ie nog steeds achter mij. Dus ik kan het niet zien, maar alleen voelen. :S
Ingezonden:  14 Aug 2014 20:39
Het veranderen van wolken vraagt concentratie.  Begin met kleine dunne wolken.  Een die alleen uit liefde.

Het is nog niet de tijd om hem te zien.  Richt je op het voelen
Ingezonden:  17 Aug 2014 20:52
Bedankt voor je tip, maar ik vraag me af. Wolken bestaan uit waterdamp, hoort de vorm van wolken veranderen dan niet bij watersturen? Of als je bijvoorbeeld wil laten stoppen met regenen blaas je dan de wolken als het ware met lucht opzij? Want laatst probeerde ik een paar keer aan moeder natuur te vragen of de wolken verdwijnen en ik vraag me echt af of het geen toeval was. :/
Ingezonden:  19 Aug 2014 12:15
Niet alles hoeven we te begrijpen en mogen we er gewoon laten zijn.
Verder beheers ik de  elementen niet hoor.
Ingezonden:  25 Aug 2014 09:35
Noza:
Je kan de wolken niet verschuiven.
De wolken verschuiven van nature met de luchtstroom mee.
Ingezonden:  21 Sep 2014 13:50
Hi,

Aangezien deze topic toch erover gaat, wilde ik het hier plaatsen.

Als ik heel goed op me ademhaling focus en ook op de lucht om me heen, voel ik de luchtstroom langs me heen heel goed. Of als het raam in me kamer in een kiertje open staat, dan probeer ik als het ware lucht naar me 'toe te zuigen'. Mijn basis is daarbij zoals ik al zei om me goed te focussen om me ademhaling en de lucht om me heen. Ben ik goed op weg? Heeft iemand evt nog tips?
Ingezonden:  21 Sep 2014 15:44
Ik heb zelf ook de gave om lucht te besturen ik kan de windrichting laten draaien het harder of zachter laten waaien. Wat ik helemaal aan het begin deed was in een open weiland met een paar bomen er om heen me te concentreren op elk geluidje van de wind en proberen om te zetten in energie van ons samen dus de lucht en ik samen een na een paar keer is dat gelukt en uiteindelijk kon ik het harder laten waaien en daarna zachter en uiteindelijk kon ik de windrichting draaien.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, maar wat je hebt is geen toeval.
Ingezonden:  21 Sep 2014 15:57
Dankjewel voor je reactie, Angel. De windrichting veranderen kan ik nog niet, maar ik ben mezelf wel aan het ontwikkelen. Alleen heb ik een probleempje. Hoe doe jij dat op de open plek als er mensen langs lopen? Of is die plek soms heel verlaten? Bij mij in de buurt is er eigenlijk nergens een plek waar er niemand langs loopt. Er loopt altijd wel iemand als ik het bij een plek wil proberen. Ik wil gewoon voorkomen dat mensen me voor 'gek' gaan verklaren.. Tot nu toe ken ik nog nergens een rustig plekje. Ik durf het het niet als er mensen bij zijn of bij huizen. Dan ben ik bang dat ze door het raam ofzo kijken.

En nog iets, kan je met luchtsturing ook water beïnvloeden?
Ingezonden:  21 Sep 2014 18:16
Ja dat is een nadeel mensen zullen dit altijd vreemd vinden en proberen te ontkennen maar je moet niet aan hun mening denken, al is dat erg lastig je moet accepteren wie je bent. En als je dat echt niet wilt dan doe je het op je kamer ofzo met een raam open zodat er wel genoeg lucht in je kamer is.


Ja deels ook want wolken zijn water met wind verplaats je water dus eigenlijk wel
Ingezonden:  21 Sep 2014 20:01
Wolken verplaatsen lukt me alleen nog niet maar ik ga zeker veel oefenen met lucht.
Bedankt voor je tip!
Ingezonden:  21 Sep 2014 20:23
Er is al een grote topic over waar zeer veel wordt uitgelegd door mij en andere, zie link. Lees deze aub eerst, anders blijven we dezelfde zaken posten

Elementen beheersen
Ingezonden:  21 Sep 2014 21:02
Ja Psylor die heb ik al gelezen. Maar denk je dat ik dit beter daar moet plaatsen dan?

