»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / freaky ervaring vanmorgen vroeg
Ingezonden:  18 Feb 2018 00:03
Hallo allemaal,
ik wil graag mijn ervaring met jullie delen, omdat ik me vanmorgen wezenloos ben geschrokken. Nu moet ik zeggen dat ik best wel wat gewend ben op spiritueel vlak, maar dit was écht freaky en eerlijk gezegd weet ik niet wat ik hiertegen kan doen.

Om te beginnen mediteer ik elke avond even kort voordat ik ga slapen en breng mezelf in een beschermend licht. Waarom ik doe?
Ruim 2 jaar geleden heb ik gebroken met mijn moeder en met de rest van de familie (vanwege geestelijke mishandeling in mijn jeugd had ik eindelijk de moed om de stap te nemen om voor mezelf te kiezen en dit is dan ook niet over 1 nacht ijs gegaan)

Omdat mijn moeder net als ik spiritueel is ingesteld en  alleen op een duistere manier zich manifesteert heeft ze mij in het begin zowel mijn man als mij 's nachts belaagd.
Dit voelde dan als een duistere aanwezigheid in onze slaapkamer, maar ook in onze dromen viel ze ons aan. Ik heb een periode erg gekampt met heel veel nachtmerries en flashbacks.

Gelukkig is alles een stuk rustiger nu, doordat ik voordat ik ga slapen bescherming vraag aan mijn gidsen. Een enkele keer vergeet ik het te vragen en dan is......ja je raadt het misschien al....weer bingo.

Vanmorgen overkwam mij iets bizars waar ik enorm van geschrokken ben en hoop dan ook op tips, weet eerlijk gezegd niet goed meer wat ik hiertegen kan doen.

Ik lag op mijn zij te slapen en voelde hoe mijn polsen vastgepakt werden. Ik werd hier wakker van, ervan uitgaande dat mijn man mij wakker wilde maken ergens voor. Op het moment dat ik mijn ogen open deed zag ik het gezicht van mijn moeder heel duidelijk voor me. Ze stond voorover gebogen. Ik schrok zo enorm dat ik schreeuwde: Ga weg, ga weg, ga weg!!! Op dat moment vervaagde haar beeld zichtbaar tegen de achtergrond van ons zwarte gordijn.
Mijn man schrok wakker van mij en ik zat te trillen als een rietje en mijn hart bonsde in mijn keel. Op de klok zag ik dat het 5.22 uur was

Ik vraag me af hoe kan ik mezelf nu nog beschermen als ik haar letterlijk gevoeld heb? Ze hield duidelijk mijn polsen vast. Het is zo beangstigend dat ik vanavond bijna niet meer durf te gaan slapen.
Misschien heeft iemand advies of voelt diegene bepaalde dingen rondom deze situatie ?
Antwoorden heel erg welkom, want ik weet het even niet meer
Liefs 10eke
Ingezonden:  18 Feb 2018 13:21
Hallo Tineke,

Ik kan mij voorstellen dat je enorm geschrokken bent. Maar het is nu van belang om niet toe te geven aan deze angst, want het zorgt dat je energie lager wordt, waardoor ze meer grip kan hebben.
Ga de slaapkamer eerst eens goed reinigen met de violet vlam van St Germaine, zodat alle negativiteit weg ik  (ga op de kamer zitten, en vraag hem om gebruik van zijn vlam, en stel je voor dat deze langzaam overal rondgaat, en al het negatieve verbrandt en liefdevol wordt omgezet in positieve energie. Doe zo nodig het hele huis.
Ga vanavond de slaapkamer in een luchtbubbel zetten waar alleen maar positieve engelen kunnen komen die jou en je man bewaken tijdens het slapen.
vraag ondertussen Michael om de koorden met je moeder door te snijden tot ze volledig weg zijn. Blijf dit de komende dagen herhalen tot het goed voelt.
Ingezonden:  18 Feb 2018 21:13
Bedankt Roosmarie voor al je tips, ik ga hier zeker wel mee aan de slag. Vannacht gelukkig wel weer rustig geslapen, heb om extra bescherming gevraagd en het beschermend licht extra versterkt. Ik denk dat het koord met mijn moeder wel een goede tip is, want ik merk dat ik onbewust toch nog teveel met haar verbonden ben. Mijn boosheid naar mijn moeder toe is naar verloop van tijd omgezet in medelijden voor haar, want ik zie haar nu als een triest iemand die gevangen is door haar eigen demonen. Ondanks dat ik haar niet meer in mijn leven wens, stuur ik wel liefde naar haar toe, maar ik krijg de indruk dat het koord met haar hierdoor wel in stand blijft. Ik vind dat best lastig.

Wat mijn slaapkamer betreft, woonde tot voor kort in een eengezinswoning, weinig last va negatieve energieën en nu in een appartementencomplex. Ik merk nu dat ik eigenlijk héél gevoelig ben voor alle energieën die aanwezig is binnen onze complex. Boven ons wonen mensen waarbij duidelijk sprake is van huiselijk geweld en ik vóel die energie onze woning binnensijpelen. Ik reinig onze slaapkamer regelmatig (bijna elke maand) met witte salie en dat hielp tijdelijk wel eventjes. Ik begrijp dat je met de violetvlam van St. Germaine dit in gedachte dient te visualiseren? Ik ga het zeker wel proberen. Een goede vriendin van mij (sjamaan) is momenteel op vakantie, maar ik heb inmiddels besloten om haar óók om hulp te vragen. Al met al moet het bij elkaar wel gaan lukken om alle negativiteit te gaan verdrijven
In elk geval heel erg bedankt voor al je tips!
Liefs 10eke
Ingezonden:  19 Feb 2018 07:52
zolang jij nog aan haar denkt, is er een koord die verbroken zal moeten worden. Reken erop dat het niet in 1 x allemaal klaar is.

Ja, de violet vlam kan je in gedachten nemen en zo alles reinigen.

Dit houdt ook veel energie van buiten tegen, maar het betekent wel dat je dit zult moeten blijven doen.
Je zou eventueel ook kristallen kunnen gaan gebruiken, die helpen ook al flink mee, zoals de gouden driehoek, (rozenkwarts, amethist en bergkwarts in een driehoek zetten, en eventueel in meerdere vertrekken.
Ingezonden:  20 Feb 2018 01:43
Beste Tineke,

Als aanvulling op het boven genoemde van jou en Roos. Ik lees dat jij een lichtschild maakt en Roos noemde ook en vorm van licht schild, de lucht bubbel. Dit zijn doorgaans de basis schilden, je kan ze sterker maken en voeden met een externe energiebron als bv de warmte van de aarde of de koelkast. Doe geen gloeilamp omdat doe vaak snel weer uitgezet worden. Zie ook: https://www.paranormaalforum.nl/article2831.htm

Voordeel van deze schilden op externe energie bron us dat ze vaak sterker zijn en langer mee gaan. Sommige kan je zelfs eeuwen laten meegaan.

Toen ik in een appartementen complex woonde hadden m’n vrouw en ik ook zeer veel Laar van de energieen van andere woningen.  Hiervoor hielp een schild om ons huis dit tegen te houden.

Tegen je moeder zal het verbreken van de lijnen de beste redeneert zijn. De meeste basis schilden zijn makkelijk te omzeilen door de genetische band te volgen.  Door haar geen macht te geven beperk je haar macht gestaagd.

Verder sluit ik me bij Roos aan
Ingezonden:  20 Feb 2018 01:52
Jullie zijn toppers, thxs! Fijn om jullie tips te lezen. Het is wel duidelijk dat jullie hier veel van af weten, ik kan hier echt wat mee