»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Ziel delen die terug komen
Ingezonden:  24 Jan 2018 21:28
Hallo iedereen, na veel innerlijk werk te hebben verricht gaat voor mijn gevoel steeds meer licht door mijn lichaam stromen. Als ik ga slapen voel ik op een gegeven moment een andere energie en wordt het donkerder voor mijn ogen. Daarna krijg ik door van mijn hogere zelf dat een zielsdeel dat al geheeld is terug wil komen bij mij. Als ik dan mijn hart open voel ik letterlijk dat er iets terug komt in mijn hart. De dagen erna voel ik mij ook steeds completer. Ik begrijp niet waarom ik dit zo goed voel en zelf zie. Er zijn al zoveel rare dingen getreurd die ik niet kan verklaren en vraag mij af waar dit allemaal heen leid. Waarom zie, voel ik al deze energieën. Steeds heb ik het gevoel dat ik belangrijks moet doen maar weet nog niet wat. Nou dit wou ik ff kwijt. Groetjes SpiritAwaken.
Ingezonden:  25 Jan 2018 11:04
Het is mooi dat je bewust bent, belangrijke dingen zitten in de meeste gevallen in de kleine dingen van het leven waardoor je anderen mogelijk kunt helpen door te zijn wie je bent. alles wordt vanzelf duidelijk, niet zoeken naar het waarom, maar gebruik het om te groeien en verder te kunnen gaan kijken.
Ingezonden:  27 Jan 2018 14:32
Zeker wat Roos zegt, de reden waarom je hier nu bent wordt pas geopenbaard wanneer het moment daar is.

Waarom er delen van je ziel geheeld moe(s)ten worden kan diverse redenen hebben. Vaak heeft het te maken met een zeer zwaar trauma uit een vorig leven, heel soms uit hetzelfde leven, maar gezien de menselijke tijd dat dit helen duurt komt dit vaak niet in hetzelfde leven voor. Dit betekend overigens niet dat dit bij jou het geval is, maar de kans is wel groter dan dat het door iets anders komt.

Lijkt mij trouwens wel heel bijzonder om mee te maken, doch de achterliggende reden vaak minder fijn is. Echt ik probeer het me voor te stellen hoe je je nog completer kan voelen dan hoe je al voorheen was, lukt me niet echt :P
Ingezonden:  01 Jul 2018 20:53
Hallo mede zoekers, dank je Roosmarie en Psylor voor jullie antwoord. Ik weet niet of jullie bekend zijn met het fenomeen "kundalinie" ontwaking maar dit is wat met mij gebeurt is sinds ik wakker ben geworden.

Ik kan jullie wel beschrijven hoe het voelt hoe een zieldsdeel terug komt als dit ervoor klaar is.

Hoe meer je gaat helen hoe meer licht er door je energetisch lichaam gaat stromen. Als dit voldoende is zal het zielsdeel weer terug kunnen komen omdat er een goede frequentie is voor te blijven. Je zielsdelen zitten aan je 3e oog verbonden en kunnen nooit weg gaan echter ze kunnen wel verbonden zitten aan andere energieën die soms ook slecht kunnen zijn. Daarom is het altijd belangrijk om bescherming te vragen.

Zodra je een trekkende kracht voelt op de 3e oog kun je vragen dat de zielsdelen terug mogen komen. Je zegt dan ik geef jullie mijn licht en mijn liefde want jullie horen bij mij. Open je hardchakra en als je dit genoeg opent zal het deel weer terug komen. Je kunt ook om hulp vragen en aan Venus of ze jou wil hepen joun zielsdelen te vinden en terug te plaatsen zonder andre vreemde energieën mee te nemen.

Wat ik dan voel is dat een soort gewicht boven mij hangt en dan via mijn 3e oog naar binnen komt en dan naar mijn hart gaat. Meestal als een groot stuk is geweest zul je meteen merken dat je bepaalde emoties waarmee je moeite had weg kunnen zijn omdat je dit stuk hebt geheeld.


Gr, Me.