Uiteindelijk moet ik het kunnen beheersen, ik voel me echt verbonden met lucht..

Hoe dan ook, ik heb er echt veel vertrouwen in! :3
Ingezonden:  22 Sep 2014 19:25
Is misschien handiger alles onder 1 topic te gooien, voorkomt dubbele posts. Vele die hier posten doen dit namelijk vrijwillig, dus hoe minder we zaken dubbel hoeven te posten hoe meer tijd we hebben om andere te helpen

Bedenk in elk geval, alles is energie. Ik noem zelf lucht sturen meer het aansturen van gassen, door gassen energie te geven om een beweging te maken. Dit is het zelfde principe voor andere elementen, alleen de hoeveelheid energie varieert. Plasma sturen (vuur) vinden velen het makkelijkst omdat dit de minste tot bijna geen energie kost.
Ingezonden:  22 Sep 2014 20:21
Oke, dan zal ik vanaf nu dus verder gaan op die topic.
Ingezonden:  01 Okt 2014 07:38
Je kan elementen niet sturen. Dat kost zoveel energie om door de demensies heen te sturen dat hebben mensen gewoon niet. Je kan wel energie sturen :) maar dat kost ook wat training hoor :o
Ingezonden:  01 Okt 2014 17:54
Alles is mogelijk, door te zeggen dat iets niet mogelijk is, beperk je jezelf...
Ingezonden:  01 Okt 2014 21:26
@Magia

Wat is het verschil tussen een element sturen en energie sturen? Is het niet eigenlijk hetzelfde? Want alles bestaat toch uiteindelijk uit energie? Als ik bijvoorbeeld de wind zachter wil proberen te maken dan concentreer ik op de energie van de lucht en zo probeer ik het zeg maar te sturen. Dus is dit nou energie of luchtsturing? Of maakt het toch niet uit?

Nog iets anders dat ik ervaren heb:
Als ik van school naar huis fiets en het is heel dichtbewolkt met donkere wolken en als ik dan bijna het gevoel krijg dat ik onderweg nat gerend word, 'wens' ik op de een of andere manier geluk.. Ook probeer ik dan tijdens fietsen die zware en donkere  wolken boven mij weg te krijgen door het te visualiseren (het is wel zwaar, maar op de een of andere manier kan ik er een beetje tegen). Na een tijdje kijk ik in de lucht en zie ik niet boven mij, maar meer ergens anders een stukje blauwe lucht en daaromheen wolken. Heel soms lukt het wel om  boven mij geen wolk te krijgen. Dit heb ik al een paar dagen. En ik zit te twijfelen.. Doe ik dit allemaal? Of wens ik dit op de een of andere manier (door bijvoorbeeld onbewust het tegen iemand te vragen, ik zou alleen niet weten wie)? Het kan toch niet zo zijn dat het al die tijd toeval was.. De laatste keer stond het op het punt te regenen (ik kreeg ook het sterke gevoel dat ik onderweg nat zou worden) en ik deed me best om zo droog mogelijk thuis te komen, dat ook was gelukt.

@Roosmarie

Ik geloof ook dat alles mogelijk is.
Ingezonden:  01 Okt 2014 22:12
Kijk. Alles is energie. Maar de energie zit als het waren in een andere demensie. Daarom zien de meesten het ook niet. Om de energie in die demensie te sturen is mnder moeilijk. Want je laat het als het waren op die demensie. Maar je kan het ook niet meteen zien. Alleen de latere effecten ervan. Bv als je levensenergie in een dode plant stopt krijgt die na een week weer een nieuw groen blaadje. Maar om het meteen te laten zien moet je er zoveel energie op zetten om bijvoorbeeld het harder te laten waaien. Zoveel energie kan een mens simpelweg niet sturen. En daarom kan je geen elementen sturen.

