»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / rare dromen wie heeft raad?
Ingezonden:  11 Jun 2016 16:55
Hoi, ik ben nieuw hier en wilde deze vragen stellen.
een aantal jaren geleden is mijn hond overleden, dit was mijn beste maatje...ik was die nacht aan het dromen en werd wakker omdat de trap kraakte en ik haar naam riep(was echt wakker en hoorde krakend geluid op de trap)
een paar maanden later hoorde ik in mijn slaap dat een vrouwen stem mijn naam riep, en dag later weer maar of dit dezelfde stem is weet ik niet meer.
nu 2 weken terug kreeg ik telefonisch te horen dat de relatie die 6 jaar geduurd heeft over is....en ik hoorde die zelfde nacht iemand naast mijn bed keihard lachen.....
wat moet ik?
Ingezonden:  11 Jun 2016 23:55
Ik denk niet dat dit zozeer dromen zijn, er spelen hier denk ik meerdere zaken.

- Kraken op de trap, aankondiging van het toetreden van een entiteit of je hond die zijn oude rondje nog een keer liep.

- Vrouwen stem die je naam roept, deze persoon is waarschijnlijk je gids. Deze kunnen je roepen om je te waarschuwen.

- Iemand die naast je bed aan het lachen is... dit kunnen meerdere zaken zijn, hiervoor heb ik meer details nodig waarom je relatie uit is gegaan.
Ingezonden:  12 Jun 2016 06:47
Hoi Psylor, dankje voor je reactie.
bij het kraken op de trap kreeg ik al het idee dat dit mijn hond was we waren wat dat betreft onafscheidelijk...
bij de vrouwen stem die ik 2x heel duidelijk hoorde en waarvan ik nog weet dat ik de eerste keer riep ja wat is er maar er was niemand...ik weet niet waarvoor ze me probeerde te waarschuwen....
bij de 3de dat er iemand naast mijn bed staat te lachen,
ik heb een aantal jaren samen gewoond dit is toen uit gegaan en ik leerde mijn huidige vriendin kennen, ze wilde al vrij snel samen wonen, ik niet want ik zat met(gedeelde) honden en kwam net uit een relatie. zei dacht toen dat het al helemaal over was dat was niet zo. ze heeft toen haar gevoelens weg gedrukt helaas. wat later zijn we het toch gaan proberen zo'n 6 jaar lang nu maar zonder samen wonen. in die tijd zagen we elkaar 1x in de 3 a 4 weken. ze wilde niet samen wonen nu.
ze heeft me best veel veranderd ik was vroeger altijd op mezelf en gesloten naar iedereen toe. met haar wilde ik graag verder wilde haar zelfs tenhuwlijk vragen... tot dat ze me belde het is over ik heb geen gevoelens meer zomaar op eens....en toen hoorde ik die nacht iemand naast mijn bed lachen schel/hoog lachen..net of dit opgezet is door iemand?
ik weet ook dat ik vroeger niet zo braaf persoon was en heb spijt van de dingen die ik gedaan heb maar daar verander ik niks meer aan....
Ingezonden:  12 Jun 2016 18:06
- In je slaap sta je veel makkelijker open voor signalen van bijvoorbeeld je gids. Hierom kon je nog net je gids horen roepen maar verder er geen gesprek mee hebben. Je moet jezelf leren open te zetten om dit te kunnen, bijvoorbeeld door te mediteren (zie topic mediteren).

- De lach was inderdaad van een entiteit die je niet veel goeds toewenste en het daarom als je verdiende loon zag. Ik zal er niet teveel achter zoeken, als je echt veranderd bent en je leven hebt gebeterd zoals je zelf zegt, dan zal je er verder geen last meer van die entiteit hebben.
Ingezonden:  13 Jun 2016 06:53
dankjewel!
mediteren doe ik zo nu en dan, lukt niet altijd.
zou graag met mijn gidsen in contact willen komen....
ik ga het topic mediteren eens door lezen.
bedadankt
Ingezonden:  13 Jun 2016 21:40
Alsjeblieft
Ingezonden:  11 Jul 2016 20:15
Goede gedaan.