»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  12 Mei 2020 12:38
Ik vind het heel interessant wat er uit de legging komt.

2. Het zit zo ik voel mij niet op mijn gemak in deze maatschappij. Het is net of ik bij mijn geboorte naar de verkeerde tijd gestuurd ben. En dus die illusie die uit elkaar spat herken ik heel erg in dat ik op de basisschool door een roze bril keek naar deze maatschappij en dat ik vanaf de middelbare school de maatschappij zie voor wat het is. En ik ga volgend jaar studeren. Hiervoor moet ik op kamers. En aangezien ik dus naar een andere stad ga en zelfstandig ga wonen krijg ik de kans mijn leven vorm te geven zoals ik zou willen. Dus ja veel keuzes zal ik moeten maken. Ook over welke plek van de maatschappij ik wil gaan staan en welke weg ik zal moeten nemen om daar te komen.
Dus met het probleem kan ik mij zeker in vinden.

3. Die strijd klopt. Ik ben nu 22 en rond mijn 14de begon de realisatie over deze maatschappij. Dus ik ben al zo'n 8 jaar in gevecht met de maatschappij en wat ik wil/kan doen om het te verbeteren. Ik ben er zeker van overtuigd dat beetje bij beetje ik in de goede richting ga en dus groei en ontwikkeling doormaak. De relatie die uitging is op een goede manier gegaan dus daar heb ik geen liefdesverdriet van of een gebroken hard. Was leuker geweest als het was gelukt maar heb er nu niet echt last van. Ik heb zelf het idee dat ik mijzelf eigenlijk niet ken omdat mijn echte ik nog onthult zal worden als mijn groei/ontwikkeling ver genoeg is. Hierdoor loop ik tegen het probleem aan dat mijn dierbaren mij eigenlijk ook niet echt kennen. En ik ben vaak de persoon waar mensen vanuit gaat dat het wel goed mee gaat. Dus wat dat betreft heb ik wel last van een gebroken hart, verdriet en eenzaamheid aangezien ik mij nooit echt serieus genomen voel wat betreft mijn problemen of mijn emoties. Ook omdat ik niemand ken die hetzelfde doormaak als ik voel ik mij soms best eenzaam.
Dus bij de oorzaak van het probleem kan ik mij ook vinden.

4. Deze vind ik lastig. Mijn nieuwe begin beschouw ik over het algemeen als in de toekomst in plaats van in het verleden. Ik ben wel de laatste tijd sinds corona meer bezig met spiritualiteit en met het verdiepen in natuurreligies wat verbazingwekkend goed aansluit bij alles wat ik tot nu toe gelooft heb. Dus kan dat eventueel zien als een start van het nieuwe begin. Maar vind het lastig om dit nieuwe begin in mijn verleden te kunnen zien.

5. Mijn wens/doel is duidelijk helemaal juist. Ik wil dat het gevecht stopt en dat ik de plek kan vinden in de maatschappij waar ik mij prettig bij voelt en ik dus zal weten wie ik nou echt ben. Aangezien ik mij nu meer een bloem voel die dicht is en die nog moet openklappen. Pas na het openklappen weet je wat er in de bloem zit. En dit wil ik graag van mij weten.

6. De eerste kaart van de toekomst kan wel kloppen. Ik ben bezig met meditatie en het lezen over innerlijke rust en dat soort spirituele dingen dus kan best zijn dat ik over 1 of 2 maand leef vanuit een kosmisch bewustzijn. Of dat ik daar nu al mee bezig ben zonder het te merken. Dat de tegenstellingen in mij(ga uit mijn fascinatie en afkeer van wetenschap omdat het interessant is maar het ook onze planeet geruïneerd heeft) een eenheid zullen worden zal heel mooi zijn. Dit zou inhouden dat ik een aantal hele mooie stappen zal maken komende tijd. Ik voel mij er nog niet klaar voor maar dat kan ook onzekerheid zijn. De cyclus die ik afgesloten heb over een maand kan verwijzen naar het feit dat ik altijd het gevoel heb gehad dat ik met een reden geboren ben maar de afgelopen 8 jaar mijn lot niet heb gevonden en de hoop opgegeven had. Laatst heb ik gekeken naar mijn numerologie en die gaf mij nieuwe hoop. Dus het kan zijn dat die cyclus gaat over mijn 8 jaar van zelfmedelijden.

7.Dat ik erg intuïtief ben dat is iets wat ik altijd al geweten heb maar wat de mensen om mij heen maar niet begrijpen. En ik heb niet het gevoel dat ik beschermt wordt door goddelijke wezens eerder gestraft maar ik vind het fijn om te weten dat volgens jouw legging ik beschermt wordt door ze. En het stukje thuis gekomen bij zichzelf. Verwijst dat er naar dat ik mijzelf zal vinden?

