»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  04 Okt 2014 08:25
Okee.. maar ff een vraagje ^.^ wat is   een charlatan?
Ingezonden:  04 Okt 2014 13:32
Een oplichter.
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:23
Lees dit hele topic per toeval door en jongens, jongens toch. Neem toch niet zomaar alles blind aan van mensen op internet, iedereen kan even beweren dat ze hun stelling rondom bepaalde zaken 'zeker zeggen te weten' terwijl het vaak in werkelijkheid hun eigen subjectieve beeld/mening erover is.

Als je specifieke antwoorden wil rondom deze kwestie is het bestuderen/doorlezen van bijna-doodervaringen misschien een idee, aangezien die mensen het echt met eigen ogen gezien/ervaren hebben.

De tunnel met licht, bepaalde ervaringen in je leven die vervolgens voorbij flitsen (wat voor invloed het heeft gehad op anderen en jezelf) en de daarop volgende (her)ontmoeting met eerdere overledenen etc, dat deel lijkt me bij iedereen (die zich al heeft ingediept erin) wel bekend.

Na die eerste stappen in het hiernamaals krijg je de kans om (in rust) terug te gaan kijken op je leven waar nodig is, reflecteren wat geleerd is/welke "fouten" begaan zijn etc etc. Als dat allemaal verwerkt/gereflecteerd is gaat een ziel z'n weg verder volgen in het hiernamaals, leren, begeleiden, reflecteren. Alles in het hiernamaals is immers bedoeld om dichter terug te gaan naar binnen/de zuiverste vorm van liefde. Het is trouwens overigens wel een illusie dat er in het hiernamaals enkel glorie en geluk wacht, ook in het hiernamaals kunnen zielen lijden.
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:43
Hallo Jezus  wat voor zielen gaan rn lijden dan en op wat voor manier? En hoe weet jij dat door boeken te lezen?
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:46
Quote:
@Vera: wat voor zielen gaan rn lijden dan en op wat voor manier?

Nou wat ermee bedoeld word (vanuit het hiernamaals) is dat op het moment een ziel op aarde lijdt dat die ziel dan evengoed zal lijden in het hiernamaals, ook in het hiernamaals kunnen zielen verdriet, angst, woede, of wat dan ook kwa negatieve emoties ervaren, ook al worden ze in alle liefde, licht en steun van de wereld opgevangen. Als je geen vrede ervaart op aarde zul je dat hierboven ook niet doen. Dit omdat het hiernamaals gebouwd is op gedachtenkracht, daar trek je dus precies hetzelfde aan als wat je hier op aarde doet, gaat de ziel echter daar anders denken/positiever (soms gaat dit vanzelf wanneer de ziel zo positief word door de grotere liefde daar) dan kan dat lijden echter evengoed weer veranderen in een vredevolle toestand, niks is eeuwig.

Quote:
@Vera: en hoe weet jij dat door boeken te lezen?

Nee, door communicatie met m'n gids, niet door boeken te lezen. Maar als je echt specifiekere ervaringen erover wil lezen kun je beter BDE's lezen, dat bedoelde ik.
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:53
Oké ja ik heb een paar verhalen gelezen vond het erg interresant! Lijkt me een beetje vreemd om mee te maken somige wilde niet meer terug naar aarde dat moet wel wat zegge dan he hoe mooi dat het daar is,
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:55
Hoe maak jij contact met je gids? Ik heb een paar keer geprobeerd te mediteren maar mij lukt het niet om die rust te vinden
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:55
Hoe maak jij contact met je gids? Ik heb een paar keer geprobeerd te mediteren maar mij lukt het niet om die rust te vinden
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:04
Quote:
@Vero:Ik heb een paar keer geprobeerd te mediteren maar mij lukt het niet om die rust te vinden.

