»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  01 Okt 2014 20:26
waarom moet magia dat doen volgens jou? Maar magia vertel eens je verhaal ik wil het graag horen of ja lezen in dit geval
Ingezonden:  01 Okt 2014 20:35
... het begon eigelijk niet zo lang geleden. Ik was hopeloos had me ergens klem in gepraat en bidde voor hulp. Ik was niet gelovig ofzo gewoon.. hopeloos xd. Maargoed het werkte. Het leek nogal toeval. Maar daarna dee ik het weer en weer en elke keer werkte het. Net of die naar me luisterde. En toen opeens op een nacht toen ik in bed lag zat die op de zeikant van mn bed. En ik herkende hem doordat ik hetzelfde gevoel kreeg als toen ik bidde. En ja we praatte. Ook over wat er na de dood gebeurden. En vandaar dat ij het weet.
Ingezonden:  01 Okt 2014 21:39
@Magia
Ik begrijp je wel en ik heb eigenlijk vaak het gevoel dat ik met iets/iemand in contact ben, alsof er altijd iemand bij me is. Waardoor ik soms tegen mezelf praat. In eerste instantie denk ik dan aan me engel/gids. Maar als ik verder mijn gevoel volg, kan het ook zijn dat het  god is bijvoorbeeld. Want ik geloof wel degelijk in iets of iemand die boven ons staat, maar omdat we het niet precies weten noem ik het ook maar God..
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:12
Heb je gevraagd naar zijn naam? Mede omdat iedereen een begeleider heeft en die vaak diegene is die help.

Oh, god helpt ook echt wel, maar in eerste instantie zijn het je eigen begeleiders. Engelen helpen ook graag, maar hebben (afhankelijk van de situatie) altijd toestemming nodig om te mogen helpen. Heeft te maken met keuzevrijheid van de mens.

Daarnaast is het nooit verkeerd om 3x achter elkaar te vragen of diegene uit het licht komt.

Er is iemand, Neal Walsh, die boeken heeft geschreven over zijn gesprekken met god.
Maar ook Hans Stolp is een goede schrijver.
Emed, zijn leven aan gene zijde geeft ook een beeld over het overgaan.
En Jan Kleijn is ook iemand die veel handvaten aanreikt, en vooral leert dat je nooit zomaar de informatie aan moet nemen, maar onderzoek moet blijven doen naar wat je aangereikt krijgt.
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:23
Ehm, ik zou wel graag zijn naam willen weten, maar hoe weet je dat hij dat zegt en dat het niet jouw gedachte is?

En hulp van engelen, dat is nooit een probleem, hoor. Ik wil het juist.
Ingezonden:  02 Okt 2014 06:29
Ik heb ook met engelen gepraat ja.. en met geesten.. protectors enz. En ja ik heb zn naam gevraagt. Het kan ook zijn dat het jezus was hoor want die noemt zichzelf ook god. Maarja dat is ook een betrouwbare bron toch ^^
Ingezonden:  02 Okt 2014 08:57
Geesten heb ik nog nooit ontmoet, volgens mij. Tenminste, niet bewust. Misschien komt dat later wel.
Ingezonden:  02 Okt 2014 13:46
@noza ik denk ook meestal dat hey gewoon me eigen gedachte zijn. Maar hoe kom je erachter wanneer het engelen zijn of hoe kun je erachter komen ?
Ingezonden:  02 Okt 2014 13:52
Dat is eigenlijk ook mijn vraag..
Toen ik voor het eerste echt besefte dat iets tegen mij aan het praten was, kwam ik tot de conclusie dat dat in ieder geval niet mijn gedachte was. Ik weet dus ook niet precies of het me gids, engel of god is.
Ingezonden:  02 Okt 2014 13:55
Oh ja, vanochtend vroeg ik zijn naam en het leek alsof hij Jan bedoelde.. Maar het kan ook me gedachte zijn. Ik vroeg ook de achternaam maar dat antwoord kreeg ik niet op een of andere manier..
Ingezonden:  02 Okt 2014 17:48
Magia maar heeft Jezus gezegt dat je alleen herboren wordt dan? En dat er verder niks is?
Ingezonden:  02 Okt 2014 17:48
Magia maar heeft Jezus gezegt dat je alleen herboren wordt dan? En dat er verder niks is?
Ingezonden:  02 Okt 2014 18:01
Ja ik weet het beetje tegebstrijdig. Maarja
Ingezonden:  02 Okt 2014 18:43
Sorry Magia, nee, je zit fout met je uitspraak.
Jezus noemt zichzelf niet god en zal zich nooit noemen. Jezus zal niet zeggen dat de hemel niet bestaat.

