»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  25 Jun 2019 11:01
Hellie69, wil jij ook nog reageren? 22 juni heb ik de kaartlegging van jou op t forum gezet maar het kan dat je eroverheen hebt gekeken. Heeft geen haast hoor maar feedback is voor mij wel belangrijk nu ik met wat nieuwe technieken aan het werk ben gegaan
Ingezonden:  28 Jun 2019 09:00
Ja super, ben blij mee nogmaals thx💜
Ingezonden:  03 Jul 2019 21:58
Beste Hoge Priesteres

Graag voor mij ook een legging.

Alvast bedankt!

Groet Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 10:14
Angel, jou eerste kaart Pentakels V en laat zien dat je in de kou gezet bent. De kaart is ook de ‘bedrogkaart’ .Vaak is het in een relatie maar als dat niet zo is bedrieg je jezelf ergens mee en is het belangrijk jezelf meer in het licht te zetten. Als deze kaart nu bij je past zijn de andere kaarten ook goed en werk ik die voor je uit.
Ingezonden:  04 Jul 2019 13:06
Dank voor je reactie!
De eerste kaart klopt, zo voel ik het ook.

Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 15:35
Angel, dan hieronder wat ik verder uit de kaarten heb weten te halen.

Het probleem dat er is heeft met liefdevolle gevoelens voor een ander te maken, wat een beetje voelt als een tweelingziel. Die ander.

Het voelt nu of je geen kant meer op kan en vast zit in een situatie vol problemen. Je ziet geen oplossing op dit moment. Toch is het zo dat je uit deze situatie kan komen al kan het nog even duren want de eerste kaart in de toekomst last nog een veel pijn en verdriet zien.
Er is een conflict waar je niet uitkomt.

Belangrijk voor jou om te zorgen dat je niet vast komt te roesten. Je moet verder en zoals het nu gaat kan je niet verder groeien. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt.

Jij bent iemand met het hart op de juiste plaats, intuĂŻtief, eerlijk, wilskrachtig en zorgzaam.

Je hoopt de komende periode goed door te komen en genoeg energie en daadkracht voor de volgende stap te hebben. Je eerstkomende acties zullen geen blijvende gevolgen hebben.

De laatste kaart die een antwoord geeft of het vermoedelijke verloop laat zien is De Keizer. Vanuit doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zul je je doel bereiken. Schep orde en structuur in je leven. Niet teveel ik mĂłet zeggen maar gun jezelf en anderen rust, plezier en vrije tijd. Materieel succes ligt op jou pad.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een half jaar voordat je bij deze laatste kaart ben maar omdat jij meer zwaarden en staven kaarten in deze kaartlegging hebt dan pentakels en bekers zal het waarschijnlijk een stuk sneller gaan.

Er is duidelijk ‘beweging’ in de tijd en in jou binnenwereld/buitenwereld aan de gang.

Het totaalbeeld van deze kaartlegging, waar het nu om gaat laat De Hogepriester zien.
Kaart V en het getal 5 laat beweging zien. Ook zegt deze kaart dat jij zowel een leerling als een leraar bent. Jij leert van de ander en de ander leert weer van jou. Er komt een tijd dat je je bezighoudt met diepe levensvragen en hierin zul je een weg ( sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuzen.

Als je meer wilt weten of welke kaarten ergens bij horen laat je het me maar weten. Ik vind het fijn feedback te krijgen omdat ik nu nieuwe dingen toepas en voor mij belangrijk te weten of dat ook echt klopt. Ik hoor het wel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 21:47
Hartelijk dank voor de legging!
Liefdevolle gevoelens voor mijn dochter klopt. Er bestaat een conflict, waardoor ik veel verdriet heb, klopt ook.
De beschrijving van mijn persoon klopt ook.
Ik ben een enorme doorzetter in alles.
Dat ik over een half jaar bij de laatste kaart ben, heeft met de situatie te maken waarin ik nu zit. Over 6 maanden zal ik zien of mijn doorzettingsvermogen de moeite waard is geweest. Je zegt dat het getal 5 beweging laat zien, de persoon waar het om gaat, gaat namelijk voor 5 maanden naar het buitenland.

