»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  28 Dec 2015 19:10
Niet zoveel meer, soms.
Ingezonden:  28 Dec 2015 20:30
Beste Hoge Priesteres
Mocht u daar terug mee beginnen dan ben ik kandidaat.
Ik laat al jaren men kaartenleggen 2 maal per jaar maar twijfel of het een oprecht iemand is of geldklopperij
Ingezonden:  29 Dec 2015 12:27
Beste Nisa

Ik ben nooit gestopt hoor, is nu gewoon wat minder, maar blijft altijd fijn om te doen. Ik kaart ook niet voor nieuwsgierige mensen. Alles kan namelijk veranderen, want niets staat echt vast. Ik geef kaartleggingen meer voor advies en inzicht. Geld ervoor vragen doe ik niet, ik wil alleen graag feedback. Je mag me een mailtje sturen hoor, als je een kaartlegging wil. Dat doe ik dan buiten het forum om. Mijn mailadres staat volgens mij nog ergens op een vd pagina's, anders kan je het aan de administratie van het forum vragen, want het is verboden hier neer te zetten.
Ingezonden:  29 Dec 2015 13:03
Liefste Hoge priesteres
Dank u wel ik zal u een mail sturen ik kan advies en inzicht goed gebruiken
Ingezonden:  30 Dec 2015 09:07
Liefste Hoge Priesteres
Ik heb gisteren een mail gestuurd naar de administratie van het forum ivm jouw email adres maar kreeg nog geen antwoord
Ingezonden:  30 Dec 2015 09:34
Liefste Hoge Priesteres
Ik kreeg als antwoord dat het helaas niet mogelijk was om u email adres te krijgen
Ingezonden:  30 Dec 2015 13:19
Heb je gezegd dat ik er toestemming voor geef? Als je jou mail adres geef, mail ik jou. Ik heb al een paar waarschuwingen gehad, dus zet ik mjn mail adres niet meer neer.
Ingezonden:  04 Jan 2016 22:55
Als u tijd heeft wil ik me ook wel aanmelden! Mijn email adres zet ik hier liever niet op. Is het niet mogelijk voor u een apart email adres aan te maken voor de aanvragen ? Doet u trouwens ook honden?
Ingezonden:  05 Jan 2016 07:31
Het is verboden om mijn e mail adres op het forum te zetten. Mag ook niet als het een apart mail adres is. Is een regel van dit forum. Misschien kan je de administratie benaderen en dit voorstellen? Of zeggen dat je mijn toestemming hebt, dan geven ze misschien mijn mail adres wel. Honden doe ik niet. Kan ik niet. De kaarten zijn echt voor advies en inzicht, alleen daar leg ik kaarten voor. Geen toekomst voorspellen, want die ligt nooit helemaal vast.
Ingezonden:  16 Feb 2016 21:26
Beste Hogepriesteres,

Ik weet niet of je hier nog aanwezig bent. Ik hoop het wel.
Graag zou ik je willen vragen of je een legging zou willen doen voor mijn zoon van bijna 20. Ik maak me nogal zorgen om hem.

Alvast heel erg bedankt!

