Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Al 2 dromen over een dier als mijn buddy, betekent het iets?
Ingezonden:  02 Nov 2014 15:09
Heey,

Ik dacht, ik post het toch maar even. Want ik heb namelijk 2 dromen gehad over dat ik met een dier maatjes was. Hier komen ze:

1) Deze droom was in het engels, lol

Ik vloog over een land op een draak. Hij was mijn buddy en hij kon praten! Ondanks mijn slechte engels kon hij me toch verstaan! En samen met die draak moesten we onze vijanden verslaan. Dat waren heksen! xD

2) Dit was wel gewoon in het Nederlands maar minder avontuurlijk dan over die draak.

Ik ontmoette een kat die ergens in de buurt van me school woonde. En hem kon ik dus ook verstaan. Alleen in vergeleken met die draak, miauwde de kat waardoor anderen hem niet konden verstaan alleen ik dus. Want die draak sprak gewoon woorden die iedereen wel kon verstaan volgens mij! Maar goed, ik leerde de kat alles. Want hij was best wel bang voor mensen. Dus zei ik dat niet alle mensen slechte bedoelingen hebben enzo. En op een gegeven moment moesten we afscheid van elkaar nemen. En dat ging niet erg makkelijk omdat we al zo verbonden met elkaar waren. Daarom spraken we af, dat we elkaar bij school steeds zullen zien. :3

Hopelijk waren me dromen te volgen. Want het was zo'n fijn gevoel!! :3

Ik vraag me af of ze eigenlijk iets betekenen.. Ik hoop het alleen wel. Die droom over die kat snap ik wel, omdat het mijn lievelingsdier is. En bij die droom over die draak moet ik denken aan de film "How to train your dragon?", want die draak was volgens mij ook zwart.. Ik heb die film lang geleden wel gezien. Maar ik snap niet waarom ik het in deze tijden pas droom.

Zou het kunnen dat die dromen misschien een andere betekenis kunnen hebben dan dat ik hierboven heb genoemd?
Misschien ben ik ze in mijn vorige leven ofzo tegengekomen?

Ik zou eigenlijk die draak en die kat in het echt willen ontmoeten! :3 We waren zo close.. En verbonden met elkaar..
Ingezonden:  06 Nov 2014 11:05
Er zijn verschillende redenen om dromen te hebben, denk aan het verwerken van wat je mee hebt gemaakt, zowel op die dag, maar ook andere dingen die als rode draad door je leven heen lopen.
En dan heb je dit nog zowel bewust als onbewust.

Er zijn op het moment al weer heel veel echte drakenrijders wakker geschud, om zich dat te herinneren. Als je een drakenhoeder bent, zal het niet bij een eenmalige ontmoeting blijven, maar zal hij terug komen.

Heksen worden vaak als slecht gezien. Maar zijn ze dat wel? Is het niet eerder een stukje onwetendheid van de mens?

Katten staan voor vrouwelijkheid. Maar ook gevoel, intuitie. Mogelijk moet je leren om er meer op te gaan vertrouwen. Dat je het wel weet, maar nog te weinig toepast.
De kat was bang voor mensen, maar misschien is het wel het stukje onzekerheid naar anderen toe over jouw eigen intuitie.
Ingezonden:  06 Nov 2014 11:19
Dankjewel Roosmarie, dit is al een stuk helder! Ik ben idd soms een beetje onzeker maar dat gaat nu wel de goede kant op hoor. En over die draak.. tja dat blijft een mysterie.. Bedoel je dat ie in me droom dan terug kan komen of in het echt (waar ik er niet vanuit ga omdat ze nu niet (meer) bestaan)?
Ingezonden:  06 Nov 2014 11:29
Je sluit je af door te zeggen dat ze nu niet meer bestaan.
Geesten bestaan ook gewoon. Net zoals draken.
Ingezonden:  06 Nov 2014 13:25
Dus draken bestaan dan echt nog steeds? :O Interessant.. En ik sluit me eigenlijk nooit helemaal af, ik sta altijd wel open voor dit soort dingen waarvan je denkt dat ze niet bestaan maar stiekem toch wel