Mag ik een persoonlijk bericht sturen?

Liefs Angel.
Ingezonden:  05 Jul 2019 06:17
Natuurlijk mag dat Angel. Ik zie het wel verschijnen.
Ingezonden:  05 Jul 2019 11:57
Graag uitleg hoe ik een pb kan sturen?
Ingezonden:  05 Jul 2019 12:37
Kan op dit forum niet.
Ingezonden:  05 Jul 2019 15:45
Beste Hoge Priesteres
Horen de cijfers die je noemt bij dat wat ik denk?

Angel.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:11
Met doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zal jij je doel bereiken laat die laatste kaart je weten.
Wat denk je dan? Dat die 5 die met beweging te maken heeft ermee te maken heb dat die persoon voor 5 maanden naar het buitenland gaat? Dat weet ik niet maar dat zou best kunnen.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:59
De persoon waar het omgaat is de afgelopen maanden niet goed bezig geweest en gaat nu voor 5 maanden naar het buitenland. Dan denk ik dat in die 5 Maanden beweginging komt in zijn manier van denken en in gaat zien dat het in de toekomst niet zo verder kan gaan.
Ingezonden:  08 Jul 2019 07:37
Het is wat door de hele kaartlegging loopt en laat zien wat er nu bezig is, dus de beweging van nu en De Hogepriester die laat zien dat jij zowel de leraar als leerling bent zoals ik al zei. Heeft dus niet te maken met wat er gaat gebeuren die 5 maanden dat hij weg is. Meer dan wat ik al gezegd heb kan ik niet uit de kaarten halen.
Ingezonden:  21 Nov 2019 10:20
Dag Trix,

Na je laatste berichtje is mijn interesse eigenlijk alleen maar gegroeid. En als ik de berichten zo na lees ben je erg goed in wat je doet. Wat heb je van me nodig om te kijken? In een vorig bericht gaf je aan dat je aan een naam voldoende had? Privé gegevens zet ik liever niet online.

Hoor graag van je.
Ingezonden:  21 Nov 2019 13:31
Ik begrijp dat je prive gegevens niet online wilt zetten. In principe heb ik niets meer nodig dan wat ik nu heb, dus de_dude is genoeg maar als je ook je  voornaam door wil geven zou ik nog fijner vinden als je daar geen moeite mee heb. Hoe minder ik weet hoe fijner ik het vind om zo ‘open’ mogelijk in de kaarten te gaan. Dan kan niets me beĂŻnvloeden.
Ingezonden:  21 Nov 2019 22:09
Een voornaam kan nog wel die is niet zo heel privé ;-) mijn naam is Harrie
Ingezonden:  22 Nov 2019 14:23
Harry, bij jou eerste kaart ligt Aas van Pentakels. Deze kaart staat voor het goede voorteken en laat een nieuwe gelukkige periode zien. Dat is de kern, waar het nu om draait. Kan je je daarin vinden?
Ingezonden:  22 Nov 2019 23:15
Daar kan ik me in vinden in zoverre dat het van mij wel eens mag komen nu.
Ingezonden:  23 Nov 2019 09:34
Bij je probleem ligt Bekers V , de rouwkaart. Je blijft kijken naar wat geweest is en wat je pijn doet. Beter om te zien wat er nog is en daarvan te genieten en het beste ervan te maken.

Waar jou probleem vandaan komt is Zwaarden VI. Het is erg onrustig geweest maar je gaat in rustiger vaarwater komen. Je bent een soort ‘overstap’ aan het maken.

In het verdelen ligt Pentakels VI en die laat liefdadigheid zien. Het verdelen van giften.

Je wens/doel is Bekers VI en die laat zien dat je ontevreden bent met de bestaande toestand. Je zou dat zo graag anders willen zien.

