»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  06 Sep 2017 12:50
Hallo,

Wij hebben al een keer contact gehad, zou ik nog een kaartlegging mogen.

MVG,

Rik
Ingezonden:  09 Sep 2017 10:35
Natuurlijk, is goed. Ik had februari nog kaarten voor je gelegd maar geen reactie meer op gehad. Niet bij me aangekomen of vergeten? Is nu alweer poos geleden dus heeft niet veel zin meer denk ik.
Ingezonden:  10 Sep 2017 12:44
Kirnetro, jou eerste kaart laat zien dat je op dit moment vast zit. Er is een blokkade.

Het probleem dat er bij jou is, heeft te maken met je ontplooiing en je innerlijke leraar.

Waar jou probleem vandaan komt laat zien dat je aan het lijden bent door vrees. De kaart is De Gehangene, nummer XII en het getal 12 laat hier het lijden van de mens zien. Dit alles heeft met een nieuwe groei te maken, niets is wat het lijkt.

In het verleden was er beproeving en verwarring. Je had ilussies die niet uitkwamen en je was emotioneel aangedaan.

Je wens/doel laat plannen en ideeën zien die in het verleden gemaakt zijn en nu gestalte krijgen. Ook dat je regelingen moet treffen. Verder is deze kaart (Staven VIII) de tijdkaart en wil jou zeggen dat alles de tijd nodig heeft.

De 1e kaart in de toekomst is de rouwkaart en doet veel pijn. Je treurt om een verlies en blijft daar naar kijken maar het is belangrijk om te zien wat er nu nog is en wat de mogelijkheden zijn die je nog hebt.

Over jouzelf is een leven vanuit een kosmisch bewustzijn te zien. De geboorte van een nieuwe mens, los zijn van het 'rad van karma'. Ook dat jij wéét.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed laat zien dat de aanhouder wint. Er staan op de afbeelding 5 zwaarden en drie mannen. Zwaarden laten strijd zien, vaak met pijn en verdriet. Een van die mannen ben jij. Het kan dat je degene bent met de meeste zwaarden, dus gewonnen heeft,  maar daar hou je dan toch een vervelend gevoel aan over. Het kan ook dat jij degene bent die op tijd stopt met het gevecht en tot bezinning komt of je bent degene die verliest en zich emotioneel terug trekt.

Je hoop en/of vrees laat zien dat je hinderpalen moet overwinnen.

De laatste kaart is het antwoord of vermoedelijke verloop en laat Staven IV zien. Op de afbeelding staan vier geplante staven waar tussen bloemslingers opgehangen zijn. Er is een fase afgesloten. Vaak is er bij deze kaart gelegenheid om feest te vieren of er is een samenkomst tussen familie en vrienden. Soms heeft de kaart te maken met een geslaagd examen.

Ik hoop dat je er iets mee kan.

Groetjes,  Trix
Ingezonden:  21 Sep 2017 15:48
Jammer dat je geen respons hebt gekregen tot nu toe. ..
Misschien komt die nog. ..
Ingezonden:  24 Sep 2017 20:44
Ja  idd
Ingezonden:  01 Okt 2017 16:23
Vind ik ook jammer
Ingezonden:  15 Okt 2017 14:03
Ik zou ook heel graag een legging willen ontvangen, of ben je ermee gestopt.
Ingezonden:  16 Okt 2017 12:27
Hallo Marjo, ik ben er niet mee gestopt hoor, veel te leuk om geregeld met de kaarten bezig te zijn. Als jij je in de eerste kaart kan vinden is de rest van de legging ook goed en stuur ik die later door.
De 1e kaart is De Magiër. Die kaart staat voor de wil /ik ben /het bewuste. Ook laat de kaart zien dat je je nog veel verder kan ontwikkelen op spiritueel gebied en tot meer in stsst bent dan  je denkt. Kan je daar wat mee?
Ingezonden:  07 Nov 2017 20:24
Zou u voor mij een kaartlegging willen doen?

Neem aub contact met me op.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Rik S.
Ingezonden:  18 Nov 2017 15:09
Hallo Hoge Priesteres.

Graag een kaartlegging .

Hartelijk dank .