Verder stel ik zelf, bij wat je vertelt, mijn vraagtekens, daar het zo enorm vaag is, en je zelf niet lijkt te weten wie je echt aan het lijntje hebt.
Het komt zo over alsof er amper respect is. Uiteraard kan ik het fout zien, maar qua schrijven geef je me die indruk.


Ga alsjeblieft opletten, anders krijg je alles weer terug als karma, mede door de universele wetten die worden overschreden. In dit leven of volgende.
En als je door deze woorden boos op me wordt, dan is het zo. Beschouw dit als iets waar je mee vooruit kan gaan komen.
Ingezonden:  02 Okt 2014 18:55
Geloof me in weet de unifersele wetten meer dan goed. En ja.. jezus noemt zichzelf af en toe god. Geloof me ik ken hem.. en hoe ik weet dat er niks is... omdat ik er zelf een voor een gedeelte over ga.. en ja. Tijden zijn veranderd ^^ dat hemel gedoe werkte toch niet.. ik bedoel wie wil nou voor zo eeb lange tijd opgesloten zitten in de hemel om daarna weer terug gegooit te worden op aarde. Ik dacht waarom niet meteen door. Dus ja..
Ingezonden:  02 Okt 2014 18:58
Wat vreemd dat er nog steeds zielen dan naar de hemel toegaan en daar dan worden ontvangen... en nee niet iedereen gaat naar aarde, dat zou jou toch verteld moeten worden.
En waarom zou jij over de aarde gaan?
Ik vraag me af welke Jezus je aan de lijn hebt...
Ingezonden:  02 Okt 2014 19:03
Beste magia ik snap jou verhaal helemaal niet maa. Hoe zit het met die god is hij volgens jou de enige die er is ik snap er niet zo veel van en die gene die tegen jou praat waarom is hij niet opnieuw geboren?
Ingezonden:  02 Okt 2014 19:09
Roosmarie. Hoe weet jij dat presies? Dat de zielen daar heen gaan. Ik bedoel je kan niet veder dan het licht toch? Teminste dat hoop ik voor je 0.-
Ingezonden:  02 Okt 2014 20:59
Als je het licht ingaat, waar kom je dan uit
Vero, voor jou is het heel belangrijk om zelf op zoek te gaan, en niet de antwoorden van anderen als de waarheid aan te nemen.
ga zoveel mogelijk erover lezen, en dan pas een mening erover vormen.
Dit is iets dat je heeeel goed moet onthouden.
Ingezonden:  02 Okt 2014 21:05
Magia, meestal zijn we het met elkaar eens als het neer komt op het sturen van energie maar in dit geval kan ik mij helaas niet in jou woorden vinden. Heb er ook moeite mee me erin te verplaatsen, sorry.

Ikzelf heb God, Jezus en genoeg andere entiteiten gesproken en gevoeld. Ze verblijven allemaal in dimensies die niet deze is, die dimensie zou je dus in wezen al het hiernamaals kunnen noemen.