Over een maand voel je je vastzitten en stroom je niet goed door. Er blokkeert dan iets in je.

De kaart die over jou iets zegt is Zwaarden X. Leer te lijden zegt deze kaart. Je voelt je machteloos en je bent niet in staat iets te ondernemen. Wie niet horen wilt moet maar voelen wil deze kaart ook vaak zeggen. Een nieuw levenspatroon gaat eraan komen.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beĂŻnvloed is De Hogepriester. Jij bent zowel de leraar als de leerling. Jij leert van anderen en anderen leren ook weer van jou. Je houdt je komende tijd bezig met diepe levensvragen en hierin zul je een weg ( sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuze.

Je hoop en/of vrees laat Staven IV zien. Een fase die afgesloten wordt waardoor er eden is voor een feestje.

De laatste kaart is wat je nu nog moet weten of anders waar je over een half jaar bent en dat is Staven V. Die kaart laat zien dat er een gevecht in jezelf bezig is.

Er liggen drie vijven in deze kaartlegging en die laten beweging zien.

De kwintesse, het getal wat door de hele kaartlegging loopt en belangrijk voor je is, is 50 en staat voor Bekers X, het gelukkige gezin en harmonie. De kaart die als achterliggende kaart hierbij meegenomen mag worden is De Hogepriester die ik je hierboven ook al doorgegeven hebt, dus lees die nog een keer goed door.

Verder is er balans in de kaartlegging want je hebt van alle elementen er iets in liggen.

Uit de kaarten kan ik halen dat het voor jou mogelijk is om je doel te bereiken. Dat doel is dat de onvrede in jezelf stopt.
Ingezonden:  28 Nov 2019 09:41
Allereerst excuus voor de late reactie en dank voor de kaartlegging. Denk dat ik het wel kan volgen. De rouwkaart klopt in elk geval voor wat betreft de rest moet ik daar nog achterkomen denk ik. De kaart hoge priesteres snap ik alleen niet zo goed. Als ik heel eerlijk ben zou ik niet eens weten waar ik zou moeten beginnen om te “leren  te lijden en te zorgen dat de onvrede stopt”. Zal het denk ik nog een paar keet na moeten lezen allemaal om het echt te begrijpen. Heel erg bedankt!
Ingezonden:  28 Nov 2019 11:43
Niet alle betekenissen hoeven jou iets te zeggen en De Hogepriesteres is kaart II en laat daarom ook dualiteit zien. De kaart staat ook voor het stille, geduldige wachten. Het is iemand die intuĂŻtief en gevoelig is. Een sterke persoonlijkheid. Dat is dus hoe een ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beĂŻnvloed. Zo duidelijker?

Het leren te lijden is het accepteren van het feit dat sommige dingen zijn zoals ze zijn en dat daar gewoon niets aan te doen is, dus zal je ermee moeten leren leven. Als dat je lukt verdwijnt de onvrede in je.

Inderdaad beter om even te laten bezinken en af en toe door te lezen want dan worden de dingen duidelijker. Als je daarna nog vragen hebt of iets niet begrijpt zeg het dan gewoon, dan probeer ik te helpen om het duidelijker te maken.
Ingezonden:  09 Mei 2020 13:32
Ik heb ook wel interesse in een legging. Ik zit namelijk met een probleem. Ik weet niet of je die meteen wilt horen of eerst wilt kijken of het zonder lukt?

Mijn voornaam is Thomas.