Ulma
Ingezonden:  06 Jan 2018 18:41
beste hoge priesteres , zou ik je ook eens mogen een mailtje zenden.ik heb veel spanning en stress door iets en dingen die ik niet kan verwerken op moment.groetjes
Ingezonden:  08 Jan 2018 20:22
Quote:
Hallo Marjo, ik ben er niet mee gestopt hoor, veel te leuk om geregeld met de kaarten bezig te zijn. Als jij je in de eerste kaart kan vinden is de rest van de legging ook goed en stuur ik die later door.
De 1e kaart is De Magiër. Die kaart staat voor de wil /ik ben /het bewuste. Ook laat de kaart zien dat je je nog veel verder kan ontwikkelen op spiritueel gebied en tot meer in stsst bent dan  je denkt. Kan je daar wat mee?


ik schaam me dood zie dit nu pas, krijg je geen bericht als er gereageerd is, ik  heb niets ontvangen. Bedankt ik kan me daar zeker in vinden die eerste kaart.
Ingezonden:  19 Jun 2019 15:50
Hallo leden van het forum. Ik heb er weer het een en ander bijgeleerd met kaartleggingen dus wie er interesse heeft? Geeft weer wat extra informatie maar ik heb die wijsheid via een kennisje dus weet ik ook niet in hoeverre het klopt en wil ik het graag uitproberen. Dus wie zin in een kaartlegging heeft voor advies/inzicht laat het maar horen.
Ingezonden:  19 Jun 2019 16:09
Dag Hoge Priesteres

Al een tijdje geleden hier op dit forum .Graag wil ik een kaartlegging van jou ontvangen . Neem je tijd .
Alvast hartelijk dank voor jou aanbod
.Ik ben zeer benieuwd naar jou ontwikkelingen , succes wens ik jou .

Groet
Ingezonden:  19 Jun 2019 18:24
Hoi Ulma

Ik zie dat je november 2017 een kaartlegging vroeg wat toen volgens mij niet gebeurt is. Sorry daarvoor. Ik denk dat ik toen een tijdje niet op het forum ben geweest en er later niet aan gedacht heb of eroverheen gelezen heb. Daarom gelijk even kaarten voor je gelegd en sls de eerste kaart klopt moet de rest ook goed zijn. Zo niet probeer ik het later nog eens want dan was mijn concentratie niet goed. De eerste kaart is Pentakels IV en die kaart laat een fase zien die afgesloten wordt. Daardoor is er reden voor een feestje. Soms gsst het om het slagen van  iemand en een samenkomst van vrienden en familie. Ik hoor wel of deze kaart bij je past.

Groetjes,  Trix
Ingezonden:  19 Jun 2019 18:38
Hoi Hoge Priesteres

Geen sorry nodig , wel leuk dat je nu de tijd neemt , 1ste kaart kan ik perfect plaatsen , ik geef je later feedback , ben benieuwd naar het volgende stukje .

Hartelijk dank
Ingezonden:  20 Jun 2019 10:07
Ulma, ik doe het nu anders dan ik normaal doe en ik hoor graag van je of je de kaarten ook apart nog wilt hebben met de betekenissen. Geen probleem hoor maar misschien vindt je het ook genoeg zo omdat er dezelfde dingen zo’n beetje instaan. Ik doe ze voor nu even niet kaart voor kaart maar geef jou door wat ik eruit gehaald heb.

Er zit balans in deze kaartlegging omdat er 2x pentakels, 2x bekers, 2x staven en 1x een zwaarden kaart ligt.

Er is een periode afgesloten en een nieuw begin van iets komt eraan. Als je het verleden los kan laten en je meer naar je gevoel gaat ga je je wens/doel bereiken en gaan mensen je opzoeken voor raad en advies. Blijf je ervan bewust dat je zowel een leraar als een leerling bent. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuzen. Over ongeveer een maand zal je merken dat je heel dicht bij je innerlijke bron bent. Laat het oude los, wees jezelf en vertrouw op de toekomst. Er komt een tijd aan van geloof hoop en liefde.

Jou laatste kaart die een antwoord geeft of het vermoedelijke verloop laat zien is Staven III. De staven laten wilskracht zien en het getal drie groei en ontwikkeling. Deze kaart staat ook voor de ontdekkingsreiziger en reizen, eventueel in de geest.

De kaarten die ook belangrijk voor je zijn, zijn De Magiër en Bekers VI.

