»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / Terugkomende droom
Ingezonden:  07 Jul 2018 14:04
Een jaar geleden kreeg ik een droom over mijn basisschool en die komt steeds terug. Het gaat als volgt:

Ik ben op mijn oude school. Alles is hetzelfde behalve een ding, de deur naar de gymzaal is nu de deur naar de cellen. In mijn zak voel ik iets raars. Ik haal het ding uit mijn zak en zie dat het een soort gele orb is. Ik hou het in mijn hand en loop naar de deur van de gymzaal. Op de plek waar normaal een deurklink zat was nu een soort sleutelgat maar dan rond. Ik doe de orb erin en de deur gaat open.
Inplaats van de cellen die er te zien waren was er een vel,heel licht te zien. Ik stap naar binnen en zie dat het een kamer is die alleen maar uit gele kussens bestaat. In het midden van de kamer staat een geel bed.
Ik loop er naartoe en ga liggen. Uit het niets hoor ik een stem die zegt dat ik de kamer alle thema's kan geven die ik wil.
Ik zeg dat ik een oceaan thema wil en de kamer begint te veranderen. Heel langzaam veranderd de kamer van kleur. Het felgele veranderd in bloedrood.
Dan hoor ik gelach uit alle hoeken. Dat is het laatste wat ik hoor voor ik wakker word.

Ik hoop dat iemand kan vertellen of het een betekenis heeft.
Ingezonden:  23 Dec 2018 00:04
Hoi onderzoeker,
lijkt me wel een leuke maar vreemde droom om te hebben! Ik zie het al voor me, je beschrijft het mooi beeldend trouwens.
De betekenis kan ik lastig zeggen voor je, dat is heel persoonlijk.

Een gissing van mij van je droom zou kunnen zijn: Je verwacht cellen achter de deur te vinden, ipv de gymzaal. Dus ben je misschien van tevoren bang voor bepaalde dingen in het leven.  In plaats van cellen vind je er fel geel licht en dus geen cellen, heb heb je in werkelijk in je leven toch meer invloed op dingen en vrijheid dan je zelf voor mogelijk houdt? Je lijkt zelfs veel dingen in je leven zelf te kunnen veranderen naar hoe jij het wilt, je wilt de oceaan. Maar dan komt er gelach en donkerrood, dus misschien betekent het dat niet altijd alles gaat zoals je hoopt of verwacht, wat iedereen wel heeft regelmatig
Dit zou die droom voor mij persoonlijk betekenen.


Vragen die je kunt stellen voor je betekenis:
1)Wat voel ik in een bepaalde locatie of ruimte, positief, negeatief enz enz.?

2)in jouw geval, wat betekenen de kleuren en voorwerpen voor jou persoonlijk?

3) Roept je droom bepaalde herinneringen op uit je leven?, kan ook alleen gevoelsmatig een herinnering zijn

4)Hoe voel je je na de droom, en merk je veranderingen op die dag of een lange periode  nadat je uit de droom ontwaakt?

5) Kan je de droom koppelen aan bepaalde bekende mensen, of aan bepaalde soort type mensen?, ook al komen er zelfs geen personen in de droom voor.

Wel erg interessant dat je deze droom telkens weer hebt!
Ingezonden:  10 Apr 2019 18:40