»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Weet er iemand wat mijn droom betekent ?
Ingezonden:  25 Apr 2015 11:38
Ik heb twee dromen gehad terwijl ik wakker was. Ik heb recentelijk een paar stenen gekocht waaronder de fluoriet. De tweede keer dat ik de fluoriet op mijn derde oog legde kreeg ik deze droom:

Ik droomde dat ik van mijn bed werd opsteeg en door de wolken vloog, de wolken werden snel donkerder tot ze pikzwart waren. toen kwam er hagel en vuur bij. Ik storte neer en klopte ergens aan en ik werd hartelijk begroet.

Ik stopte toen met mediteren en probeerde te slapen. Toen zag ik wit, alleen maar wit, achter zwarte wolken vandaan komen. op dat witte vlak verscheen dit teken. [ http://nl.tinypic.com/r/27y52f9/8 ] Achter het teken verscheen een witte duif. De avond erna kreeg ik dezelfde (wakkere) droom.

Weet iemand wat dit allemaal zou kunnen betekenen ?


Alvast bedankt !
Ingezonden:  25 Apr 2015 15:29
Het kan zijn dat iemand via een droom contact met je probeert te krijgen. Verder kun je op internet ook veel
informatie krijgen wat dromen betreft en wat ze betekenen.
Misschien niet exact, maar wel een gedeelte. En het donker kleuren van wolken betekent depressie en woede volgens mij. En een witte wolk/duif voorspelt (spirituele) rust en vrede
Ingezonden:  25 Apr 2015 15:30
Het kan ook een toekomstige voorspelling zijn, die je misschien ziet, in de vorm van beelden. In dit geval via wolken en de duif.
Ingezonden:  25 Apr 2015 19:23
Ik heb het opgezocht white desi. Even over nagedacht en ik denk dat de ene droom betekent dat ik eerst een goede tijd tegemoet kom en daarna het zwaar word voor mij eventjes. (waarschijnlijk door het overlijden van mijn ouders over 5 maanden.) Maaar dat ik daarna ook van die ervaring weer nieuwe energie krijg. (Waarschijnlijk - hoop ik - dat zich creatief uit.) en dat ik snel uit die tijd zal komen en op een of andere plek of manier een nieuwe familie (of soortgelijk aan) zal vinden.

Ik denk dat de duif twee dingen kan betekenen: Dat ik snel liefde zal vinden (wat de tarot kaarten mij ook al eens hebben verteld) of dat ik mijn woede moeten minderen. Ik ben namelijk de laatste tijd veel agressiever geworden.
Ingezonden:  26 Apr 2015 07:57
Een duif staat voor liefde.

dikke/langzame wolken staan voor verwarring.
wolken die snel voorbij gaan staan voor punt van je kwaadheid die snel tot uiting komt.
op de wolken lopen betekent dat je optimisme hebt om zaken uit te werken.
zwart kan staan voor je duistere kant, teleurstelling, innerlijke verandering (niet perse negatief dus),


Hoezo overlijden je ouders over 5 maanden?
Ingezonden:  26 Apr 2015 11:57
Bedankt voor de vertaling. :)

Ik denk dat ze doodgaan omdat de tarotkaarten mij zegden dat er over ongeveer 5 maanden iets levens veranderent gaat gebeuren, quote:

''De Toren - Waarschijnlijk is dit het antwoord, zo niet dan is dit over een half jaar aan de orde. Het is de heftigste kaart van het tarotspel. De kaart laat de verwoesting zien, maar het is ook een bevrijding. Meestal gaat het over een plotselinge gebeurtenis die je hele leven op z'n kop zet. Iets ergs wat er ineens gebeurt zodat je hele leven op z'n kop staat. Het is iets wat moet/moest gebeuren en dat ga je ook inzien. Dat is bijna altijd de betekenis van deze kaart. Heel soms laat de kaart het plotseling doorbreken van nieuw inzicht, dan aankomt als een donderslag bij heldere hemel.''

Het enigste waar ik aan kan denken dat ik weet dat moet gebeuren is dat mijn ouders doodgaan. Ik weet niet waarom.

Daarnaast had ik gisteren een visie: een entiteit pakte mijn hand en leidde mij naar een straat en liet mij het auto ongeluk zien waarin mijn ouders doodgaan.

Ook heb ik die avond met Gabriel gepraat die tegen mij zei dat mijn ouders hun wegen moeten keren voordat ze doodgaan. Ook bevestigde hij dat ze dood zouden gaan.


Ik denk dat het universum mij probeert voor te bereiden op deze dramatische gebeurtenis. Ik zou natuurlijk skeptisch kunnen zijn en zeggen dat dit allemaal mijn verbeelding is, maar ik denk dat ik dom zou zijn als ik deze kans op voorbereiding hier op af zou slaan.
Ingezonden:  26 Apr 2015 13:57
de toren is niet de zwaarste kaart uit de tarot en staat ook niet voor fysieke dood (en die kaart is er ook).
De toren staat wel voor chaos. maar in tijden van chaos creëer je weer nieuwe dingen.

Heb je gevraagd aan Gabriel wanneer ze precies doodgaan. Bij de vraag of ze doodgaan, zal hij altijd ja zeggen.

Een visioen met doodgaan, wil ook niet altijd de  fysieke dood betekenen, maar kan ook symbolisch zijn.

Ik wil je niet tegenspreken, zeker niet. Maar alleen een deur open houden dat er mogelijk toch iets anders achter zit dan in eerste plaats gedacht werd...
Ingezonden:  26 Apr 2015 14:18
Natuurlijk, eerste alle mogelijke opties bekijken zodat je echt honderd procent zeker kan weten dat het is wat je denkt. Ik zal het opzoeken.