De Magiër zegt dat je tot grote daden in staat bent en je je talenten in moet zetten. Je moet je bewust van je eigen kracht gaan worden.
Bekers VI zegt dat gebeurtenissen uit het verleden je kunnen helpen om problemen van nu onder ogen te zien. Verder is een relatie van geven en nemen belangrijk.

Ik hoor heel graag wat er eventueel niet klopt omdat ik nu wat kaarten heb toegevoegd door de kwintesse ( grondgetal wat je krijgt door alle kaarten bij elkaar op te tellen ) uit te rekenen waar de Magiër en Bekers VI uit kwamen. Dus voor mij belangrijk te weten of dat ook echt klopt omdat dit ook nieuw voor mij is.
Ingezonden:  20 Jun 2019 15:32
Hallo Hoge priesteres, Ik zou heel graag een legging ontvangen.liefs Marjo
Ingezonden:  20 Jun 2019 21:07
Dag Trix

Eerst wil ik jou hartelijk danken om jou kaartlegging .
1 ste kaart,pentakels IV , afsluiten van een bepaalde periode , klopt , na 40 jaar keihard werken komt er nu een einde aan mijn "actieve" loopbaan . Een nieuwe levensfase dient zich aan en neen niet getreurd, heb nog zoveel plannen en nog zoveel te ontdekken , dus ja , eerste kaart , de nagel op de kop .
Om jou vraag te beantwoorden, ik vind deze manier perfect en voldoende duidelijk.
Balans in kaartlegging=balans in je/mijn leven ?
Een nieuw begin, verleden loslaten (heb al zoveel losgelaten)raad en advies geven herken ik wel , hopelijk kan ik mijn doelstelling bereiken. Ik vind het zeer boeiend en verrijkend om nieuwe inzichten te ontvangen en deze ook weer verder te verspreiden , dus ja leerling en leraar , heel mooi , dankjewel .
Dank om geloof , hoop en liefde , mooi om dit te ontvangen.
Sinds enkele jaren heb ik een groot bewustzijn van mijn eigen krachten en deze te gebruiken .
Naar jou toe, lieve Trix, ook jij hoeft niet te twijfelen aan jou kunnen en talenten , ga ervoor.
Ik wens je alvast veel succes bij nieuwe ontdekkingen.
Hartelijk dank om jou tijd , stuur jou liefde en licht.

Ulma
Ingezonden:  21 Jun 2019 00:38
Beste Hoge Priesteres,

Ik zou een kaartlegging enorm op prijs stellen en hoop dan ook van je te horen.

Heel erg bedankt alvast. 

Helene
Ingezonden:  21 Jun 2019 06:48
Inderdaad balans in je leven Ulma. Van alles wat maar niet teveel van het een of ander. Bekers staat voor gevoelens en emoties als je daar teveel of niets van hebt is zijn e vaak wat problemen zoals over emotioneel zijn of juist niet bij je gevoel kunnen komen. Bij jou is er dus balans.
Bedankt voor je woorden, graag gedaan. Voor mij nog een beetje lastig op deze manier dus jij ook bedankt want goed voor mij om het te oefenen op deze manier.
Ingezonden:  21 Jun 2019 06:50
Natuurlijk wil ik voor jullie ook kaarten leggen Marjo en Helene.
Ingezonden:  21 Jun 2019 08:11
Wat fijn dank je wel
Ingezonden:  21 Jun 2019 19:17
Dat zou super zijn.  Ik weet niet goed welke richting op te gaan. Misschien zou een kaartlegging daarbij helpen.

Enorm bedankt alvast.
Liefs, Hélène
Ingezonden:  22 Jun 2019 15:12
Ik zie dat Marjo eerder een kaartlegging vroeg maar ik ben per ongeluk met Helene begonnen. Jij komt begin volgende week aan de beurt Marjo.

Helene, je hebt allemaal mooie en positieve kaarten behalve de kaart die iets over jou zegt en die laat een dieptepunt zien in een periode van tegenslag. De situatie is niet zo slecht als je denkt en het einde is in zicht.

Waar het bij jou om draait is een gelukkig gezin zijn die in harmonie samen leeft. Je verlangt naar een nieuw begin, het kan ook zo zijn dat je meer avontuur wilt en een sprong naar iets nieuws wilt nemen. Er komt in ieder geval een nieuw begin waar je naar verlangt aan. Heb vertrouwen in jezelf en in het leven, je bent op de goede weg en het is niet nodig dat je je zorgen maakt.