8. Dat klaar met nieuwe ervaringen op doen. Kan wel kloppen mensen om mij heen geven mij(zonder dat ze het zo bedoelen) vaak het gevoel dat ik beter de hoop op kan geven aangezien nieuwe ervaringen gevoelsmatig niet zullen helpen. Dat nieuwe begin daar hoopte ik al voor want daar ben ik nu al een maand mee aan het voorbereiden door mij spiritueel te verbeteren. En erg fijn om te horen dat ik op de goede weg ben.

9. Ik heb zeker veel wilskracht dat is ook de reden dat ik afgelopen 8 jaar overeind ben gebleven. Erg fijn dat de kaarten zeggen dat er een overwinning is na de strijd want die kan ik goed gebruiken.

10. Ik zou het erg leuk vinden als ik weer een liefde zou vinden. En dan nu eentje voor langer. Dus ik hoop dat dat uit zal komen.

Sorry wat wordt er bedoeld met pentakels?

Ik heb zeker veel gevoeligheid. En dat verdrinken er in herken ik wel. Gebeurt gelukkig niet vaak maar heel af en toe wel.

En mooi dat die kwintesse laat zien dat ik naar mijn hart/gevoel moet luisteren want dat is wat ik probeer te doen. Het stukje van ook je verstand gebruiken maakt het wel weer wat lastiger aangezien je verstand soms last kan hebben van angsten waardoor je onnodig risico's ontloopt die anders misschien wel waren goedgekomen. Maar een uitdaging heb je altijd nodig. Dus zal proberen zeker mijn verstand te gebruiken. In het verleden te veel gedaan maar moet het nu niet radicaal te weinig gaan doen.
Ingezonden:  12 Mei 2020 12:40
Zal proberen komende tijd je wat op de hoogte te houden. Ben benieuwd hoe het zal lopen.

Hoor graag of mijn interpretaties een beetje juist zijn gemaakt. Of dat ik op de verkeerde  manier naar sommige kaarten kijk.
Ingezonden:  12 Mei 2020 14:33
Bedankt voor je uitgebreide reactie Thomas.

3) Niet alles hoeft bij jou te passen dus die liefdesverdriet in dit geval niet maar het is wel een feit dat je in je hart bent geraakt bij deze kaart en dat klopt ook zegt je. Die strijd tegen de maatschappij is dus waar jou probleem vandaan komt. 2 en 3 het probleem en waar het vandaan komt volgen elkaar altijd op.

4) Dat nieuwe begin begin ligt er en ligt duidelijk in het verleden. Misschien begonnen die 8 jaar geleden toen je alles met andere ogen ging bekijken en erachter kwam dat je het anders zou willen?

6) Deze kaart laat zien waar je over een maand bent en dan pas weet je of het klopt. Je hoeft me niet op de hoogte te houden hoor maar ik zou het wel fijn vinden om te horen of deze kaart echt heeft laten zien waar je over een maand bent. Net zoals die laatste kaart die laat zien dat je overstroomd wordt door liefdevolle gevoelens. De dingen kunnen altijd anders lopen als jij andere beslissingen gaat nemen. Als je verder gaat op je pad zoals je nu doet zou de kaartlegging echt uit moeten komen.

7) Het is een van de betekenissen van de kaart dat je beschermt wordt door goddelijke wezens en waarom zou dat niet zo zijn en denk je het tegenovergestelde? De kaart zeg iets over jou dus ik denk zeker dat je gaat thuiskomen bij jezelf, dus jezelf gaat vinden op spiritueel gebied.

9) Die overwinning na strijd is geen voorspelling maar ligt  bij je hoop en/of vrees dus is dat waar je op hoopt.

Je hebt vier elementen:
Beker kaarten die gevoelens laten zien
Staven kaarten die de wil laten zien
Zwaarden kaarten die strijd laten zien
Pentakel kaarten die de realistische mens laten zien en het goede van de aarde
Als je van alle elementen iets in de kaartlegging hebt is er balans en dat is het beste. 4 of meer kaarten van een element is teveel van het goede en heeft ook een betekenis net zoals het ontbreken van een element wat bij jou het geval was bij Pentakels.

Het is heel goed en belangrijk om naar je gevoel te luisteren, dus ga daar vooral mee door.
Maar soms moet je ook een beetje nadenken en je verstand gebruiken wordt er gezegd maar laat je verstand niet boven je gevoel gaan hoor.

