»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Dromen / geld droom
Ingezonden:  21 Jun 2019 10:16
Ik droomde dat ik met mensen was daar zaten ook 2 collega's bij, het was in mijn huis. Ik trok een laatje open en daar lag een oude portemonnee daar zat een briefje van 50 in en 2 van 20 euro. Ik was verbaast en zei ach dat was ik helemaal vergeten. Realiseerde me, wel erg dat ik zo'n bedrag niet mis. Ik voelde wel een soort euforie in die droom. Wilde niet te blij doen omdat ik weet dat er mensen zijn die het niet breed hebben. Later bleek dat het briefje van 50 euro eruit was genomen door iemand. Ik was toen nog maar met 2 collega's iedereen was weg en we waren inmiddels op kantoor.Ik snapte er niks van 10 keer gekeken  in de portemonnee maar het was echt weg briefjes van 20 zaten er nog wel in. Toen werd ik wakker. Iemand enig idee wat dit kan betekenen. Die droom heeft nog dagen in mijn hoofd gezeten.
In het dagelijks leven hecht ik geen waarde aan geld en geef ik het makkelijk weg aan mensen en dieren die het nodig hebben.
Alvast bedankt.
Ingezonden:  05 Jul 2019 12:34
Ik heb er de puf niet voor om het uit te werken, maar ik kijk altijd op grote beer . Net, hier vind ik dat de betekenissen vaak erg goed kloppen.
Ingezonden:  08 Jul 2019 11:23
oke ga ik doen thx