Je wens is om dichtbij je innerlijke bron te komen. Dat er een tijd van liefde, hoop en belofte komt. Laat oude rollen en gewoontes los, wees jezelf en vertrouw op de toekomst.

Er is overvloed in je leven en je hebt materiële zekerheid. Je hoopt op geluk, levenskracht en levensvreugde en meer van het leven te genieten.

De laatste kaart in de legging die een antwoord geeft of vermoedelijk verloop is De Hogepriesteres en deze kaart laat het stille, geduldige wachten zien. Ook dualiteit. De kaart voorspelt vruchtbaarheid. Kan met twijfel/angst  te maken hebben om letterlijk zwanger te worden of figuurlijk om bezwangerd te raken van hogere kennis. Laat emoties toe, vooral als er oud zeer is. Wees lief voor jezelf en verwerk onverwerkt verdriet. Er is een stil verlangen in je.

Verder zijn er in deze kaartlegging zes Grote Arcana kaarten wat erg veel is want meest liggen er gemiddeld drie. Deze kaarten laten meer kracht en diepgang zien. De kaarten waren De Dwaas, De Hogepriester, De Keizerin, De Ster, de Zon en De Hogepriesteres. Allemaal positieve kaarten.

Er ligt verder 1x zwaarden, 1x bekers en  2x pentakels. Alleen Staven kaarten ontbreken en die laten een problematische benadering van het leven zien. Als er gezondheidsproblemen zijn liggen er ook geen staven kaarten dus dat zou ook nog kunnen.

De kwintesse/ het totaalbeeld van de hele kaartlegging waar het nu om gaat laat De Hogepriester zien. Heeft te maken met het huwelijk en intuïtie en laat zien dat er beweging is in de relatie binnenwereld/buitenwereld. Ook laat deze kaart zien dat jij zowel de leraar bent als de leerling. Anderen leren van jou maar jij leert ook  van anderen.

Ook is nog te zien dat je heel er op gaat in waar je mee bezig bent en het kan ook zo zijn dat je je nog niet wilt binden. Deze kaart ( Schildknaap Pentakels ) heeft betekenissen en ik weet niet wat bij jou past maar hoor het wel graag.

Ik ben benieuwd en ik ben benieuwd naar je feedback
Ingezonden:  24 Jun 2019 10:04
Marjo, wat jij wilt is thuiskomen bij jezelf. Je bent intuïtief, beschermend en praktisch ingesteld. Er komt een verandering of die verandering is er al en je zult oude banden, eigenschappen en contacten verbreken. Als je weet of voelt dat iets of iemand niet meer bij je past, durf de situatie of persoon dan los te laten. Besef dat je geest vrij is en je kunt zijn wie je bent.

Belangrijk om te weten dat wat je zaait je zal oogsten. Bij jou eerste kaart in de toekomst waar je over ongeveer een maand zal zijn ligt De Duivel en die kaart laat angst zien door onwetendheid. Het is kaart XV 15 en 1+5=6 en 6 is het getal van  de keuze. Aan jou de juiste keus te maken. Al het negatieve houdt op, zodra je uit het negatieve het positieve haalt dat erin verborgen zit. Het grensgebied tussen gevoel en verstand is het gebied van de duivel.

Er is een overwinning te zien die je behaald hebt. Het is tijd voor veranderingen, vertrek, verhuizing. Volg je hart en eigen pad en ga daar waar jij je goed voelt. Gebruik je wilskracht en doorzettingsvermogen want daardoor zul je succesvol je doel bereiken. Je zult beschikken over een grote wilskracht waardoor je de hinderpalen die er nog zijn overwint.

Een cyclus is op z’n eind. Er is groei en ontwikkeling op drie niveaus, lichaam, geest en ziel.

Op dit moment ( of anders over een half jaar, maar ik vermoed nu ) ben je niet in staat om iets te ondernemen en daar lijdt je onder. Die situatie zal spoedig veranderen. Dat zegt de laatste kaart waar zwaarden X ligt, een man die op de grond ligt en met tien zwaarden in zijn rug gestoken, maar het is minder heftig dan je zou denken. Meer een kwestie van wie niet wil horen moet maar voelen. Je ziet op die afbeelding dat er een nieuwe ochtend aanbreekt, die laat het einde van een situatie zien omdat die niet werkt of achterhaald is. Door langzaam loslaten van je overtuigingen breekt de nieuwe dag aan.

