»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:10
Oh ja, ik heb nu ineens het sterke gevoel alsof er iets om hulp vraagt..
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:10
Quote:
Weet je, ik heb eigenlijk de hele tijd het gevoel dat ik iets belangrijks/groots moet doen op aarde. Waardoor ik me heel bijzonder/uniek/speciaal (ik weet niet hoe ik het moet omschrijven) voel..

De woorden 'waardoor ik me heel bijzonder/speciaal/uniek voel' roepen bij mij weerstand op, het klinkt namelijk eerder als ego, het beter willen zijn dan anderen. Dat heb ik al vaker in de spirituele wereld gemerkt (waar ik al lang kom) dat veel mensen de behoefte hebben zichzelf te onderscheiden van de rest, zo van
'Ik ben met een speciale taak op aarde' en dan doen alsof ze de aarde komen redden uit goedwillende intenties terwijl de waarheid is dat hun ego er gewoon een enorme boost van krijgt (van het idee dat ze bijvoorbeeld een 'engel op aarde zijn' of met een hoog doel hier komen) hun ego voelt zich dan (onbewust) beter dan anderen. Tja.

En daarom klampen ze zich ook vast aan al die spirituele rangen of oppervlakkige etiketjes omdat ze dat oneindige gevoel van anders/unieker zijn dan anderen (dat het hen geeft) fijn vinden. Ik persoonlijk heb helemaal niks met al die spirituele rangen, standen, etiketten etc. Het is niks anders dan ego, persé hoger/anders/specialer dan anderen willen zijn.

Waarom hebben mensen toch altijd de neiging zichzelf te willen onderscheiden van de rest? We horen gelijk te zijn!
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:17
De oude moeder aarde is dood. Vermoord door een of andere hogere macht. En noza zoals ik al zei je bent een sjamaan. En ja je bent balangrijk je bent een sjamaan. En als het ware zijn sjamanen net als de engelen bij god. Alleen dan bij moeder aarde..
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:18
@Jezus

Het is niet zo.. Ik heb alleen zo'n gevoel.. Verder weet ik helemaal niets. Ik heb namelijk heel veel vragen.. Zoals: "Waarom krijg ik zo'n gevoel? En is het niet gewoon me gedachte?". Hoe vaak ik probeer het te ontkennen, hoe meer iets me duidelijk maakt dat het wel zo is. :S

Dus het heeft helemaal niet te maken met ego ofzo..
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:24
@Magia

Hoe weet je dat eigenlijk zo zeker? Niet dat ik het niet geloof, maar ik vraag het me gewoon af..

Ik voel me ineens heel raar en bijna sprakeloos eigenlijk na jouw reactie te hebben gelezen.. En heb nu ineens nog meer vragen dan dat ik eerst had. Zoals: Wat is de opdracht van een sjamaan dan?
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:37
Heel veel mensen zijn sjamaan geweest in een vorig leven. Dus het is een antwoord waar je weinig mee kan.
Je kan wat specifieker zijn door bijvoorbeeld te weten wie de ouders zijn en het stamhoofd.
Want ja, ik was er ook een.

@ Jezus, ja het klopt dat veel mensen speciaal willen zijn, ik sluit me hierbij bij je aan.

@ Magia, ik weet wat er staat te gebeuren met aarde.
Maar moeder aarde is niet zo zeer verdreven hoor. hoort allemaal bij de natuurlijke veranderingen. De aarde zal nog flink veranderen om te kunnen worden wie ze is. De trilling van de aarde is al verhoogd, en niet meer zo laag.
Iedereen en alles heeft de mogelijkheid om zich te verhogen in trilling.
Wil niet zeggen dat er niet nog voldoende negativiteit is. Want helaas is dat er ook nog. Toch zie ik zelf steeds meer licht op menig pad komen.

En ik ben benieuwd naar de bewijzen....
En nog steeds de overtuiging dat jij rustig een maand alles kan neerleggen.
Dat jij twijfelt, is meer ego, dan ziel. En als je twijfelt, kom je weer lager in energie.
Ingezonden:  06 Okt 2014 12:30
... moeder aarde is niet iets. Het is een geest dingie hogere macht.. en het is idd verdreven want je praat ertegen.
Ingezonden:  06 Okt 2014 12:32
Oh en eens een sjamaan altijd. Sjamanen rearcaneren namelijk..