Dat kan zich nog ontwikkelen, meer erin geloven, je kunt bijvoorbeeld beginnen door allereerst op te schrijven wat in je opkomt (oefenen door mensen te readen of dergelijke) je zult echt verbaasd zijn hoeveel klopt, dan ontwikkel je het al langzaam. Iedereen heeft het in de basis in zich, je moet het soms alleen dieper/beter proberen en dan gaanderweg ontwikkelen. Je kunt meer dan je denkt!

Quote:
@Vero: Oké ja ik heb een paar verhalen gelezen vond het erg interresant! Lijkt me een beetje vreemd om mee te maken somige wilde niet meer terug naar aarde dat moet wel wat zegge dan he hoe mooi dat het daar is.

Vergeet niet dat er ook vreselijke ervaringen zijn hé, helachtige ervaringen waar zielen grote angsten ervaren. Het schijnt afhankelijk te zijn van de eigen emoties/gedachten van de ziel, afhankelijk van die interne gevoelens trek je een omgeving aan waarin je terecht komt, dat kan intens mooi zijn maar kan evengoed verschrikkelijk zijn. Het kan ook voorkomen dat je in een mooie omgeving word opgewacht maar dat je bijvoorbeeld wel nog onrust ervaart, het zal zeker niet al je problemen wegnemen, waar je ook komt in het hiernamaals, als iedereen daar immers gelukkig is/uitontwikkeld, dan zou de aarde toch nutteloos zijn? Want iedereen 'is' er dan toch al? Nee, de aarde is juist 'gemaakt/ontstaan' omdat mensen/zielen nog moesten ontwikkelen.

In de mooiere omgevingen daar is zeker veel meer liefde, licht en zuiverheid dan op aarde, daar bestaat het ego minder, evenals tijd en ruimte er niet bestaat, althans je bent er niet aan gebonden. Echter naar het hiernamaals verlangen/willen om je problemen te ontvluchten, dan denk je verkeerd om, je kunt het namelijk niet ontvluchten.
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:05
Wrm noem je jezelf jezus jezus??
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:11
Quote:
@Magia: Wrm noem je jezelf jezus jezus??

Nee dat is niet serieus gek, had gewoon geen gebruikersnaam die me echt aansprak op het moment, eigenlijk viel 'Jezus' me gewoon per toeval in. Zie mezelf uiteraard niet als Jezus de Redder haha! En wat maak een gebruikersnaam eigenlijk uit? Het draait om de inhoudelijke argumenten... toch?
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:15
Je bedoeld bij zelfdoding of zo dan?  Heb je zelf wel eens meegemaakt dat je daar een kijkje mocht nemen? Maar als ik jou verhaal zo hoor over de gz dan is het toch niet zo mooi als de meeste boeken schrijven? En mensen die erg gestrest waren vroeger voor hun dood wat gebeurd daarmee?
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:19
Over het algemeen is het er wel mooi, er is VEEL meer licht en liefde dan hier, maar dan ook echt oneindige liefde voor elkaar, minder ego, geen oordelen, iedereen is er gelijk, er zijn immens mooie kleuren, zielen die hand in hand zingen etc etc, dat is er wel degelijk, mijn enige punt was: op het moment een ziel problemen heeft van binnen zal dat ook daar zo zijn, ondanks de liefde die je daar krijgt en de intens mooie plek. Iemand kan namelijk in een mooie plek komen extern maar dat garandeert nog niet dat je dat van binnen intern ook voelt. Daarnáást zijn er ook helachtige ervaringen van zielen waar het vreselijk is, er zijn dus meerdere plekken waarin zielen kunnen komen, dat zijn vaak zielen die in een hele diepe depressie zaten, het hiernamaals zegt dat alle zielen hetgeen waarin ze terecht komen zelf aantrekken met hun eigen gedachtenkracht en emoties.
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:22
En hoe weet je dit allemaal zo ? Als ik vragen mag, verteld jou gids dat
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:27
Haha, ik stop al... mensen vragen om antwoorden, maar als het antwoord hun niet gelukkig stemt dan weigeren ze het aan te nemen. Heb al beschreven hoe ik het doorkrijg, in channelings, dat schreef ik al.