Groeten Hellie
Ingezonden:  17 Feb 2016 09:29
Ik ben er nog, maar ik leg geen kaarten via een ander, of het moet een klein kind zijn. Aangezien je zoon 20 is, heeft dat dus geen zin. Ook ben ik geen medium die met oplossingen kan komen. De kaarten laten alleen wat dingen zien die belsngrijk zijn en geven advies en inzicht in de situatie waarin je zit. Ik leg dus alleen kaarten voor degene die het voor zichzelf willen.
Ingezonden:  02 Feb 2017 07:13
Goedemorgen,
Zou je aub voor mij de kaarten willen leggen?
Bedankt
Ingezonden:  04 Feb 2017 14:25
Hallo kasteeltje. Ik wil best kaarten voor je leggen, maar het is helaas verboden om prive mailadressen uit te wisselen, dus gaat het via het forum als dat geen probleem is.
Wil je je echte naam nog evendoorgeven? Heb je een vraag of wil je een 'open' kaartlegging? Bij een 'open' kaartlegging krijg je te zien wat voor jou belangrijk is en daar advies en inzicht over. Je mag ook een vraag stellen maar gaan ja/nee vraag. Beter om vragen zoals ' wat gaat die andere baan me brengen' als je twijfelt tussen een nieuwe baan en die je al hebt.
Ingezonden:  05 Feb 2017 12:18
Dag Hoge priesteres,
Bedankt dat je bereid bent om een legging voor mij te doen. Mijn naam is Fatima.
Ik zou graag eerst een open legging en nadien afhankelijk van wat er daar uit komt zal ik je misschien nog vragen om antwoord te geven op een vraag waar ik mee zit.
Bedankt
Ingezonden:  07 Feb 2017 11:42
Wat ik uit de kaarten kan halen is het volgende:
Je staat nu aan het begin vsn iets nieuws, iets positiefs
Het probleem is dat er nog geen reden is om feest te vieren
Dat komt omdat je ongeduldig bent, je wordt een beetje moedeloos van het lange wachten.
Het verleden laat zien dat je alles de tijd moet geven die situaties nodig hebben.
Je wens/doel is om niet langer 'vast' te zitten, je hebt het idee dat je geen kant op kan.
Binnenkort komt er een verandering.
Je hebt gevoelens van melancholie, toch moet jij je eigen, soms eenzame weg bewandelen zoals we dat allemaal moeten doen.
Je laat je beïnvloeden door angst. Je denkt dat je 'geketend' bent, maar laat dat ook gebeuren, je kan los komen van dit alles. Als je uit het negatieve het positieve haalt wat erin verborgen zit kom je voorbij die angst.
Je bent bang voor gekwetste gevoelen
De laatste kaart laat het antwoord zien of waar jij over een half jaar bent. Het is een beetje een stiekeme kaart ( zwaarden VII ) er gebeuren dingen die niet eerlijk zijn. Ook is het zo dat je steeds twee stappen vooruit gaat en eentje terug.
Ingezonden:  07 Feb 2017 13:18
Ik wil ook wel een kaartlegging, kan op dit moment wel wat inzichten gebruiken..
Ingezonden:  07 Feb 2017 14:50
Je bent iemand die alles heeft wat ze wil en leeft in overvloed.
Het probleem is dat je het moeilijk vindt om in balans te blijven.
Dat komt omdat er iets gebeurt is waardoor je het gevoel kreeg dat je met een mes in je rug werd gestoken. Het betekende het einde van iets, maar daardoor kan er ook een nieuw begin komen.
In het verleden was je een sterke wilskrachtige vrouw. Intuïtief en eerlijk.
Je wens/doel is om niet vast te roesten maar er opuit te gaan.
Binnenkort ga je iets met heel je hart doen, waar je je op gaat focussen en daar helemaal voor gaat. Heeft waarschijnlijk met het leren van iets te maken.
Over jouzelf ligt er Bekers X de kaart die staat voor het gelukkige gezin, gezondheid en harmonie.
Er is een overwinning behaald maar op een vervelende manier, na een strijd die gewonnen is maar je toch geen goed gevoel geeft.
Je bent bang dat de 'vijand' ergens is dus je bent heel oplettend en op je hoede voor gevaar. Toch is de enige vijand die er is die in je hoofd. Je maak je zorgen om niets en zit teveel in je hoofd.
De laatste kaart is de uitkomst of waar je over een half jaar bent en laat de Zegewagen zien. Een overwinning die behaald is na een persoonlijke strijd.
Ingezonden:  08 Feb 2017 13:34
Hallo
Zou je ook voor mij een legging willen doen?
Alvast bedankt
Ingezonden:  08 Feb 2017 15:41
Heb ik gedaan Lisa. Onderstaande kwam er uit.

Op dit moment wordt je heen en weer geworpen door tegenstrijdige gevoelens. Er zitten diepe angsten in je en voorgevoelens.

Het probleem is dat je het moeilijk vindt om alles op een rijtje te zetten. Je bent gekwetst en vreest een aanval, maar die zal niet komen. Gebruik je verstand en breng een scheiding aan tussen werkelijkheid en verleden.

Waar je probleem vandaan komt is dat je blijft zoeken naar wijsheid. Je voelt je eenzaam. Het is belangrijk om het Licht in jezelf te zoeken. Het kan ook dat je je spirituele gids gaat ontmoeten.

In het verleden zat je teveel in je hoofd. Je zocht de 'vijand' buiten jezelf, maar die zit in jezelf. Het is niet nodig om alsmaar op je hoede te zijn.

