Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  25 Jun 2019 11:01
Hellie69, wil jij ook nog reageren? 22 juni heb ik de kaartlegging van jou op t forum gezet maar het kan dat je eroverheen hebt gekeken. Heeft geen haast hoor maar feedback is voor mij wel belangrijk nu ik met wat nieuwe technieken aan het werk ben gegaan
Ingezonden:  28 Jun 2019 09:00
Ja super, ben blij mee nogmaals thx💜
Ingezonden:  03 Jul 2019 21:58
Beste Hoge Priesteres

Graag voor mij ook een legging.

Alvast bedankt!

Groet Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 10:14
Angel, jou eerste kaart Pentakels V en laat zien dat je in de kou gezet bent. De kaart is ook de ‘bedrogkaart’ .Vaak is het in een relatie maar als dat niet zo is bedrieg je jezelf ergens mee en is het belangrijk jezelf meer in het licht te zetten. Als deze kaart nu bij je past zijn de andere kaarten ook goed en werk ik die voor je uit.
Ingezonden:  04 Jul 2019 13:06
Dank voor je reactie!
De eerste kaart klopt, zo voel ik het ook.

Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 15:35
Angel, dan hieronder wat ik verder uit de kaarten heb weten te halen.

Het probleem dat er is heeft met liefdevolle gevoelens voor een ander te maken, wat een beetje voelt als een tweelingziel. Die ander.

Het voelt nu of je geen kant meer op kan en vast zit in een situatie vol problemen. Je ziet geen oplossing op dit moment. Toch is het zo dat je uit deze situatie kan komen al kan het nog even duren want de eerste kaart in de toekomst last nog een veel pijn en verdriet zien.
Er is een conflict waar je niet uitkomt.

Belangrijk voor jou om te zorgen dat je niet vast komt te roesten. Je moet verder en zoals het nu gaat kan je niet verder groeien. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt.

Jij bent iemand met het hart op de juiste plaats, intuïtief, eerlijk, wilskrachtig en zorgzaam.

Je hoopt de komende periode goed door te komen en genoeg energie en daadkracht voor de volgende stap te hebben. Je eerstkomende acties zullen geen blijvende gevolgen hebben.

De laatste kaart die een antwoord geeft of het vermoedelijke verloop laat zien is De Keizer. Vanuit doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zul je je doel bereiken. Schep orde en structuur in je leven. Niet teveel ik móet zeggen maar gun jezelf en anderen rust, plezier en vrije tijd. Materieel succes ligt op jou pad.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een half jaar voordat je bij deze laatste kaart ben maar omdat jij meer zwaarden en staven kaarten in deze kaartlegging hebt dan pentakels en bekers zal het waarschijnlijk een stuk sneller gaan.

Er is duidelijk ‘beweging’ in de tijd en in jou binnenwereld/buitenwereld aan de gang.

Het totaalbeeld van deze kaartlegging, waar het nu om gaat laat De Hogepriester zien.
Kaart V en het getal 5 laat beweging zien. Ook zegt deze kaart dat jij zowel een leerling als een leraar bent. Jij leert van de ander en de ander leert weer van jou. Er komt een tijd dat je je bezighoudt met diepe levensvragen en hierin zul je een weg ( sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuzen.

Als je meer wilt weten of welke kaarten ergens bij horen laat je het me maar weten. Ik vind het fijn feedback te krijgen omdat ik nu nieuwe dingen toepas en voor mij belangrijk te weten of dat ook echt klopt. Ik hoor het wel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 21:47
Hartelijk dank voor de legging!
Liefdevolle gevoelens voor mijn dochter klopt. Er bestaat een conflict, waardoor ik veel verdriet heb, klopt ook.
De beschrijving van mijn persoon klopt ook.
Ik ben een enorme doorzetter in alles.
Dat ik over een half jaar bij de laatste kaart ben, heeft met de situatie te maken waarin ik nu zit. Over 6 maanden zal ik zien of mijn doorzettingsvermogen de moeite waard is geweest. Je zegt dat het getal 5 beweging laat zien, de persoon waar het om gaat, gaat namelijk voor 5 maanden naar het buitenland.

Mag ik een persoonlijk bericht sturen?

Liefs Angel.
Ingezonden:  05 Jul 2019 06:17
Natuurlijk mag dat Angel. Ik zie het wel verschijnen.
Ingezonden:  05 Jul 2019 11:57
Graag uitleg hoe ik een pb kan sturen?
Ingezonden:  05 Jul 2019 12:37
Kan op dit forum niet.
Ingezonden:  05 Jul 2019 15:45
Beste Hoge Priesteres
Horen de cijfers die je noemt bij dat wat ik denk?

Angel.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:11
Met doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zal jij je doel bereiken laat die laatste kaart je weten.
Wat denk je dan? Dat die 5 die met beweging te maken heeft ermee te maken heb dat die persoon voor 5 maanden naar het buitenland gaat? Dat weet ik niet maar dat zou best kunnen.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:59
De persoon waar het omgaat is de afgelopen maanden niet goed bezig geweest en gaat nu voor 5 maanden naar het buitenland. Dan denk ik dat in die 5 Maanden beweginging komt in zijn manier van denken en in gaat zien dat het in de toekomst niet zo verder kan gaan.
Ingezonden:  08 Jul 2019 07:37
Het is wat door de hele kaartlegging loopt en laat zien wat er nu bezig is, dus de beweging van nu en De Hogepriester die laat zien dat jij zowel de leraar als leerling bent zoals ik al zei. Heeft dus niet te maken met wat er gaat gebeuren die 5 maanden dat hij weg is. Meer dan wat ik al gezegd heb kan ik niet uit de kaarten halen.