Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  06 Sep 2017 12:50
Hallo,

Wij hebben al een keer contact gehad, zou ik nog een kaartlegging mogen.

MVG,

Rik
Ingezonden:  09 Sep 2017 10:35
Natuurlijk, is goed. Ik had februari nog kaarten voor je gelegd maar geen reactie meer op gehad. Niet bij me aangekomen of vergeten? Is nu alweer poos geleden dus heeft niet veel zin meer denk ik.
Ingezonden:  10 Sep 2017 12:44
Kirnetro, jou eerste kaart laat zien dat je op dit moment vast zit. Er is een blokkade.

Het probleem dat er bij jou is, heeft te maken met je ontplooiing en je innerlijke leraar.

Waar jou probleem vandaan komt laat zien dat je aan het lijden bent door vrees. De kaart is De Gehangene, nummer XII en het getal 12 laat hier het lijden van de mens zien. Dit alles heeft met een nieuwe groei te maken, niets is wat het lijkt.

In het verleden was er beproeving en verwarring. Je had ilussies die niet uitkwamen en je was emotioneel aangedaan.

Je wens/doel laat plannen en ideeën zien die in het verleden gemaakt zijn en nu gestalte krijgen. Ook dat je regelingen moet treffen. Verder is deze kaart (Staven VIII) de tijdkaart en wil jou zeggen dat alles de tijd nodig heeft.

De 1e kaart in de toekomst is de rouwkaart en doet veel pijn. Je treurt om een verlies en blijft daar naar kijken maar het is belangrijk om te zien wat er nu nog is en wat de mogelijkheden zijn die je nog hebt.

Over jouzelf is een leven vanuit een kosmisch bewustzijn te zien. De geboorte van een nieuwe mens, los zijn van het 'rad van karma'. Ook dat jij wéét.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed laat zien dat de aanhouder wint. Er staan op de afbeelding 5 zwaarden en drie mannen. Zwaarden laten strijd zien, vaak met pijn en verdriet. Een van die mannen ben jij. Het kan dat je degene bent met de meeste zwaarden, dus gewonnen heeft,  maar daar hou je dan toch een vervelend gevoel aan over. Het kan ook dat jij degene bent die op tijd stopt met het gevecht en tot bezinning komt of je bent degene die verliest en zich emotioneel terug trekt.

Je hoop en/of vrees laat zien dat je hinderpalen moet overwinnen.

De laatste kaart is het antwoord of vermoedelijke verloop en laat Staven IV zien. Op de afbeelding staan vier geplante staven waar tussen bloemslingers opgehangen zijn. Er is een fase afgesloten. Vaak is er bij deze kaart gelegenheid om feest te vieren of er is een samenkomst tussen familie en vrienden. Soms heeft de kaart te maken met een geslaagd examen.

Ik hoop dat je er iets mee kan.

Groetjes,  Trix
Ingezonden:  21 Sep 2017 15:48
Jammer dat je geen respons hebt gekregen tot nu toe. ..
Misschien komt die nog. ..
Ingezonden:  24 Sep 2017 20:44
Ja  idd
Ingezonden:  01 Okt 2017 16:23
Vind ik ook jammer
Ingezonden:  15 Okt 2017 14:03
Ik zou ook heel graag een legging willen ontvangen, of ben je ermee gestopt.
Ingezonden:  16 Okt 2017 12:27
Hallo Marjo, ik ben er niet mee gestopt hoor, veel te leuk om geregeld met de kaarten bezig te zijn. Als jij je in de eerste kaart kan vinden is de rest van de legging ook goed en stuur ik die later door.
De 1e kaart is De Magiër. Die kaart staat voor de wil /ik ben /het bewuste. Ook laat de kaart zien dat je je nog veel verder kan ontwikkelen op spiritueel gebied en tot meer in stsst bent dan  je denkt. Kan je daar wat mee?
Ingezonden:  07 Nov 2017 20:24
Zou u voor mij een kaartlegging willen doen?

Neem aub contact met me op.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Rik S.
Ingezonden:  18 Nov 2017 15:09
Hallo Hoge Priesteres.

Graag een kaartlegging .

Hartelijk dank .

Ulma
Ingezonden:  06 Jan 2018 18:41
beste hoge priesteres , zou ik je ook eens mogen een mailtje zenden.ik heb veel spanning en stress door iets en dingen die ik niet kan verwerken op moment.groetjes
Ingezonden:  08 Jan 2018 20:22
Quote:
Hallo Marjo, ik ben er niet mee gestopt hoor, veel te leuk om geregeld met de kaarten bezig te zijn. Als jij je in de eerste kaart kan vinden is de rest van de legging ook goed en stuur ik die later door.
De 1e kaart is De Magiër. Die kaart staat voor de wil /ik ben /het bewuste. Ook laat de kaart zien dat je je nog veel verder kan ontwikkelen op spiritueel gebied en tot meer in stsst bent dan  je denkt. Kan je daar wat mee?


ik schaam me dood zie dit nu pas, krijg je geen bericht als er gereageerd is, ik  heb niets ontvangen. Bedankt ik kan me daar zeker in vinden die eerste kaart.