Je wens/doel is om het gevecht in jezelf te stoppen.

Binnenkort ga je steeds krachtiger worden en ook meer je intuïtieve gaven gebruiken. Je bent een wilskrachtig persoon.

Je bent iemand die geniet van alle goede dingen op aarde en van de natuur houdt. Je maakt ook intuïtief gebruik van de natuurkrachten. Er staat je geluk, tevredenheid en goedheid te wachten.

Zoals de ander jou ziet of zoals jij door de ander wordt beïnvloed laat Zwaarden IX zien. Een heftige kaart. Het is de donkere nacht van de ziel. Heeft met een rouwperiode te maken. De negen zwaarden stssn voor: verdriet, tranen, scheiding, pijn, wanhoop, rouw, vertwijfeling maar ook voor hoop en genezing.

Je bent gehecht aan huis en haard. Traditie en afkomst zijn belangrijk voor je. Ook familiebanden.

Het antwoord/vermoedelijke verloop laat Zwaarden VI zien. Je moet zelf actie ondernemen om betere omstsndigheden te creëren. Je hebt een zware geestelijke last maar je bent onderweg naar rustiger vaarwater. Je bent bezig een soort oversteek te maken.
Ingezonden:  08 Feb 2017 16:43
Super bedankt voor de legging!
Ingezonden:  08 Feb 2017 18:42
Kan je je erin vinden Lisa?
Ingezonden:  09 Feb 2017 21:56
Ja zeker, in alles wat je hier schrijft kan ik mij wel vinden.
Ingezonden:  11 Feb 2017 10:29
Wow.. echt Wow... zo van toepassing op alles, ik ga je tekst even opslaan op mijn telefoon en dan kan ik het rustig nog een aantal keer doorlezen en te laten bezinken.. zit in een lastige situatie nu dus wil de legging niet verkeerd interpreteren.
Echt onwijs bedankt!
Ingezonden:  11 Feb 2017 12:57
Graag gedaan Yvon. Als je nog extra informatie ergens over wil zeg je het maar. Ik heb alles nu vrij kort opgeschreven, maar er is meer te vertellen als je wilt en als je nog verdere vragen hebt over een van de antwoorden.
Ingezonden:  12 Feb 2017 19:52
Ja zou ik wel graag willen.. hoe dan we dat? Gewoon hier? Dat vind ik geen probleem.
Ik zou graag meer willen weten op relationeel vlak.. jij hebt het over de kaart die staat voor gelukkig gezin, gezondheid en harmonie.
Maar stiekem ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig op alle vlakken, wat is er meer te vertellen..

Ik ben echt emotioneel geworden van jouw kaartlegging, dat mag je best weten.. ik vind het echt super dat je dit doet!
Ingezonden:  12 Feb 2017 19:53
Ik zou je ook graag uitleggen waarom het allemaal zo van toepassing is maar ik weet niet of dat is wat voor jou prettig is
Ingezonden:  13 Feb 2017 01:33
Dat soort dingen doe ik liever rechtstreeks via persoonlijke mail, maar dat is op dit forum verboden. Dit lees iedereen en is niet de bedoeling om hele verhalen te delen.

Bekers X, de kaart van het gelukkige gezin gaat over jou. Wat er over jou te vertellen is. Waarschijnlijk is dat belangrijk voor jou. Harmonie, gezondheid en gelukkig gezin. De belangrijkste punten heb ik overal bijgezet. Het ziet er gewoon goed uit met de laatste kaart als de Zegewagen.
Ingezonden:  13 Feb 2017 10:45
Ja die van t gezin is een hele belangrijke voor mij op dit moment.. vandaar dat ik er zo nieuwsgierig naar ben.. is t op wat voor manier dan ook verboden om mijn e-mailadres aan jou door te geven?
Ingezonden:  13 Feb 2017 14:14
Officieel wel. In het begin zette ik mijn mailadres op het forum en werd ik vaak rechtstreeks benaderd. Dan ging ik dieper op de dingen in en ik vond het wel prettig op die manier. Na een paar waarschuwingen zet ik de mijne hier niet meer op. Op andere forums kan je een pb sturen maar hier niet.
Ingezonden:  13 Feb 2017 17:31
Oh zo ontzettend balen dat dat hier dan niet mag.. echt balen.. had graag meer geweten..