»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Droom over entiteit
Ingezonden:  19 Dec 2014 22:11
Ik droomde dat ik bij mijn ouders was en kon niet op de wc ruimte want die was dicht. Ik deed deur open met sleutel en er was niemand behalve dat mijn moeder, zusje en ik ziek werden van negatieve energie/entiteit. Werden er zowat door omver geblazen. Ik probeerde deze nr buiten te sturen mr lukte niet. Ik had daar een bepaald gevoel bij in mijn lichaam wat ik niet kan omschrijven. Dit gevoel komt steeds terug als ik dit soort
dromen heb. Van de ene kant lijkt dit gevoel op angst en van de andere kant in combinatie met langdurig mijn armen in dezelfde houding dus een soort lam gevoel ervan. Lastig te omschrijven.

Weet iemand mij iets meer te vertellen over deze droom?
Ingezonden:  20 Dec 2014 14:50
Soms heb ik ook zo'n soort droom maar bij mij zie je de geest niet maar ik voel de aanwezigheid en dan weet ik zeker dat dit een negatieve geest is. Zelf weet ik niet echt waarom jij zo'n droom hebt, misschien wilt de droom je iets vertellen? ik kan niet echt helpen sorry.
Ingezonden:  25 Dec 2014 12:42
Dit is vechten tegen je angsten, het gevoel ken ik vaak als eerder verbazing en machteloosheid dan angst.

Vaak komt dit voor als je een obstakel op je weg hebt welke je vervelend (of erger) vind maar waar je weinig tot niets aan kan doen. Door dit te verwerken kunnen de dromen weg gaan.