Wat wil je nou horen? Dat je problemen er eindigen en je er intens geluk zal ervaren waar je vol liefde word opgenomen en je nooit meer lijden zult meemaken en ook nooit meer naar aarde hoeft maar je daar het ultieme, ultieme geluk vind? Minder dan dat stelt je niet tevreden en willen mensen vaak niet aannemen omdat het hun teleurstelt, feit is wel dat óók daar je problemen IN jezelf niet zomaar 'genezen en opgelost' zullen worden als je dat op aarde nog niet opgelost hebt, alles IN jezelf zal namelijk ook daar blijven bestaan. Gedachtenkracht trekt namelijk onze eigen realiteit aan, zowel hier als daar. Dat houdt echter niet in dat je daar niet in liefde word opgevangen, alleen dat staat los van het feit dat je je eigen problemen/transformatiepunten nog zal moeten oplossen (als die nog aanwezig zijn) dan wel in een later gereïncarneerd leven op aarde. Als je het zo persé wil weten... op een dag zul je het zelf ervaren en zelf zien, als je niks van anderen wil aannemen die het wel hebben gezien/doorgekregen, waarom vraag je het dan?

Ik ga er geen moeite/energie meer insteken... mensen willen namelijk horen wat ze willen horen/willen slechts bevestigd krijgen hoe ze zélf wensen dat het is, krijg ik zo de indruk.
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:34
Hahaha serieus wazige reactie zeg want ik kan nergens terug vinden dat je dat via chaneling deed en verder vroeg ik niks dus ga lekker weg ja als je nergen tegen kan!!!
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:38
Jezus negeer me niet. Je lijkt de echte jezus wel.. die negeerd me ook altijd --' anyway waarom noem je jezelf jezus
Ingezonden:  04 Okt 2014 21:42
Quote:
Jezus negeer me niet. Je lijkt de echte jezus wel.. die negeerd me ook altijd --' anyway waarom noem je jezelf jezus

Ik negeer je niet schat, dan heb je het topic/de vorige reacties niet goed doorlezen. Lees de laatste postings eens goed terug.

Negeert de echte Jezus je altijd? Misschien reageert hij wel degelijk, alleen maakt hij zich kenbaar via andere symbolen/tekens dan je denkt? Wat kan helpen is in je gebeden een voor jou duidelijk teken af te spreken, aangeven dat je echt een duidelijk teken (of letterlijk antwoord) wilt. Word gehoor aan gegeven.
Ingezonden:  05 Okt 2014 07:59
Wat ik ik er van denk/begrijp is dat we allemaal spirituele wezens zijn.wezens van licht/energy en een volledig bewustzijn,en dat het hiernamaals/hemel/spiritworld ons thuis is.en vanuit deze wereld onze keuze maken waar we geboren worden,voor ons eigen spirituele pad en levenslessen,een wereld waar overal licht vandaan komt zonder een lichtbron,met kleuren die wij niet kennen.en bloemen die zingen.
Ingezonden:  05 Okt 2014 09:26
Omg.. ik herinner het me weer... dankje denk.. jezus. En sorry dat ik je post niet had gezien :S
Ingezonden:  05 Okt 2014 09:30
Sorry vaagheid. Ik bedoel. Nu weet ik het weer wat er gebeurde voordat ik herboren werd.. wat btw niet helemaal klopt. Hoe bedoel je we muteren je halve ziel om te zorgen dat je de magiw bent in je volgende leven --'
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:01
@Jez..
Ik heb ook nooit gezegd dat het een vrolijke boel daar is, mocht je daar met je eerste en tweede post op doelen

Het is een plek welke lastig onder worden te brengen is maar vind wel dat jij het goed doet. Ik mis eigenlijk alleen nog in het rijtje dat het een plek van bezinning is.

