Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  25 Jun 2019 11:01
Hellie69, wil jij ook nog reageren? 22 juni heb ik de kaartlegging van jou op t forum gezet maar het kan dat je eroverheen hebt gekeken. Heeft geen haast hoor maar feedback is voor mij wel belangrijk nu ik met wat nieuwe technieken aan het werk ben gegaan
Ingezonden:  28 Jun 2019 09:00
Ja super, ben blij mee nogmaals thx💜
Ingezonden:  03 Jul 2019 21:58
Beste Hoge Priesteres

Graag voor mij ook een legging.

Alvast bedankt!

Groet Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 10:14
Angel, jou eerste kaart Pentakels V en laat zien dat je in de kou gezet bent. De kaart is ook de ‘bedrogkaart’ .Vaak is het in een relatie maar als dat niet zo is bedrieg je jezelf ergens mee en is het belangrijk jezelf meer in het licht te zetten. Als deze kaart nu bij je past zijn de andere kaarten ook goed en werk ik die voor je uit.
Ingezonden:  04 Jul 2019 13:06
Dank voor je reactie!
De eerste kaart klopt, zo voel ik het ook.

Angel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 15:35
Angel, dan hieronder wat ik verder uit de kaarten heb weten te halen.

Het probleem dat er is heeft met liefdevolle gevoelens voor een ander te maken, wat een beetje voelt als een tweelingziel. Die ander.

Het voelt nu of je geen kant meer op kan en vast zit in een situatie vol problemen. Je ziet geen oplossing op dit moment. Toch is het zo dat je uit deze situatie kan komen al kan het nog even duren want de eerste kaart in de toekomst last nog een veel pijn en verdriet zien.
Er is een conflict waar je niet uitkomt.

Belangrijk voor jou om te zorgen dat je niet vast komt te roesten. Je moet verder en zoals het nu gaat kan je niet verder groeien. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt.

Jij bent iemand met het hart op de juiste plaats, intuĂŻtief, eerlijk, wilskrachtig en zorgzaam.

Je hoopt de komende periode goed door te komen en genoeg energie en daadkracht voor de volgende stap te hebben. Je eerstkomende acties zullen geen blijvende gevolgen hebben.

De laatste kaart die een antwoord geeft of het vermoedelijke verloop laat zien is De Keizer. Vanuit doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zul je je doel bereiken. Schep orde en structuur in je leven. Niet teveel ik mĂłet zeggen maar gun jezelf en anderen rust, plezier en vrije tijd. Materieel succes ligt op jou pad.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een half jaar voordat je bij deze laatste kaart ben maar omdat jij meer zwaarden en staven kaarten in deze kaartlegging hebt dan pentakels en bekers zal het waarschijnlijk een stuk sneller gaan.

Er is duidelijk ‘beweging’ in de tijd en in jou binnenwereld/buitenwereld aan de gang.

Het totaalbeeld van deze kaartlegging, waar het nu om gaat laat De Hogepriester zien.
Kaart V en het getal 5 laat beweging zien. Ook zegt deze kaart dat jij zowel een leerling als een leraar bent. Jij leert van de ander en de ander leert weer van jou. Er komt een tijd dat je je bezighoudt met diepe levensvragen en hierin zul je een weg ( sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuzen.

Als je meer wilt weten of welke kaarten ergens bij horen laat je het me maar weten. Ik vind het fijn feedback te krijgen omdat ik nu nieuwe dingen toepas en voor mij belangrijk te weten of dat ook echt klopt. Ik hoor het wel.
Ingezonden:  04 Jul 2019 21:47
Hartelijk dank voor de legging!
Liefdevolle gevoelens voor mijn dochter klopt. Er bestaat een conflict, waardoor ik veel verdriet heb, klopt ook.
De beschrijving van mijn persoon klopt ook.
Ik ben een enorme doorzetter in alles.
Dat ik over een half jaar bij de laatste kaart ben, heeft met de situatie te maken waarin ik nu zit. Over 6 maanden zal ik zien of mijn doorzettingsvermogen de moeite waard is geweest. Je zegt dat het getal 5 beweging laat zien, de persoon waar het om gaat, gaat namelijk voor 5 maanden naar het buitenland.

Mag ik een persoonlijk bericht sturen?

Liefs Angel.
Ingezonden:  05 Jul 2019 06:17
Natuurlijk mag dat Angel. Ik zie het wel verschijnen.
Ingezonden:  05 Jul 2019 11:57
Graag uitleg hoe ik een pb kan sturen?
Ingezonden:  05 Jul 2019 12:37
Kan op dit forum niet.
Ingezonden:  05 Jul 2019 15:45
Beste Hoge Priesteres
Horen de cijfers die je noemt bij dat wat ik denk?

Angel.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:11
Met doorzettingsvermogen, wilskracht en intelligentie zal jij je doel bereiken laat die laatste kaart je weten.
Wat denk je dan? Dat die 5 die met beweging te maken heeft ermee te maken heb dat die persoon voor 5 maanden naar het buitenland gaat? Dat weet ik niet maar dat zou best kunnen.
Ingezonden:  07 Jul 2019 21:59
De persoon waar het omgaat is de afgelopen maanden niet goed bezig geweest en gaat nu voor 5 maanden naar het buitenland. Dan denk ik dat in die 5 Maanden beweginging komt in zijn manier van denken en in gaat zien dat het in de toekomst niet zo verder kan gaan.
Ingezonden:  08 Jul 2019 07:37
Het is wat door de hele kaartlegging loopt en laat zien wat er nu bezig is, dus de beweging van nu en De Hogepriester die laat zien dat jij zowel de leraar als leerling bent zoals ik al zei. Heeft dus niet te maken met wat er gaat gebeuren die 5 maanden dat hij weg is. Meer dan wat ik al gezegd heb kan ik niet uit de kaarten halen.
Ingezonden:  21 Nov 2019 10:20
Dag Trix,

Na je laatste berichtje is mijn interesse eigenlijk alleen maar gegroeid. En als ik de berichten zo na lees ben je erg goed in wat je doet. Wat heb je van me nodig om te kijken? In een vorig bericht gaf je aan dat je aan een naam voldoende had? Privé gegevens zet ik liever niet online.