En over dat verhaal met die wolken. Dat is geen luchtsturing. Dat is  lotsturing.en best krachtig ook. Dat is heel bizonder dat je dat kan. Er zijn niet veel mensen die het kunnen. Maar die het kunnen noemen zichzelf sjamanen.(nee niet de medicijnmannetjes van de tropen. Iets anders het heeft gewoon dezelfde naam toevallig)

Maar noza als je wilt kan je me mailen. Zodat ik je kan helpen je gaves veder te ontwikkelen mn mail is bianca1998@live.nl
Ingezonden:  01 Okt 2014 22:14
Oh en roosmarie. Ik zeg niet dat het helemaal onmigelijk is. Alleen voor mensen omdat het teveel energie kost. Maar mischien als je het via een engel doet kan het wel. Nooit geprobeerd eigelijk..
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:06
Het is intensief, maar niet onmogelijk, het kost niet teveel energie. Alleen om het leren te beheersen, is het meest intensieve.
En ja ik ken iemand die dit kan en zonder hulp, de begeleider kijkt alleen toe, maar dat is bij iedereen.
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:24
Seri? Oh sorry ik dacht dat het in teorie gewoon niet mlgelijk was. Tis wel heel knap als die dat kan
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:28
Ik zou het wel fijn vinden, ik stuur je wel mail.
Ingezonden:  02 Okt 2014 09:04
Oh ja, ik heb eigenlijk nog nooit gehoord van lot sturen. Dat heb ik gelijk opgezocht en op internet stond dat je dan je wil laat gebeuren ofzo?
Ingezonden:  02 Okt 2014 09:30
Lotsturrn is nogal ingewikkelt uit te  leggen. Het is de kracht waar god ook mee stuurt en wensen vervult. Alleen dan veel sterker dan wij kunnen. 

Het is idd je wil doorduwen. Kijk wat er in je leven gebeurt staat eigelijk al vast. En met lotsturing kan je kleine dingen daaruit veranderen.

Een voorbeeld is je lotstuurt dat er een rode auto langs rijd. Het lijkt toeval vandaar dat niemand weet dat het bestaat. Maar datt is lotsturing. Iedereen die het kan merkt lotsturing wel op.
Ingezonden:  02 Okt 2014 10:15
Oh zo, dankje. Ik begrijp het nu.
Ingezonden:  02 Okt 2014 21:17
Magia, wolken vervormen kan ook met energie sturen. D.m.v. het maken van wind de wolken vervormen. Simpel is het alleen niet omdat telekinese, of energie sturen, wel zwaarder wordt over grotere afstanden. Plus je hebt veel wind nodig omdat wolken erg groot zijn ^^

Lot sturen zoals jij het mooi verwoord is een apart iets, ik heb er eigenlijk nooit een naam aan gegeven, maar blijf me erover verbazen wat je er allemaal mee kan. Het is helaas wel wat onvoorspelbaar als je niet alle lijnen goed ziet :P Plus als het andere mensen betrekt heb ik er ook mijn twijfels over of het wel juist is om te doen. Je beïnvloed namelijk andere levens hiermee en de gevolgen kan geen fysiek persoon altijd goed voorspellen. Let hier dus a.u.b. mee op

Verder is elementen sturen en energie sturen in wezen hetzelfde. Alles is energie en beweegt door energie. Dus door energie toe te voegen of weg te nemen kan je de beweging, snelheid en zelf fase bepalen. Door heel veel energie uit water "snel" te onttrekken wordt het dus ijs. Blijft echt awsome Wil je veel energie toevoegen maar kom je wat tekort, dan kan je dit ook onttrekken uit o.a. een lamp of een vlam. Hetzelfde wat je doet om schilden te voedden van energie.
Ingezonden:  03 Okt 2014 06:39
Quote:
Lot sturen zoals jij het mooi verwoord is een apart iets, ik heb er eigenlijk nooit een naam aan gegeven, maar blijf me erover verbazen wat je er allemaal mee kan. Het is helaas wel wat onvoorspelbaar als je niet alle lijnen goed ziet :P Plus als het andere mensen betrekt heb ik er ook mijn twijfels over of het wel juist is om te doen. Je beïnvloed namelijk andere levens hiermee en de gevolgen kan geen fysiek persoon altijd goed voorspellen. Let hier dus a.u.b. mee op


Ik ga elke donderdag naar een meditatie cursus en gisteren had ik het over lotsturing. En iemand zei dat je de natuur niet moet uitdagen. Want 1 keer kan je het wel lief vragen, maar de natuur kan niet rekening houden met 1 persoon. Bedoel je dit soms, Psylor?
Ingezonden:  03 Okt 2014 06:40
Ik ben btw wel goed verbonden hoor met de natuur, ik geef er wel om.