Ik weet ook niet of je ĂŒberhaupt interesse hebt om voor mij een legging te doen. Dus hoor graag van je of je mij kunt helpen met een legging.
Ingezonden:  09 Mei 2020 16:59
Hoi Thomas
Ik vind het altijd fijn om kaartleggingen te doen omdat ik van iedere kaartlegging ook weer leer. Het enige wat wel jammer is en wat helaas soms gebeurt dat ik niets meer hoor nadat ik een kaartlegging voor iemand hebt gedaan. Juist feedback is belangrijk voor me als er dingen niet duidelijk zijn, zodat ik daar dan nog even verder in kan duiken.
Bij een kaartlegging zonder vraag komt eruit wat belangrijk voor de persoon is om te weten maar als jij direct iets meer wilt vertellen en je wilt alleen iets speciaals weten kaart ik daar alleen voor. Het is dus aan jou. Begin volgende week leg ik dan het Keltisch Kruis voor je en zie je het vanzelf verschijnen.

Groetjes, Trix
Ingezonden:  09 Mei 2020 22:36
Oke mijn probleem is zo groot en heeft letterlijk met elk aspect in mijn leven te maken. Ik denk dat het wel interessant is wat jij kunt vertellen zonder dat ik meer vertel. Anders ben ik bang dat ik je te veel stuur.

En ik kan best proberen je hier via een beetje op de hoogte te houden.
Ingezonden:  11 Mei 2020 07:15
Als de eerste kaart klopt, moet de rest van de kaartlegging ook goed zijn. Zo niet probeer ik het een andere keer nog eens, maar alles wat in de andere kaarten te zien is volgt op elkaar en is heel duidelijk en positief voor de toekomst dus hoop ik voor jou (en mezelf) dat die kaart nu bij jou past.
Dat is Bekers VI, die kaart laat een liefdevolle relatie van geven en nemen zien.  6 is het getal van de keus en laat ook dualiteit zien. Het getal 2 staat namelijk voor dualiteit en 6=3x2. Het getal 3 staat voor groei en ontwikkeling en 3+3 is ook weer 6.
Laat het me maar weten, dan ga ik er verder mee aan de slag.
Ingezonden:  11 Mei 2020 08:41
Goedemorgen,
Het is al een aantal jaren geleden, maar ziet dat u nog steeds groeit in kaartleggingen.
Fantastisch gaat zo door.

Liefs Franny
Ingezonden:  11 Mei 2020 19:33
Ik moet zeggen dat ik deze erg lastig vind.

Vooral om het te interpreteren naar mijn leven.

Ik sta aan het einde van een liefdes relatie. Die relatie was heel goed en ik hou nog steeds van haar maar het paste niet geheel meer.

Deze relatie heb ik gestopt om meer te groeien en ontwikkelen. En ik sta voor een aantal moeilijke keuzes die ik moet maken. Dus ontwikkeling en groei is wel een sterk onderdeel van mijn leven momenteel.

Kan die liefdevolle relatie op andere manieren geĂŻnterpreteerd worden dan alleen een letterlijke relatie tussen mij en mijn ex of toekomstige vriendin?
Ingezonden:  12 Mei 2020 11:35
Ik denk aan de kaarten te zien dat het wel klopt omdat er ook te zien is dat je in je hart geraakt bent en liefdesverdriet hebt.

Dan hieronder de volgende kaarten.

2) Het probleem is Bekers VII. Je hebt veel keus en de illusies die je had zijn uit elkaar gespat. Ook is het belangrijk om jezelf meer in het licht te zetten zegt de kaart.

3) Waar jou probleem vandaan komt  is Zwaarden III. Zwaarden kaarten laten strijd zien en het getal 3 laat groei en ontwikkeling zien. Deze kaart laat een gebroken hart zien, verdriet, eenzaamheid en scheiding.

4) In het verleden ligt de Aas van Staven. Azen symboliseren altijd iets nieuws en Staven kaarten staan voor willen. De kaart laat een nieuw begin zien, soms gaat het om een nieuwe onderneming, maar het kan ook nieuwe veerkracht en levensenergie zijn. Er zijn meer betekenissen maar ik hou het even bij deze twee, dus als je er niets mee kan laat je het me maar weten. Het verleden is heel breed, kan gisteren geweest zijn maar ook 10 jaar geleden en alles daar tussenin.