@noza
Niemand weet wat het doel is. Probeer erachter te komen..
Ingezonden:  06 Okt 2014 12:41
Het zich speciaal voelen is volgens mij omdat je waarschijnlijk lichtwerker bent en een  taak hebt om lichtwerk te doen.meesten mensen zijn zich hiervan nog niet bewust denk ik.iedereen is uniek en speciaal en allemaal gelijk.we zijn allemaal een stukje van het grote geheel. Kunnen jullie je hier in vinden ?of zeg ik nou wat geks?
Ingezonden:  06 Okt 2014 12:42
@Magia
Er achter komen. Uhm, dat is moeilijk..
Ingezonden:  06 Okt 2014 13:13
@ziener

Wat bedoel je met lichtwerker? Wat voor licht werk bedoel je?
Ik weet ook wel dat iedereen gelijk is etc. Maar.. Het is niet omdat ik het graag wil, ik krijg juist zo'n gevoel, zomaar..
Ingezonden:  06 Okt 2014 13:54
Quote:
... je snapt het niet. Het ging goed zonder mij ondat er een andere moeder aarde was. Maar hogere machten jaagde haar op en uit angst ofzo weet niet wat er presies gebeurde. Maar ze vluchte en gaf mij de kracht van moeder aarde. Omdat ik de magia ben wat de gene is die de volgende moeder aarde word al de oude haar krachten weggeeft.. wat zowat nooit gebeurd. Maar toevallig nu. En ik ben er wel op teoreties getraint. Maar niemand verwachte dat ze het zou weggeven.. niemand had haar gezien in 100 jaar ofzo.

Maargoed niemand weet dit omdat de laatste mensen die een beetje een natuurgeloof hadden de indianen van vroeger waren. En dat is een beetje weg. Dus ja. Vandaar dat niemand dit weet.. behalven moeder aarde de magia en sjamanen.


Nu ik er even over nadenk en als dit verhaal dan echt klopt. Lijkt dit eigenlijk net een 'sprookje'. Zoals bij Avatar of andere programma's.
En misschien is onze periode wel zo..

Misschien raakt de aarde uiteindelijk wél in balans, maar dan wel met méér moeite dan in sprookjes (waarin ze snel lang en gelukkig leven. )

Er zijn mensen, die overal bewijs van willen. Oke, je kan wel op alles bewijs gaan zoeken. Maar op enkele, bepaalde dingen na. Bewijzen daarvan kan je niet zomaar krijgen. Alleen als het lot of god of iets anders dat boven ons staat, vindt dat je er klaar voor bent..

Ik snap het wel, als het ongeloofwaardig klinkt, maar sommige dingen.. Tja, ik kon het eerst ook bijna niet geloven maar sommige dingen die kan niet iedereen zomaar bewijzen..(Oke, wow, als ik dit terug lees, dan begrijp ik er zelf niets meer van, hopelijk jullie wel? :s Ik kreeg echt het gevoel als of er iets of iemand anders dit aan het schrijven was via mij..)
Ingezonden:  06 Okt 2014 14:10
@roosmarie
Wat is je bewijs dat god en jezus bestaat. Het is een natuur geloof!
Ingezonden:  06 Okt 2014 14:12
@ Magia, ik wens je veel sterkte en liefde toe, maar vooral nog veel inzichten. Ik mis nog heel veel kunde bij jou, terwijl je wel zegt bewijzen/ervaringen te hebben. Mooi, deel die dan, maar dat doe je niet.

Maar in de tussentijd zie ik jou niet spiritueel gegroeid. Ik hoop dat over een paar jaar je de balans weer hebt opgepakt, want het zal een zware klus worden.

Wees wijs, en ga je eerst verdiepen, want je mist nog zoveel, en in de tussentijd denk je anderen te helpen, maar help je die dan wel echt? Nee, daar je ze het verkeerde aanleert, is dat eerlijk naar hun toe?