Verder mis ik in je verhaal dat zodra je weer die kant op gaat je ook weer de herinneringen en ervaringen van alle eerdere levens erbij krijgt. Dit kan deels de shit die je van het laatste leven meeneemt oplossen. Echter is dit natuurlijk geen garantie.

Vind het overigens wel een mooi hoe jij die zones beschrijft over soorten hemel / hel achtige genezijdes. Ik zie het iets anders voor me maar komt ongeveer wel daarop neer. Helaas ben ik niet zo'n held met het onder woorden brengen van indrukken en impressies van daarvandaan.

(Overigens, ik ga je niet bij je Username noemen, niets tegen jou, maar geeft de tekst ten hedendaags toch een iets andere lading )


@Magia
Sorry als ik een oude koe uit de sloot haal, maar nog even over je opmerking van 03-10 in deze topic. Ik bedoel op geen manier dat je in de GZ opgesloten zit. Wil je eruit dan kan je eruit. Dat is tenminste zolang je een bepaalde zone de GZ bedoeld. In zekere zin is het ook weer verbonden met deze wereld. Je kan dus ook weer terugkeren (reïncarneren) om bepaalde lessen (nogmaals) te leren.
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:48
Okee.. alleen heb ik nogsteets geen idee wat gz betekend

En weetje. Ik ben gewoon even in de war.. teveel kwa geesten gedoe gebeurd afgelopen tijd. In 1x te veel vrandwoordelijkheid gekregen.. ok ik was teoreties getraint hiervoor. Maar ik bedoel je doet het toch niet echt.. wie doet dat.. wie geeft nou weer iemand van 16 de kracht van moeder aarde en laat dr meteen ff de baas van de hele matrieele en half geestelijke wereld zijn.. tis gewoon gestoort.. red me! Want ik word er helemaal gek van. Ik krijg er in 1 klap 20 gaves bij en ze blijven maar komen en komen! En ik voel gewoon de hele aarde.. elk dingetje dat uit balans is. En geloof me de aarde is uit balans.. dus ja. Dat moest er even uit :x
Ingezonden:  05 Okt 2014 23:11
Zoals Roos al goed aanvoelde en zei, trek je terug.

Vorm een zwart schild om je, dit isoleert je volledig. Zet hier wel een trage instabiliteit in opdat het schild over een maand instort. Doe je dit niet zit je erin opgesloten en kom je er zeer moeilijk uit. Zie schilden

Trek jij je niet terug dan is het niet bepaald ondenkbaar dat je eraan onderdoor kan gaan.


P.s. GZ betekend genezijde
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:36
Dank je Psylor!
Ik soms voel aan de energie hoe iemand in zijn vel zit. En er zit een groot verschil tussen het begin en de energie van nu en niet ten positieve.
In het ergste geval kan Magia worden opgenomen in een psychatrie, omdat ze wordt beïnvloed door negatieve spirits.
Als je zelf niet in balans bent, weten de lage spirits je snel te vinden.
Toch ben ik benieuwd wie jij zou zijn... Ofdat je erin wordt meegetrokken...

Jezus (even de echte) zal altijd antwoorden, en is vol liefde. Hij zal je uitdagen maar nooit dingen laten doen waar je niet klaar voor bent.  Als hij weet dat je iets wel kent, maar er niet klaar voor bent, wacht hij. Maar dat is slechts mijn ervaring.

Zoals ik het zie, zijn er 7 hoofdlagen in de hemel, los van de mensen die nog niet naar de hemel zijn gegaan omdat ze bang zijn voor het oordeel. Deze spirits worden altijd beschermd, totdat ze een keer worden wakker gemaakt.
Dus iedereen komt er een keer terecht.
ALs je in de 7e hemel bent, kan je wel naar de lagere lagen toe, maar niet andersom, omdat je trilling te laag is.