Alle elementen die nodig zijn zitten in deze kaartlegging 2xbekers, 1xstaven, 1x zwaarden, 1xpentakels en vier kaarten van de grote arcana.

Ik hoor graag wat nog niet duidelijk voor je is.
Ingezonden:  24 Jun 2019 12:49
is goed hoor
Ingezonden:  24 Jun 2019 13:16
Lieve Hoge priesteres: Het klopt wat je zegt thuiskomen. Ik ben het afgelopen jaar opzoek geweest wie ben ik nou eigenlijk. Ik ben er redelijk uit wat van mij is en wat is gevormd in je leven bij je ouders en de omgeving etc.
Ook de beperkingen die ik mezelf heb opgelegd zijn langzaam op weg naar de achtergrond te raken.
Wat ik niet helemaal begrijp is dat het negatieve uit het positieve halen. Dat is nml altijd mijn kracht geweest en doe ik al heeel erg lang.
Je schrijft dat ik nu niet in staat ben iets te ondernemen. Ik weet niet goed hoe ik dat in moet vullen  want ik heb 6 weken met een gebroken voet gelopen en maar door gaan dus wie niet horen wil moet maar voelen daar sla je de spijker mee op zijn kop. Ik heb dit niet gezien als negatief maar juist gezien als een les.
Juist door dat ik 6 weken gips heb en geen kant uit kan en afhankelijk ben onderneem ik juist dingen die ik al heel lang wilde doen op mijn spirituele groep wel binnenshuis. Ik  maakte daar nooit tijd voor vrij want die had ik in mijn beleving niet en nu dus wel.
Ik heb ik al zoveel inzichten gekregen en dat heeft me zoveel sterker en wijzer gemaakt daar ben ik heel dankbaar voor.
Ik ga het zeker anders doen als ik straks weer mobiel ben.
Het vertrek of verhuizen kan ik niet echt plaatsen die plannen hebben we totaal niet en ook geen behoefte aan misschien interpreteer ik het niet goed dat kan.
Heel erg bedankt voor deze mooie legging.
liefs marjo
Ingezonden:  24 Jun 2019 13:54
Marjo, bedankt voor je reactie.

De Duivel ligt op de plek die aangeeft waar je over ongeveer een maand zal zijn dus klopt dat je hem nu nog niet kan plaatsen. Dus dan belangrijk om het positieve uit het negatieve te halen en niet bang te zijn. Want De Duivel laat angst door onwetendheid zien en je gevoel en verstand zitten op dat moment niet op dezelfde lijn.

Is dus ook niet negatief die zwaarden X en bij jou dus duidelijk een gevalletje van wie niet horen wilt moet maar voelen.

Vertrekken of verhuizen hoeft ook helemaal niet aan de orde te zijn omdat niet alle betekenissen bij jou hoeven te passen. Er zijn veel en ook hele verschillende betekenissen, daarom zet ik er een aantal bij waarvan ik denk dat ze bij jou kunnen passen, wat natuurlijk niet altijd het geval is. Dus past misschien alleen veranderingen bij je of helmaal niets.

Ik zie dat ik nog iets vergeten ben. De kwintesse, de kaart die voor deze hele legging op dit moment belangrijk is en die kaart laat totaliteit en vervulling zien. Een harmonisch geheel, een cyclus is op zijn eind. Er is groei op drie niveaus, lichaam, geest en ziel.

Ik merk dat het toch makkelijker/fijner is als ik op de nieuwe manier kaarten leg om een vraag te hebben of iets meer te weten over een situatie zodat ik gerichter een antwoord kan geven. Als ik niets weet is het ook moeilijk te bepalen of een aantal kaarten elkaar aanvullen wat dan weer een betekenis heeft.
Ingezonden:  25 Jun 2019 10:57
Marjo, nog even terugkomend op jou berichtje lang geleden ( januari 2018 ) waarin je zegt je te herkennen in de eerste kaart van toen en je je doodschaamde dat je nooit gereageerd had maar dat  het wel  klopte. Ook ik ben langere tijd amper op dit forum geweest en had je berichtje ook niet gezien. Als er te lange tijd tussen  zit is de situatie vaak heel anders dus heeft het geen zin meer de kaarten van toen door te geven. Maar is nu opgelost door de nieuwe kaartlegging.