»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Vreemde droom met licht
Ingezonden:  30 Jan 2017 22:15
Hallo iedereen
Ik heb al de laatste tijd de vraag wat deze droom betekend, deze droom heb ik af en toe.
Het gebeurd meestal na een verwarrende, vreemde, enge droom. Na deze droom kom ik dan wakker, maar dit is nog steeds in mijn droom. Als ik wakker kom heb ik een gevoel van angst of iets die bij mij is( negatief dan). Dan wil ik zo snelmogelijk mijn nachtlampje aansteken, maar dit lukt niet, som gebeurd het dat het wel lukt maar dan is het licht zodanig zwak dat ik nog steeds niet goed kan zien. Daarna neem ik vaak mijn gsm die bij mij ligt om de zaklamp app te gebruiken maar deze werkt dan ook niet.

Weet iemand van jullie wat dit betekend?
Bedankt
Ingezonden:  31 Jan 2017 11:17
Het licht aandoen is een teken dat je een probleem wilt oplossen, maar het lukt nog niet, dus op een of andere manier kom je hierin nog niet verder. Soms is het omdat je zelf nog een stuk moet leren soms omdat het buiten jezelf ligt en mag leren loslaten.
Ingezonden:  31 Jan 2017 22:31
Super bedankt
Ik heb inderdaad een vervelend probleem die ik zeer graag wil oplossen, maar dit lukt dus niet. Ik zie dit wel als en les en ik heb er al veel uit geleerd. Maar toch denk ik dat het een deel buiten mijzelf ligt en dat ik het niet zomaar kan oplossen maar zoals een proces vanzelf moet overgaan.
Ingezonden:  02 Feb 2017 21:51