Alles bij elkaar ben je op de juiste weg en komt het allemaal wel goed met je. Ook met de liefde. Waarschijnlijk zal je over een half jaar daar even aan terug denken als je overstroomd wordt door liefdevolle gevoelens. Kijk maar op google bij de Aas van Bekers, dan zie je de kaart en heb je ook geen betekenis meer nodig. De afbeeldingen op de kaarten zeggen al veel, daarom heb ik de kaarten er ook bijgezet. Bij nr 3, waar jou probleem vandaan komt ligt Zwaarden III en zie je op de afbeelding een hart waar 3 zwaarden doorheen gestoken zijn. Zoals ik al zijn laten die zwaarden strijd met verdriet zien maar je hebt het nodig gehad voor je verdere groei en ontwikkeling. Dat haal je weer uit het getal 3 dat staat voor groei en ontwikkeling.

Er is heel veel uit de kaarten te halen. Als je naar De Dwaas kijkt die op positie 8 ligt en je kijkt naar de afbeelding van De Dwaas zie je een persoon die aan het begin van zijn weg staat, maar hij is ook weer iemand die de hele weg heeft doorlopen. Daarom heeft hij nummer 0 als kaart. Je ziet die persoon vlakbij een afgrond staan maar hij wordt door zijn intuïtie ( afgebeeld als t witte hondje naast hem ) op tijd gewaarschuwd zodat hij niet in de afgrond zal storten. Hij is iemand die avonturen wil beleven en het leven neemt zoals het komt.

Ik hoop dat het zo weer wat duidelijker voor je is en fijn dat je het verder een plaats kan geven.
Ingezonden:  12 Mei 2020 18:43
Erg bedankt voor deze hulp.
Ingezonden:  13 Mei 2020 08:47
Graag gedaan Thomas.
Ingezonden:  13 Mei 2020 19:52
Ik had nog wel een vraagje. Die goddelijke wezens is het mogelijk daarmee in contact te komen? Zijn dit puur beschermers of kunnen zij mij ook helpen als gids?
Ingezonden:  13 Mei 2020 21:04
Geen idee Thomas, het is gewoon een van de betekenissen die bij die kaart hoort. Grappig dat je dat vraagt want ik kan ook geen contact maken met engelen, lichtwezens en gidsen. Ik weet dat ze er zijn en vraag hun hulp als ik kaarten leg maar verder gaat het helaas niet. Wel vaak geprobeerd en ook via meditatie om contact met mijn gids te maken maar er gebeurt dan gewoon niets.
Ingezonden:  13 Mei 2020 21:25
Oke
Ingezonden:  18 Mei 2020 11:19
Goede morgen
Ook ik zou graag een legging willen hebben.
Het is al even geleden.
Zou u tijd voor mij hebben?

Liefs Franny
Ingezonden:  18 Mei 2020 18:09
Natuurlijk Franny. Jou eerste kaart is Zwaarden X, de kaart waar je je nu in zou moeten kunnen vinden. De kaart laat machteloosheid zien om iets te ondernemen. Leer te lijden en wie niet horen wil, moet maar voelen wil deze kaart je ook laten weten. Zwaarden kaarten zijn nooit fijn want die laten strijd zien. Achter 10 ( van Zwaarden X ) ligt er niets meer, dus begint er weer een nieuwe cyclus. 10= 1 + 0 = 1 en dat getal drukt het Zijn uit het ‘ik ben’. Het wil dus zeggen dat er een nieuw levenspatroon aan gaat komen. Ik hoor wel of Zwaarden X bij je past.
Ingezonden:  19 Mei 2020 07:40
Het klopt helemaal, maar ik weet niet waar ik goed aan doe.
Levenspatroon? Kan dat ook een zwangerschap/baby betekenen?
Ingezonden:  19 Mei 2020 12:25
Zou kunnen maar omdat ik helemaal niets van je weet en je situatie weet ik ook niet waar het over gaat. Als je wilt kan je iets meer vertellen zodat ik de situatie ook meer begrijpt en gerichter de kaarten kan lezen. Waar jou probleem vandaan komt ligt de kaart van De Toren en die laat een plotselinge onverwachte gebeurtenis zien waardoor heel je leven op zijn kop is komen te staan. De kaart laat ingrijpende ervaringen, gebeurtenissen of veranderingen zien.

Ik zal eerdaags de kaarten verder even uitpluizen en dan ga je de rest ook zien.
Ingezonden:  19 Mei 2020 14:15
Ik had nog een email adres van u, ik heb daar een beetje uitgelegd.
Wauw de toren klopt ook.
Ik weet het even nite meer waar ik goed aan doe/of ga doen
Ingezonden:  20 Mei 2020 10:44
Hieronder dan de andere kaarten.

