»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Weer een enge droom over een vrouw (zie ook droom hieronder)
Ingezonden:  12 Aug 2017 09:11
Ik slaap in de auto met een vriendin. Ik voorin, zij achter. Ze maakt me wakker: 'we moeten ergens anders parkeren'. Ik rij weg en dan heb ik door dat ik in het dorp ben waar ik ben opgegroeid. Ik rij bijna het dorp uit, wanneer ze zegt: 'wat doe je? Je moet niet wegrijden, maar parkeren.' Ik zie een haast onmogelijke parkeerplaats waar ik enorm over twijfel, midden op een drukke weg, tussen de twee rijbanen in. Maar mijn vriendin zegt dat het prima kan. Ik parkeer de auto.

Dan hoor ik sirenes van een politie auto. Het blijkt te gaan om een psychiatrische vrouw die rondloopt. De vrouw klaagt dat ze te weinig eten heeft om het gezin te onderhouden. Ze laat de stronken van de kropjes sla zien die op heeft. Ik vraag mijn oma of de sla weer groeit als je het terug in de grond stopt. Zij bevestigt dit en ik geef de vrouw deze tip. Ze zegt dat ze niet begrijpt wat ik bedoel.

Ik ren weg naar mijn ouderlijk huis. Terwijl ik de hoek om ga bekijk ik of de vrouw me ziet, dan besef ik ook dat ik voor haar vlucht. Ze ziet me en komt me eng lachend achterna. Ik ben niet gelijk bang, want ik weet dat ik sneller ben. Toch doe ik de poort op slot. Ik verstop me in de slaapkamer waar ik tot mijn 6e geslapen heb. Ik lig ik bed, de kamer is donker. De vrouw gaat eerst naar zolder en roept mijn naam. Dan lijkt het alsof ze naar beneden wil lopen, maar bedenkt dat zeg nog in de slaapkamer kan kijken. Ik zet me schrap om me te kunnen verdedigen. Plots zie ik dat ik ijzer om mijn onderarmen en onderbenen. Daardoor voel ik me iets gesterkt. De vrouw stormt de slaapkamer binnen. Als ze ziet dat ze geen kans van slagen heeft, gaat ze plots amicaal doen. We praten over koetjes en kalfjes. De vrouw is niet heel slim dus ik verbeter haar soms. Ze had t op een gegeven moment over de dood van haar opa waar ze last van heeft. Ik wil eigenlijk slapen, maar ik weet dat het niet kan omdat ze me dan gaat vermoorden.

Toen ik wakker werd voelde ik me van slag. Het duurde even voor ik er in slaap kon komen.

Het heeft eng veel weg van mijn vorige droom:
- vluchten/ aangevallen worden
- verdedigen
- het speelt zich af in en rondom ouderlijk huis
- enge vrouw
- sirene
Ingezonden:  13 Aug 2017 17:01
Zoek even op grote beer. Net

Deze site bevat goede uitleg.