»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / nachtmerrie
Ingezonden:  11 Aug 2016 20:21
Hoi, ik zit met het volgende.
6 jaar geleden is mijn vader plotseling overleden. Hij was hartpatiƫnt en heeft voordat hij overleed 3 keer een hartaanval gehad, verspreid over 14 jaar. Alle 3 de keren ben ik er niet bij geweest.
6 jaar geleden is hij in zijn slaap overleden, waarschijnlijk aan zijn hart, maar dat weet ik niet 100% zeker.

Nu droom ik een aantal keren per jaar over mijn vader. Het verhaal is elke keer hetzelfde, alleen de omgeving en de situatie anders. Ik ben met mijn vader ergens en hij krijgt een hartaanval. Elke keer kan ik hem niet helpen door diverse dingen. De ene keer hoort niemand mij om hulp vragen, de andere keer doet de telefoon het niet, weer een andere keer zijn er bv criminelen die ons niet mogen horen. De laatste keer kon ik in mijn droom wel 112 bellen, maar de medewerker aan de telefoon nam me niet serieus en lachtte me uit. Elke keer zie of hoor ik mijn vader dood gaan in de dromen. Ik vind het zo ontzettend akelig.
Heeft iemand enig idee waarom dit steeds zo terug komt? Wat is het nut van deze nachtmerries? Ik vind het echt verschrikkelijk.
Ingezonden:  28 Aug 2016 19:11
Beste Anna,

Deze dromen gaan over machteloosheid, met name omtrent dat jij er niet voor je vader kon zijn op het moment dat jij dacht dat hij het nodig had. Probeer te accepteren dat er helaas wel eens zaken buiten onze grip liggen. Jij kon er niets aan doen, je kon namelijk moeilijk 24/7 aan zijn zijde zitten. Accepteer dus dat het niet jou schuld is dat je vader is overleden. Ik snap dat het moeilijk is, maar jij hebt alles gedaan wat in je macht lag