2) Bij jou probleem ligt Matigheid. Deze kaart laat zien dat je de middenweg moet bewandelen, wat moeilijk voor je is. Het is duidelijk geworden hoe om te gaan met tegenstrijdigheden in het leven. Je gevoel en verstand liggen niet op één lijn. Als je contact maakt met je innerlijk geeft dat evenwicht en vertrouwen. Zoek rust en balans op en ga niet over je grens. Ga liefdevol met je lichaam en geest om.

3) Waar jou probleem vandaan komt is De Toren. Deze kaart laat ingrijpende veranderingen, gebeurtenissen of ervaringen zien die onverwachts gekomen zijn. Door een plotselinge gebeurtenis is je leven op z’n kop komen te staan.
Blijf vertrouwen op je geestelijke kracht en deze gebeurtenis zal je uiteindelijk nieuwe mogelijkheden geven.

4) In het verleden ligt de Koningin van Staven. De kaart laat wijsheid en groeikracht zien. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie zegt de kaart. Hij is voorbij dus maar hij ligt er dus moet je hem ook zien.

5) Je wens/doel is De Keizerin. Het moedersymbool, een liefdevolle en zorgzame moeder stelt de kaart voor en laat een vruchtbare periode zien. Vertrouw op de overvloed van het leven in en om je heen. Je hebt alles wat je nodig hebt buiten en in jezelf.

6) De eerste kaart in de toekimst is waar je over ongeveer een maand bent en daar ligt Bekers X. Het gelukkige gezin en harmonie laat de kaart zien.

7) De kaart die iets over jou zegt is de Schildknaap van Bekers. De kaart laat gevoelens van liefde en vriendschap zien.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Pentakels II. Iedere actie wekt een tegenactie op. De wet van oorzaak en gevolg.

9) je hoop en/of vrees is De Maan. Je wordt heen en weer geworpen door tegenstrijdige gevoelens. Ook laat de kaart een periode van overgevoeligheid en onzekerheid zien en veel emoties en stemmingswisselingen. Zal dus je vrees zijn, waar je bang voor bent.

10) De laatste kaart geeft een antwoord of laat het vermoedelijke verloop zien als je hetzelfde pas blijft gaan en dan ben je daar over een half jaar. De kaart is Ridder van Bekers. Ridder kaarten laten altijd beweging zien en Bekers laten gevoelens zien. Deze kaart wordt ook wel de ridder op het witte paard genoemd. De ridder heeft een beker vast met een boodschap van liefde en vriendelijkheid en de aankondiging van een nieuwe levensstijl. Het is iemand die op een wijze en bedachtzame manier van handelen laat zien.

Er is balans in de kaartlegging want je hebt van alle elementen iets in de legging.

De kwintesse is 71 en kaart 8 die voor Kracht staat en deze kaart is de belangrijk voor de hele kaartlegging. Een periode breekt aan van grote innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Innerlijke kracht zal uitstralen naar buiten zodat je tegen alles bent opgewassen. Leer jezelf kennen en zie je innerlijke kracht en handel verantwoordelijk, dan kun je uitdagingen of obstakels vanzelf overwinnen.

Ik denk dat je je antwoord nu wel hebt. Als je nog vragen heb hoor ik het wel.
Ingezonden:  20 Mei 2020 13:40
Erg rakend, kippenvel , prachtig.
Dank je wel super lief van je.
Liefs van mij
Ingezonden:  20 Mei 2020 14:12
Graag gedaan en fijn dat alles klopt.

