»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Dezelfde droom
Ingezonden:  02 Mei 2015 12:45
Ik heb wel eens gehad dat ik ´s ochtend wakker werd en dat ik en mijn broertje er achter kwamen dat we de zelfde droom hadden.

En dan vraag ik me af hebben we dan samen 1 droom of hebben we beide een droom die gewoon heel erg op elkaar lijken?


En is het mogelijk om doormiddel van een droom te communiceren?
Ingezonden:  02 Mei 2015 21:10
Geen idee, ik zou zeggen. Probeer het. :P Tis toch niet zo gevaarlijk? Het lijkt dan beetje op telepathie? Maar vraag me niet hoe hoor
Ingezonden:  02 Mei 2015 21:53
Dat is juist het probleem bij mij.

Ik zou het heel graag willen proberen alleen zou ik niet weten hoe want als ik slaap vergeet ik het vast en op spiritueel gebied weet ik niet heel veel dus ik zou niet weten hoe ik dit kan gaan testen.


Iemand tips?
Ingezonden:  03 Mei 2015 03:16
Tja, snap ik. Heb ik ook hoor. Uhm, misschien.. Vraag je gids om hulp? Of oke nee, gaat vast niet. Dan.. ga gewoon op je gevoel af? Ga mediteren en probeer zeg maar via gevoel te communiceren met hem? Eens 'gewone' telepathie bij hem uitproberen?

Ja sorry, verder weet ik het niet echt.. :$

Ik heb het btw een keer in een serie gezien waarbij iemand steeds in een droom van een ander verscheen om een boodschap door te geven of gewoon te waarschuwen enzo.
Ingezonden:  03 Mei 2015 07:55
dromen kunnen meerdere redenen hebben. en je hebt er dus vele soorten in. van verwerkingsdromen, tot boodschappen, tot vul maar in.

Je moet eerst weten dat iedereen in jouw omgeving bij jouw zielenfamilie hoort.  (lees het boek van het tiende inzicht eens hierover voor de basis)
Dan weet je dat jullie op een bepaalde energie zitten. Hierdoor kan je ook gezamenlijk dromen, daar je gemakkelijker op elkaar kan inhaken.
Ingezonden:  03 Mei 2015 10:41
Goed Noza zal ik proberen.

En Roosmarie ik ga morgen dat boek meteen lenen bij de bibliotheek.


En Roosmarie dus als ik het goed begrijp zijn er allerlei stromingen van energie en ieder persoon zit op 1 van die stromingen?


Is dat ook iets wat veranderd kan worden of zit je altijd op de zelfde energie stroming?
Ingezonden:  03 Mei 2015 12:53
Alles is energie.  Positieve energie zorgt voor groei negatieve energie voor stilstand/ achteruitgang.

Maar binnen een groep is niet standaard 1 energie.
Jij kan een rotdag hebben en je broer niet.
Hij kan jou energie geven om bete in je vel te komen bijvoorbeeld.
Maar positieve energie is altijd sterker dan negatieve energie.

Er zijn veel invloeden en wat ik hier uitleg is vrij algemeen
Ingezonden:  03 Mei 2015 16:12
Negatieve energie is veel sterker, helaas.
Ingezonden:  03 Mei 2015 18:42
Hoezo denk je dat Joppo?

De laatste periode (12e) van lucifer zit er op, de planeten zijn veranderd in vrouwelijke energie en satan kan geen kant meer op.

Wij zijn alleen nog gebonden aan de tijd. maar hebben hierdoor nu alles in handen om de wereld rustig te veranderen naar een hemel op aarde. Hierdoor lijkt het misschien heel lang te duren in jaren. Echter is dit slechts een hele korte periode als je kijkt naar de totaal plaatje is deze tijd heel kort.
Nu is het de tijd om voor jezelf de hemel op aarde te maken en de andere mensen zo mee te laten groeien in jouw energie, zodat die ook kunnen meeliften in de positieve spiraal.
Ja, de veranderingen zullen nog wel wat chaos en onrust veroorzaken, wat niet meer dan logisch is, want het mannelijke moet nu veranderen in het vrouwelijke, het negatieve is aan het wankelen door de val van de leider, en het positieve zal hierdoor in hun kracht komen te staan.
Op energetisch niveau is er ook veel veranderd, en de aarde is ook zich aan het transformeren en het oude achter zich latend.

Het is dat wij ooit de tijd hebben bedacht, en hierdoor het als heeeeeeel erg lang ervaren. Toch zijn we er nu om de veranderingen rustig door te laten zetten.
Ingezonden:  04 Mei 2015 10:31
Oké