Op dit moment heb ik meer het idee dat je een negatieve spirits bij je hebt, dan positieve. Maar dat ben ik. En als je er boos om bent, het is niet anders, dat is niet bij mij. Maar het voelt gewoon niet licht bij jou. En niet om wie jou ziel zou zijn.
En ja daar kan je aan werken.
Ingezonden:  06 Okt 2014 14:29
Een lichtwerker in mijn ogen is iemand die anderen helpt ,kan van alles zijn.
Positivieteit brengt in alles en iedereen in deze nog duistere tijden.
Of helpt bij het bewust maken van mensen,of huizen reinigen enzo.
Gidsen,engelen,natuurwezens,buitenaardsen(meeste) en geascendeerde meesters zijn lichtwerkers.Ze brengen licht/positieve energie/krachten en helpen alle wezens die hulp nodig hebben.ze werken in opdracht van of samen met de schepper van al dat is...
Ingezonden:  06 Okt 2014 15:43
@roosmarie ik wil even 1 ding zeggen magia leert mensen wel het juiste ik heb ook al veel van haar en nog een paar andere geleerd dus sttt
Ingezonden:  06 Okt 2014 15:57
Ik ben namlijk 1 van de mensjes van de gene die ze dingen leert en door haar heb ik al veel meer geleerd over van alles en over sjamaan dingen enzo (ben zelf ook een sjamaan trouwens)
Ingezonden:  06 Okt 2014 16:06
Ik ben ook een van haar leerlinge en ze liegt echt niet ik heb het een en ander meegemaakt en geleert van haar
Ingezonden:  06 Okt 2014 16:08
Heb je nu bewijs genoeg? @roosmarie
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:30
Wat opvallend dat jullie spontaan vandaag zijn ingeschreven.
Korrablaze, ik heb nog steeds ervaringen/bewijzen van magia niet gelezen waar ik om vroeg.  Niet om die van jullie.  ( lezen is soms moeilijk)  Alsof ik zou twijfelen dat ze probeert anderen te helpen.

Echter beseffen jullie schijnbaar niet dat zij niet in haar kracht staat,  en dat dit flink fout kan gaan. 
Ik vraag haar alleen om rust te nemen voor even.  Om zichzelf te vinden.
Zodat zij niet met nog meer negatieve spirits in contact komt.  Immers bij onbalans voelen lagere spirits dit meteen.

zij staat er niet alleen voor daar meerdere  tweelingzielen er op aarde zijn en daarnaast de engelen en opgestegen meesters bijvoorbeeld.
Die redden het ook echt wel als zij een pas op de plaats doet.
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:36
Daarnaast ken ik meerdere mensen die in contact zijn met Jezus en een heel ander verhaal vertellen dan magia. Mensen die ik ken en veel verder zijn.  Dan zet ik mijn vraagtekens er bij neer ofdat ze de juiste persoon aan heeft gesproken.  Ofdat het een spirit is die zich voordoet als hem.
Vandaar onderzoek altijd wat je krijgt aangereikt en niet zomaar op vertrouwen.
Dit wordt eigenlijk altijd ook geadviseerd Door goede mediums.
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:55
Hoe weet je nouw hoe ver zij is ik weet wel dat jij ver heen bent…
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:55
Ja vast en we moeten jou bullshit dan gaan geloven zeker.
Ze gaat heus geen pauze nemen omdat jij dat zegt.
En trouwens hoe weet jij nou hou van hoe ver zij is.
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:56
Pff wat een gezeur weer :I
Kunnen we niet gewoon vrede hebben?
Ingezonden:  06 Okt 2014 18:59
Nee dat kan niet Noor :P
Ingezonden:  06 Okt 2014 19:17
Noor.. hopeloos xd

@roosmarie. Ik weet het.. het is ongeloofbaar. En je kent het hele geloof niet. Maar ik ben moeder aarde. En dit zijn sjamanen.. allemaal..

En je wilt bewijs? Wat dacht je van zo een grote groep sjamanen. Maar als je echt bewijs wilt wil ik jou er ook wel 1 maken hoor.
Ingezonden:  06 Okt 2014 19:21
Jee zeg lekker kansloos ik krijg telkens e-mailtjes van de reacties en daar word ik een beetje moe van roosmarie bedoeld het verder goed en wat magia ermee doet moet ze zelf weten deze discussie gaat nergens meer over, roosmarie steek je energie toch niet in deze bullshit ze wil niet luisteren naar je dus laat haar er zelf maar achter komen
Ingezonden:  06 Okt 2014 19:27
Sorry het was een beetje off-topic
Ingezonden:  06 Okt 2014 19:32
Een beetje ik wil dat er normaal gepraat wordt en niet jij weet dit niet en jij dat niet we zijn volwassen mensen denk ik toch?
Ingezonden:  07 Okt 2014 00:06
@Jez.. en Roos
Ik heb idd ook niks met hokjes, vakjes en rangen. Snap wel hoe het zit dat sommige mensen hier naar streven. Eigenlijk zijn dat meerdere oorzaken en/of combi daarvan. Kort gezegd, angst om vergeten te worden, angst om er niet toe te doen, angst om verloren te gaan in de chaos, angst voor alleen ergens voor te staan… je snapt denk ik wel waar ik zo op doel


@Magia
Iemand probeert je al een hele tijd te bereiken, luister morgen namiddag en avond naar de wind. Je zal haar tussen de buien door vinden, maar blijf ten alle tijden luisteren. Probeer je dit keer niet te laten storen, hierbij verloor je haar de vorige keer ook al uit t oog en deed je het af alsof jij je erin vergist had.