Ik vergat nog iets. Een kleine aanvulling maar misschien niet nodig. Om je doel te bereiken is het belangrijk dat de kroonkaart (5) gesteund wordt door de basiskaart (3) en de zelfkaart (7) en dat is hier het geval. De kroonkaart is De Keizerin, het moedersymbool dat overvloed laat zien. Nadat je de Toren hebt overwonnen, je probleem dus, door in je geestelijke kracht te staan en vertrouwen te hebben en omdat de Schildknaap van Bekers die liefdevolle gevoelens laat zien van je vriend is er niets meer om nog te twijfelen over wat je graag zou willen. Dus kan je je doel echt bereiken. Ik ben blij voor je want er hadden ook hele andere kaarten kunnen liggen die wat je zo graag wilt afgeraden hadden.
Ingezonden:  21 Mei 2020 10:54
Lief van je nog extra uitleg
Had het nodig positiviteit.
Ben blij met deze legging
Ingezonden:  20 Sep 2020 13:30
Hoi Hoge Priesteres,
Zou je een kaartje willen leggen? Heb iets gepost op het forum onder het kopje mediums, was nogal benieuwd naar de waarachtigheid van het contact dat ik in liefde heb met een wezen van 'de andere wereld'.
Liefs, Orion
Ingezonden:  21 Sep 2020 20:44
Orion, bij jou eerste kaart die de kern laat zien, dus waar het om gaat ligt de Aas van Pentakels. Azen laten altijd iets nieuws zien en deze kaart laat geluk en voorspoed zien. Kan je wat met deze kaart.? Als dat zo is laat ik je weten wat ik uit de andere kaarten kan halen, want dan moeten die ook kloppen.
Ingezonden:  21 Sep 2020 21:07
Ik kan zeker wat met die kaart, dankjewel. Dat is een positieve boodschap in context met haar die ik in de geest heb ontmoet en die ik bedoelde. Ons samen zijn voelt ook als geluk en voorspoed en het gevoel wat zij me geeft is zeker nieuw in mijn leven.
Ingezonden:  30 Nov 2020 13:59
Hoi Orionn

Volgens mij ben ik jou helemaal vergeten. Ik zie namelijk nergens meer een vervolg van de andere kaarten staan.  Excuses dan daarvoor. Ik zie nu pas dat ik niet meer gereageerd heb op jou reactie dat de eerste kaart wel bij jou past. Ik ga je de kaarten alsnog doorgeven.

1) De eerste kaart is de Aas van Pentakels en  laat geluk en voorspoed zien.

2) Het probleem is Pentakels IV en die kaart laat zien dat je niet goed doorstroomt, dus er ergens een blokkade zit en je daarom een beetje vast zit.

3) Waar jou probleem vandaan komt is Pentakels IX. Je geniet niet genoeg van alle overvloed die er is en je moet je talenten meer/beter gebruiken zegt deze kaart.

4) In het verleden ligt Pentakels VIII en die laat zien dat je hard en geconcentreerd aan het werk was.

5) Je wens/doel is Pentakels VII en deze kaart laat zien dat je al heel lang ergens op aan het wachten bent en dat je daar een beetje moedeloos van wordt. Je hoopt dat alles je snel duidelijk zal zijn en het wachten niet voor niets is geweest.

6) De eerste kaart in de toekomst laat Bekers III zien en deze kaart laat gezelligheid zien met vrienden en gelijk gestemden. Dat zou dan de tweede helft van oktober zo geweest moeten zijn.

7) De kaart die iets over jou zegt is Pentakels VII en deze kaart is vaak de bedrogkaart. Dan bedrieg je jezelf of er is bedrog in relationele sfeer.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is de Koningin van Pentakels. Iemand die volop geniet van alle overvloed en van de natuur.

9) Je hoop en/of vrees is Zwaarden IX. Deze kaart laat de donkere nacht van de ziel zien met tranen, verdriet, pijn, rouw enz. Dat is dan dus waar je bang voor bent.

10) De laatste kaart geeft een antwoord of laat het vermoedelijke verloop zien en daar ligt Zwaarden III. Deze kaart laat een gebroken hart zien, je bent in je hart geraakt. De kaart laat ook een scheiding, tranen en verdriet zien.

In deze kaartlegging heb je 7x Pentakels, 1x Bekers, 1x Zwaarden, geen Staven en geen kaarten van de Grote Arcana dus zit er geen hele goede balans in de legging.

Het feit dat je 7 kaarten van Pentakels hebt laat zien dat je teveel op gaat in aardse zaken en een sterke prestatie gerichtheid hebt. Pentakels laten geld, vreugde en de fijne dingen die we hebben op aarde zien dus op zicht mooie kaarten alleen teveel is ook weer niet goed.
Je hebt geen Staven kaarten en dat laat een problematische benadering van het leven zien.
Ook heb je geen kaarten van de Grote Arcana en die zijn er en heb je nodig voor meer kracht en diepgang in je leven.

Alle kaarten bij elkaar opgeteld is het getal 50 en dat loopt als belangrijkste kaart door de kaartlegging en laat Bekers X zien die voor een gelukkig gezin staat.
50=5= De Hogepriester en zegt dat er een tijd volgt dat je je bezig houdt met diepe levensvragen waarin je je een weg ( sleutel ) zult vinden voor jezelf. Probeer met liefde en zuiverheid je eigen innerlijke waarheid te (onder)zoeken. Je bent zowel een leraar als leerling.

Laat me maar weten als je nog vragen hebt en nogmaals sorry voor de late reactie.

Groetjes,   Trix