»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / probleem met entiteiten
Ingezonden:  22 Dec 2017 18:06
Al lange tijd sta ik niet in mijn kracht. Ik dacht dat dat niet zo erg was maar er gebeurde steeds gekkere dingen bij mij. Zo werkte een acupunctuur behandeling helemaal niet. Vlak na elke sessie verdween de gemaakte verbetering en leek het alsof er niets gebeurt is. Toen ben ik voor de zekerheid naar een sjamaan gegaan en die vertelde mij dat er een entiteit bij mij was die van mijn energie gebruik maakt. zij kon niet meer doen dan hem wegsturen en daarom ben ik naar een andere sjamaan gegaan en die heeft het zielenstuk kracht in mij geblazen. Op het moment dat hij dat stuk inblies voelde ik mij helemaal anders. Zo voelde ik mijn rug net zo goed als alle andere delen van mijn lichaam. Iets wat daarvoor aanvoelde of het open was. De uren na de sessie voelde mijn rug langzaam aan weer steeds meer als van ouds (open dus). En zo gaat het ook met de de visualisatieoefeningen die ik heb meegekregen. Als ik die heb gedaan voel ik mij een beetje in mijn kracht staan en ebt het, net zoals de acupunctuurbehandelingen, weer weg. De sjamaan die mij behandelde snapt er niks van. Ik zelf denk dat de eerste entiteit, want ik heb d`r meer gehad, iets bij mij heeft gedaan dat ik d`r niets van voel. Het is in ieder geval zeker dat ik weer een entiteit bij mij heb. Zo heeft de eerst genoemde sjamaan mij verteld. Aangezien ik denk dat ik behoorlijk de sigaar ben lijkt het mij zinloos om weer energie tot mij te laten komen om in mijn kracht te komen te staan. Er zal eerst iets gedaan moeten worden om de verdwijning van de genezingen te stoppen. Kun jij mij helpen? En zo nee, weet je dan iemand anders die mij zou kunnen helpen want ik zie het somber in.

Pas ben ik naar een goed medium gegaan met veel ervaring. De sessie verliep goed. Ik zag meerdere entiteiten naar het licht gaan en ik werd ook geopereerd door spirits maar toen ik buiten stond voelde ik dat de wond werd opengereten en ik werd bedreigd. Ik heb het idee dat ik een hoop mest ben. Je kan ze plat slaan maar de vliegen blijven komen. Om het allemaal nog vreemder te maken werd er in die sessie gevraagd aan een gids of er nog iets moest gebeuren en die gids zij "nee ".
Ingezonden:  30 Dec 2017 18:34
Beste Ooievaar,

Sorry dat je een tijd op je antwoord moest wachten, hopelijk lees je dit nog.

Waar je last van hebt is een... laten we het een parasiterende entiteit noemen. Deze laten zich niet zo makkelijk wegsturen en kunnen zich goed voor andere verstoppen. Ik heb hier al meermaals mee te maken gehad bij mezelf en bij anderen. Ze kunnen helaas zeer stiekem te werk gaan en zijn vervelend slim...

Wat kan je er tegen doen. Vinden en vernietigen of verbannen is 1 manier, echter moet je hier zeer bedreven voor zijn in het sturen en beheersen van energie plus het zien van entiteiten. Ben je dit niet, en sorry voor mijn aanname, maar ik denk niet dat jij dit bent. Dan raad ik het alternatief aan, dit is het maken van een schild om je heen, je hebt hier velen soorten en maten in, zie ook het topic schilden hieronder gelinked. Ik raad je aan dit eerst te goed door te lezen en uit te proberen, heb je dan nog vragen of is het gelukt, dan verneem ik het graag.

Topic: Schilden


M.v.g.
Psylor
Ingezonden:  30 Dec 2017 19:17
onthoud dat je zelf veel kan doen door hoe je er in gaat staan. alles is energie. steek je er negatieve energie in, dan zal dat sterker worden.
Licht/positiviteit zijn uiteindelijk krachtiger. leer te vertrouwen op je eigen kunnen.
zie verder inderdaad het topic van Psylor.
Ingezonden:  01 Jan 2018 17:36
Beste Ooievaar,

Ik ben geen kundige of zelfs maar paranormaal 'begaafd', maar ik heb er zelf ook wel eens last van. Wat ik zelf dan doe is zo rustig mogelijk worden en me visualiseren dat ik een gouden schild om me heen heb. Niet zozeer om mijn lichaam, maar mezelf, mijn ziel dus. Vervolgens stel ik mijn hartchakra open en zend licht en liefde naar de entiteit.
Daarna voel ik me weer in mijn kracht staan en heb vervolgens een tijd geen last van ongewenste entiteiten.
Ingezonden:  02 Jan 2018 23:15
Dat is zeker ook een mooi schild Anzjuhla
Ingezonden:  03 Jan 2018 02:12
Hallo Lieve Ooievaar, Het is idd lastig een entiteit te verwijderen die al in je lichaam zit. Deze zit meestal nabij je 3e oog. Ik heb het zelfde probleem gehad en geen enkele medium of sjamaan kon deze weg halen. Echter ik ben een opleiding gaan dien bij een sjamaan die van Peru komt en die heeft eindelijk mee kunnen verlossen van deze energie.

Dus probeer een Paco te vinden die zijn hier heel goed in. Echter je kunt het ook zelf proberen weg te halen. Door er in te geloven dat je dit ook echt zelf kunt. Ik zal je wat tips geven.

tijdens mediteren luister deze vid:
ttps://www.youtube.com/watch?v=BHSqTJ-3MXA&index=10&list=PLpFT-A6zZgdt6RAEOzRqeyRWuRifj7hrO

vraag hulp aan je engelen en haal alle enerien aan die posities zijn. Gebruik hierbij heilig hout Palo santo en Florida water. hiermee kun je je schoonmaken. Vraag aan de spirtit van de slang om alle slechte energien bij je weg te halen en te brengen aan de poortwachters van Ukhu Pacha.

Dit is een sjamanistische reiniging die heet Hoecha Cleaning.