Nee, er bestaat geen hiernamaals als een fysieke wereld waar je rond darteld tussen de lammetjes en knuffelbare leeuwen. Het zit iets complexer in elkaar. Ik ben vandaag een beetje lui, dus ik quote even mezelf uit een andere topic van Vero:

Quote:
Simpel in woorden valt het niet uit te leggen hoe het is als je lichaam dood gaat. Het is ook eigenlijk beter om het te zien, hiervoor is het wel handig om eerst goed te kunnen mediteren. Hiermee bereik je balans, leer jij je eigen gedachten kennen en je eigen energie. Dit is belangrijk om andere energieën en gedachten van buitenaf te leren herkennen. Als je goed bent met mediteren kan je ook het uittreden van je lichaam gaan leren beoefenen. Dit is dus dat je met je geest uit je lichaam kan treden om andere plekken te zien. Via meditatie kan je teven je gids leren herkennen. Hij kan je via dromen ook bereiken en je zo een glimp van het "hiernamaals" laten zien. Overigens helpt dit ook om communicatie met andere entiteiten mogelijk te maken.

Ik noem het btw het "hiernamaals" omdat je het eigenlijk beter als een andere dimensie kan zien. Deze wereld bestaat eigenlijk al om ons heen maar kan je maar beperkt waarnemen. Volgens de string-theory zijn er 11 dimensies, wij merken er maar 4, tijd en ruimte (diepte, hoogte, breedte). Die andere 7 zijn vrij lastig uit te leggen, het beste kan je die beter via string-theory op internet bekijken. In enkele van deze 7 dimensies kan je het hiernamaals plaatsen, tijd is hier geen vaste factor is. Om je er verder een beeld van te kunnen geven moet je het doel van het leven op aarde weten. Nu is dit ook weer een vrij complex gegeven waar ik nu niet al te diep op in zal gaan. Ik zal dus globaal het algemene doel geven.

Veel mensen zijn hier op aarde om levenslessen te leren, dit zijn zoveel lessen dat het je niet in één leven zal lukken. Er zijn dus veel mensen die dus al tientallen tot over de honderd levens bezig zijn alle lessen te leren. Deze lessen en levens bepaal je deels zelf voordat je geboren wordt, ook bepaal je dat je deze en welke je wilt leren. Het doel hierachter is dus om wijzer of beter gezegd completer te worden. Hiermee zal je link met de eenheid (God) beter worden. Er steekt hier nog veel meer achter maar dan ben ik nog wel even bezig dit allemaal uit te leggen, heb ik nu geen tijd voor. Overigens moet je wel weten dat alles wat van je vorige levens geblokkeerd was, weer vrijgegeven wordt als je lichaam overlijd.

Er zijn overigens ook mensen die zeggen dat het hiernamaals in een andere realiteit is, maar daar heb ik zelf een hard hoofd in. De overgang tussen realiteiten kan dermate catastrofaal zijn dat het een kettingreactie (explosie) teweeg brengt als die van de "oerknal".


Ik weet dit dus door vele gesprekken en door het zelf zien ervan. Ik heb heb zelfs beelden van mij en mijn zielgenoot uit andere levens van andere werelden. (ik en mijn verloofde zijn al vele levens samen )

Dus beste Magia, kan het niet zijn dat wat jou verteld is puur over jou gaat over het terugkeren als zelfde geslacht? En kan het niet zijn dat het gewoon bedoeld werd dat de Hemel geen fysieke wereld, andere wereld, of iets dergelijks is?
Ik vraag dit niet omdat ik denk dat wat jij zegt onzin is. Dat is niet zo. Het past alleen niet in mijn plaatje en probeer jou beter te begrijpen.

Overigens kan je wel verder dan het licht, maar probeer dit a.u.b. alleen niet door middel van uittreden. Hier is echt hulp van meerdere engelen en/of andere begeleiders nodig als je het tijdens je huidige leven wilt proberen.@Noza
Als je ervaren bent met mediteren leer je beter je eigen stem te herkennen en herken je dus ook andere die tegen je aan praten. Dan weet je dus ook of Jan en Jan heet. In geval van gidsen geven ze vaak een naam die jou de juiste affectie met hun geeft. Je kan hun ook naar de ware naam vragen, maar deze bestaat niet uit woorden, dus geven ze ook niet standaard .
Ingezonden:  03 Okt 2014 06:42
Dankje, ik denk dat dat wel gaat lukken, vooral omdat ik op een meditatie cursus zit. :P
Ingezonden:  03 Okt 2014 13:27
Ok.. als ik het goed begrijp. Willen jullie liever opgesloten worden in een "hemel" waar jullie je goed voelen. En je je leven herleeft en goede herinneringen herleeft. Dan weer opnieuw leven? En opnieuw alles beleven. Toch?
Ingezonden:  03 Okt 2014 14:23
Nee, heb je na die twee jaar dat je hier bent niet een behoorlijke indruk kunnen krijgen van alles?

