»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / rare droom gehad afgelopen nacht help help
Ingezonden:  30 Jul 2016 09:14
Hoi, heb afgelopen nacht een hele rare droom gehad.

even een korte geschiedenis waar dit over gaat en waar ik erg mee zit....en ik hoop dat jullie raad weten of mij kunnen helpen, en wat ik zowel al gedaan heb.

Ik heb een jaren samen gewoond waarbij we 2 honden hadden (mijn beste maatjes) ik was altijd een gesloten persoon, altijd erg op mezelf, binnen vechtertje zeg maar. problemen hield ik voor mezelf kropte veel op.
Enkel bij mijn honden kon ik mijn problemen kwijt, 1 blik en ze wisten hoe ik me voelde. Mijn honden betekenden meer voor mij dan mijn toenmalige partner. Deze relatie is toen ook uit gegaan(jammer genoeg) de honden deelden we toendertijd.
dit is ongeveer 8 jaar terug. Ik heb toen een leuke lieve vrouw leren kennen waar bij de klik er meteen was, net zo als met mijn honden. Ze wilde al vrij snel samen wonen ik toen helaas niet want ik kwam net uit een relatie en als ik met haar ging samen wonen zou ik mijn honden niet meer zien....ik heb toen gezegd dat ik het rustig aan wilde doen en van uit een vriendschap dit te gaan bekijken hoe en wat.
Goed zij dacht dat het helemaal over was tussen ons en ze heeft haar gevoelens weg gedrukt toen. we hadden altijd nog contact (telefonisch)
Mijn oudste hond (was mijn beste maatje) is overleden toen(in mijn armen) heb ik toen ik sliep de trap horen kraken (staat hier ook op)
na dat ze was heen gegaan is het contact tussen mij en die liefde weer opgebloeid. ben er veel langs geweest en het ging echt super goed!
heb in die tijd 2x een vrouw naast mijn bed mijn naam horen roepen(staat hier ook op)
mijn andere hond is overleden vorig jaar....
ik was dus klaar om samen te wonen met mijn grote liefde.
tot mei dit jaar...ze belde op met de mededeling dat ze geen gevoelens meer heeft(na 6 jaar) ik stond perplex en nog....
ik kon dit niet geloven en dat doe ik nog steeds niet....gevoelens gaan niet weg....
de dag dat ze dit vertelde heb ik naast mijn bed midden in de nacht iemand mij uit horen lachen(staat hier ook op)

Goed ik wilde mijn liefde niet kwijt, zeker niet omdat ik niet weet wat er is(ze zegt het ligt aan mij niet aan jou)
ik heb internet afgezocht wat te doen, engelen reading gedaan, reiki therapie gedaan met, mediums gesproken.
en bijna iedereen zegt dat ze emotionele blokkades heeft...
goed ik denk veel aan haar (hoop zij ook aan mij)
ze belt veel naar me, gewoon hele leuke fijne gesprekken, echt over koetjes en kalfjes, wat ze die dag gedaan heeft, wat ze heeft mee gemaakt, echt super leuk! daarom geloof ik niet dat ze geen gevoelens meer heeft!
ben er ook een paar keer langs geweest (400km rijden)
en dan help ik haar met klusjes in en om het huis als een vriend! (doe ik graag voor haar)

Gister weer met een medium gesproken en dat was een positief gesprek....

Nu afgelopen nacht een droom gehad... een hele rare droom....
ik lag op bed tv te kijken en ik had een pakje krakelingen(koekjes) en mijn honden lagen naast mijn bed...ze sprongen allebei op bed om mee te eten van de krakelingen(ze kregen vroeger dit ook) en plots lag mijn grote liefde naast me...en ik werd wakker....

ben weer in slaap gevallen en weer gedroomd in deze droom sliep ik en ik hoorde iemand de trap op rennen en ik werd er wakker van, mijn liefde kwam de trap op rennen en vloog me in mijn armen...toen werd ik weer wakker...

wat betekent dit?
ik hoop dat iemand hier mij mee kan helpen!
bedankt alvast!
Ingezonden:  28 Aug 2016 20:39
Beste Cinjo,

Zoals je zelf zegt ben in een binnenvettertje, je praat dus niet altijd makkelijk over je gevoelens. Dit kan een vrouw erg onzeker maken, zeker ook omdat je initieel niet met haar samen wou wonen. Voor jou zijn de motivaties hiervoor helder, maar vrouwen hebben vaak meer emotionele zekerheid nodig, krijgen ze dit niet dan weten zij het ook even niet meer.

Durf je kwetsbaar op te stellen en geef hierbij niet in een keer op, voor haar zal dit namelijk ook een omslag zijn. Toon je emoties, dagelijks, ook al heb je voor je eigen gevoel het al overdreven vaak gezegd, vrouwen vinden dit fijn. Krop dus ook niks op, als er iets is zegt het meteen.

Het zal echt niet makkelijk gaan, nee, veel binnenvetters hebben zelfs dat ze trillerig worden en gaan zweten als ze het over emoties moeten gaan hebben. Dit went echter vanzelf en op den duur zal je het zelfs fijn vinden om zo met je geliefde te kunnen praten. Maar je moet er wel wat voor doen!

Lukt het mediteren al een beetje? Mediteren helpt je ook emotioneel meer in balans te raken en je dan ook emotioneel sneller kwetsbaar op te stellen.

Succes ermee in elk geval
Ingezonden:  29 Aug 2016 03:39
Hoi psylor, dankjewel voor je reactie!
wat mijn dromen betekenen weet ik niet, droom heel erg raar de laatste tijd....
zelfs het mediteren lukt niet momenteel....
soms mediteer ik en zie ik plots iets voorbijkomen (beeld) wat ik niet kan plaatsen...
Ingezonden:  29 Aug 2016 10:26
Kan je het beeld welke je ziet tijdens mediteren wel beschrijven?
Ingezonden:  29 Aug 2016 15:04
Hoi psylor, ja
ik krijg soms rare beelden door.
laatst (afgelopen donderdag) zag ik plots een blonde? vrouw met een smal gezicht toen ik mijn gedachten daar naar toe probeerde te sturen om te zien wie dat was vervaagde het beeld...
Ingezonden:  29 Aug 2016 19:03
Het zou je gids kunnen zijn, maar stellig kan ik dat niet zeggen omdat je dit meestal ook voelt als veilig (of als thuiskomen). Was dit bij jou het geval? Als het je gids is dan is dit een poging tot communiceren, ga dan vooral zo door
Ingezonden:  09 Sep 2016 06:38
dankje Psylor voor je antwoorden!
sorry voor mijn late reactie, ik ga proberen met mijn gids in contact te komen!
Ingezonden:  22 Sep 2016 19:34
Super, laat maar weten of het gelukt is