hemel 1)hel.
hemel 2)vagevuur
hemel 3)2d geleefd, geleefd om te overleven
hemel 4) wat meer 3d, maar erg basic, veel mensen in de westerse wereld
hemel 5)richting verlichting, maar nog wel vele levens nodig
hemel 6) ver in de verlichting, maar puntjes op de i zetten
hemel 7)verlichte zielen, god, lichtmeesters, etc.Ze zijn “onsterfelijk”
Dit zijn bijvoorbeeld de mensen die gezien worden bij een ongeval.
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:43
Ik kan me niet terug trekken. Want je ik heb nogal veel verandwoordelijkheidheid.. en ja ik weet het het klinkt gestort. Maar geloof me helaas is het echt. Ik heb er bewijs voor.. dingen die gebeuren enz.. maarja laat maar zitten.. aan jullir heb ik ook niks
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:45
Je staat er echt niet alleen voor dat Denk je alleen.
Ze hebben het ook gered torenje er niet mee bezig was.
Het is je ego die dit zegt.
Ingezonden:  06 Okt 2014 10:19
De aarde is zeker uit balans dat komt omdat de duistere krachten nog meer macht hebben dan het licht,maar dat gaat langzaam weer de goede kant op.sommige mensen beginnen te ontwaken en worden bewuster,paranormaler en spiritueler,dit gaat alleen maar toenemen bij de volgende generaties.mensen die meer licht uitstralen(paranormale) trekken ook meer duister aan.Maar iedereen heeft zijn gidsen,engelen en meesters bij zich,als je hulp wilt hoef je ze alleen maar te vragen.achter de schermen word er dan aan gewerkt.eigenlijk mogen ze niet te veel ons leven beinvloeden maar als je er om vraagd mogen ze dat wel.ook belangerijk is positief denken want positief trekt positief aan ,en negatief trekt negatief aan. ik heb zelf ook last van een groep duister denkende mensen die mij al jaren lastig vallen met laster en smaad en negatieve praatjes achter mijn rug om.
Heb om hulp gevraagd en het is nu een stuk minder.dit kan dus ook als je last heb van negatieve energiën en entiteiten.
Ingezonden:  06 Okt 2014 10:36
... je snapt het niet. Het ging goed zonder mij ondat er een andere moeder aarde was. Maar hogere machten jaagde haar op en uit angst ofzo weet niet wat er presies gebeurde. Maar ze vluchte en gaf mij de kracht van moeder aarde. Omdat ik de magia ben wat de gene is die de volgende moeder aarde word al de oude haar krachten weggeeft.. wat zowat nooit gebeurd. Maar toevallig nu. En ik ben er wel op teoreties getraint. Maar niemand verwachte dat ze het zou weggeven.. niemand had haar gezien in 100 jaar ofzo.

Maargoed niemand weet dit omdat de laatste mensen die een beetje een natuurgeloof hadden de indianen van vroeger waren. En dat is een beetje weg. Dus ja. Vandaar dat niemand dit weet.. behalven moeder aarde de magia en sjamanen.

Waarschijnlijk gaan jullie nu boos worden omdat jullie denken dat het niet waar is. Maar geloof me er js bewijs geweest. Veel bewijs
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:07
@Magia

Ik geloof je wel, hoor.. En ik wil je wel helpen, maar ik weet alleen niet hoe.. Misschien moet je hulp gaan vragen aan je gids of engel zoals ziener het zei..
Als moeder aarde jou die krachten gaf, dan was er sowieso een reden voor. Ik denk dat ze in jou vertrouwen heeft, ofzo. En dat jij haar taak misschien kan vervullen.

Dus als ik het goed lees, ben jij de nieuwe moeder aarde?
Weet je, ik heb eigenlijk de hele tijd het gevoel dat ik iets belangrijks/groots moet doen op aarde. Waardoor ik me heel bijzonder/uniek/speciaal (ik weet niet hoe ik het moet omschrijven) voel.. Ik heb namelijk het gevoel dat de aarde zo'n beetje uit balans is..

Heb jij ook zo'n gevoel?