Hoor graag van je.
Ingezonden:  21 Nov 2019 13:31
Ik begrijp dat je prive gegevens niet online wilt zetten. In principe heb ik niets meer nodig dan wat ik nu heb, dus de_dude is genoeg maar als je ook je  voornaam door wil geven zou ik nog fijner vinden als je daar geen moeite mee heb. Hoe minder ik weet hoe fijner ik het vind om zo ‘open’ mogelijk in de kaarten te gaan. Dan kan niets me beĂŻnvloeden.
Ingezonden:  21 Nov 2019 22:09
Een voornaam kan nog wel die is niet zo heel privé ;-) mijn naam is Harrie
Ingezonden:  22 Nov 2019 14:23
Harry, bij jou eerste kaart ligt Aas van Pentakels. Deze kaart staat voor het goede voorteken en laat een nieuwe gelukkige periode zien. Dat is de kern, waar het nu om draait. Kan je je daarin vinden?
Ingezonden:  22 Nov 2019 23:15
Daar kan ik me in vinden in zoverre dat het van mij wel eens mag komen nu.
Ingezonden:  23 Nov 2019 09:34
Bij je probleem ligt Bekers V , de rouwkaart. Je blijft kijken naar wat geweest is en wat je pijn doet. Beter om te zien wat er nog is en daarvan te genieten en het beste ervan te maken.

Waar jou probleem vandaan komt is Zwaarden VI. Het is erg onrustig geweest maar je gaat in rustiger vaarwater komen. Je bent een soort ‘overstap’ aan het maken.

In het verdelen ligt Pentakels VI en die laat liefdadigheid zien. Het verdelen van giften.

Je wens/doel is Bekers VI en die laat zien dat je ontevreden bent met de bestaande toestand. Je zou dat zo graag anders willen zien.

Over een maand voel je je vastzitten en stroom je niet goed door. Er blokkeert dan iets in je.

De kaart die over jou iets zegt is Zwaarden X. Leer te lijden zegt deze kaart. Je voelt je machteloos en je bent niet in staat iets te ondernemen. Wie niet horen wilt moet maar voelen wil deze kaart ook vaak zeggen. Een nieuw levenspatroon gaat eraan komen.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beĂŻnvloed is De Hogepriester. Jij bent zowel de leraar als de leerling. Jij leert van anderen en anderen leren ook weer van jou. Je houdt je komende tijd bezig met diepe levensvragen en hierin zul je een weg ( sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuze.

Je hoop en/of vrees laat Staven IV zien. Een fase die afgesloten wordt waardoor er eden is voor een feestje.

De laatste kaart is wat je nu nog moet weten of anders waar je over een half jaar bent en dat is Staven V. Die kaart laat zien dat er een gevecht in jezelf bezig is.

Er liggen drie vijven in deze kaartlegging en die laten beweging zien.

De kwintesse, het getal wat door de hele kaartlegging loopt en belangrijk voor je is, is 50 en staat voor Bekers X, het gelukkige gezin en harmonie. De kaart die als achterliggende kaart hierbij meegenomen mag worden is De Hogepriester die ik je hierboven ook al doorgegeven hebt, dus lees die nog een keer goed door.

Verder is er balans in de kaartlegging want je hebt van alle elementen er iets in liggen.

Uit de kaarten kan ik halen dat het voor jou mogelijk is om je doel te bereiken. Dat doel is dat de onvrede in jezelf stopt.
Ingezonden:  28 Nov 2019 09:41
Allereerst excuus voor de late reactie en dank voor de kaartlegging. Denk dat ik het wel kan volgen. De rouwkaart klopt in elk geval voor wat betreft de rest moet ik daar nog achterkomen denk ik. De kaart hoge priesteres snap ik alleen niet zo goed. Als ik heel eerlijk ben zou ik niet eens weten waar ik zou moeten beginnen om te “leren  te lijden en te zorgen dat de onvrede stopt”. Zal het denk ik nog een paar keet na moeten lezen allemaal om het echt te begrijpen. Heel erg bedankt!
Ingezonden:  28 Nov 2019 11:43
Niet alle betekenissen hoeven jou iets te zeggen en De Hogepriesteres is kaart II en laat daarom ook dualiteit zien. De kaart staat ook voor het stille, geduldige wachten. Het is iemand die intuĂŻtief en gevoelig is. Een sterke persoonlijkheid. Dat is dus hoe een ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beĂŻnvloed. Zo duidelijker?

Het leren te lijden is het accepteren van het feit dat sommige dingen zijn zoals ze zijn en dat daar gewoon niets aan te doen is, dus zal je ermee moeten leren leven. Als dat je lukt verdwijnt de onvrede in je.

Inderdaad beter om even te laten bezinken en af en toe door te lezen want dan worden de dingen duidelijker. Als je daarna nog vragen hebt of iets niet begrijpt zeg het dan gewoon, dan probeer ik te helpen om het duidelijker te maken.