5) Je wens/doel is Staven V. Je wilt dat het gevecht in jezelf stopt.

6) De eerste kaart in de toekomst is waar je over ongeveer een maand bent en daar ligt De Wereld. Een hele mooie en positieve kaart die laat zien dat je leeft vanuit een kosmisch bewustzijn.  De kaart zegt dat tegenstellingen in je leven tot een eenheid zullen komen. Jou binnenwereld zal zich herstellen en dat geeft vertrouwen in het grote levensavontuur. Je zult je plek in de wereld gaan vinden. Vertrouw op jezelf en je kunnen, je hebt voldoende in je en je bent er klaar voor. Wees dankbaar voor het leven, geniet en leef je leven. Vertrouw op het leven, dat je keuzen kunt maken en dat je aankunt wat er op je pad komt. Je hebt ook een cyclus afgesloten waarin je niet alleen hebt geleerd maar ook ervaringen en kennis in jezelf tot een eenheid hebt gebracht.

7) De kaart die iets over jou zegt is de Koningin van Bekers. Deze kaart laat zien dat je erg intuĂŻtief bent en dat je wordt beschermt door goddelijke wezens. De persoon op de kaart heerst over het rijk van gevoelens, kan ons behoeden en begeleiden. Het is iemand die thuisgekomen is bij zichzelf.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beĂŻnvloed is De Dwaas. Een zorgeloze geest die klaar is nieuwe ervaringen op te doen. Het nieuwe begin waar je naar verlangt komt eraan. Luister naar het kind in jezelf. Leef in het nu, pluk de dag, geniet en heb plezier. Ga op avontuur. Vertrouw op het leven, je bent op de goede weg, maak je geen zorgen.

9) Je hoop en/of vrees is De Zegewagen. Deze kaart laat een wilskrachtig persoon zien die de wereld intrekt om zijn eigen plek te vinden en zijn eigen doelen te realiseren. De kaart laat ook een overwinning na een strijd zien.

10) De laatste kaart is een antwoord of laat zien waar je over ongeveer een half jaar bent. Hier ligt de Aas van Bekers. De kaart laat zien dat je overstroomd wordt door liefdevolle gevoelens. Meest heeft dat dan met een relatie te maken.

In deze kaartlegging heb je 2x Staven, 4x Bekers, 1x Zwaarden en 3 kaarten van de Grote Arcana. Je hebt geen Pentakels maar je hebt wel aarde energie nodig om standvastig, vastberaden en daadkrachtig te zijn. Soms laat het ontbreken van Pentakels zien dat je de behoefte van je lichaam negeert en dan kan het zo zijn dat je vergeet op tijd te eten, regelmatig te bewegen en op tijd te rusten.
Je hebt 4 Bekers en dat laat een grote gevoeligheid zien. Je kan bijna verdrinken in je emoties. Als je je emoties met liefde en begrip tot rust kunt brengen, heb je met veel Bekers wel een rijk innerlijk leven.

De kwintesse ( alle getallen van de kaarten bij elkaar opgeteld ) is 51 en 1+5=6 en VI is  De Geliefden en 6 is zoals al eerder genoemd het getal van de keuze. Deze kaart loopt door de hele legging heen en is het belangrijkst voor nu. De Geliefden laat aardse liefde zien. Je moet dus een keus gaan maken en deze kaart zegt daarover dat je naar je ziels en hartsverlangen moet luisteren maar gebruik ook je verstand. Maak je eigen zelfstandige beslissing. Je staat op het punt een verbinding aan te gaan, een relatie of met liefde en toewijding ergens aan beginnen. Je bent op een interessant punt in je leven beland waarop het belangrijk zal zijn je har(sverlangen) te volgen. Je komt voor een keuze te staan waarvoor je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen.

Dat is wat ik uit de kaarten kon halen. Ik ben benieuwd naar je reactie.
Ingezonden:  12 Mei 2020 11:37
Bedankt voor het compliment Franny

Liefs terug, Trix