Jammer dat je denkt alles te weten hoe het zit, terwijl je zal leren dat het niet klopt. En ondertussen mensen de verkeerde kant op te sturen, omdat jij niet beter weet, of wil weten.

Wij groeien juist verder, hier op aarde, hemel of andere planeten. mensen die juist stilstaan op aarde zullen lager blijven en langer hun lessen moeten leren, in meestal steeds zwaardere omstandigheden.

Ik voel me hier al goed, daar heb ik geen hemel voor nodig. Vind het een verrijking om met GZ contact te hebben en zo anderen mag helpen.

Is geen verwijt, maar ik vind het zo jammer, je was zo'n zuiver prachtmens toen je begon.
Ingezonden:  03 Okt 2014 14:33
Ten eerste. Ik ben veranderd ja. Dat komt door iets. Van prachtmens naar iets wat weet hoe het zit. En laat maar. Blijf maar bij je hemel verhaal..  sorry dat ik veranderd ben hoor.
Ingezonden:  03 Okt 2014 14:43
Nee,  je moet weer op onderzoek uit. Niet dmv GZ maar zelf. Je staat stil maar moet weer gaan stralen.
Ingezonden:  03 Okt 2014 14:45
En hoe doe ik dat?
Ingezonden:  03 Okt 2014 14:49
Ik reageer vanavond weer.
Moet even weg
Ingezonden:  03 Okt 2014 21:16
Door je even los te koppelen met GZ. Vraag of ze je een maandje even niet willen storen. In die tijd ga jij bezig met ontspannen. Dingen doen die jij leuk vindt, creatief worden met verf, lekker naar buiten, en alles eruit gooien.


Ik heb het gevoel, maar ik kan het zeker fout hebben, dat je nu een best wel in een rumoerige fase bevind met heel veel prikkels waarbij je soms in kan verdrinken, en dat dit een stuk "uitweg" is van alles. Als jouw ding voor ontspanning.

En dat mag het nog steeds zijn, maar dan even zonder contact. ga lezen bijvoorbeeld over de onderwerpen, lees heel veel visies, bezoek andere (goede) fora om meer info op te doen. En niet reageren, alleen lezen en vragen stellen, zonder jouw achtergrond als referentie te gebruiken.

Soms werp je je in iets, maar door je enthousiasme kijk je over de essentiële punten heen.

Ga nu eens de rust vinden om bijvoorbeeld over ieder onderdeel waar je mee bezig wilt gaan, zeker 4 boeken te lezen van verschillende schrijvers.

Maar zeker belangrijk ga iedere dag minimaal 1 ding vinden waar je oprecht vanuit liefde van kan genieten en om moet lachen.

Het is niet een les die direct onder de knie is, maar zal je hele leven terug komen.

Blijf je altijd verbazen en verwonderen, ook al lijkt het zo voor de hand liggend.

Ik denk dat dit al een mooi beginnetje is om mee te starten...
Ingezonden:  03 Okt 2014 21:28
Wat bedoel je met gz?
En ok ik zal het proberen. Maar denk niet dat ik me van het paramormale kan afsluiten aangezien ik 10 leerlingen heb.. op whatsapp dus dat gaat lastig worden. Maar ik zal het proberen
Ingezonden:  04 Okt 2014 06:15
Dan vertel ze maar dat je even een maand even niet bereikbaar bent, en dat ze je niet kunnen bereiken. En als je je appen gewoon pas reageren na die maand. Niks moeilijks aan.

Als jij kan zorgen dat je weer bij jezelf komt, kan jij zuiverder werken. Je zal dit ook regelmatig moeten doen.
Net het grote verschil tussen een charlatan en een zuiver medium