»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / wie wil een legging?
Ingezonden:  22 Sep 2014 15:59
Oh ja, ga zo door!!
Ingezonden:  22 Sep 2014 20:24
Graag gedaan hoor. Ik blijf doorgaan, het is een leuke hobby.
Ingezonden:  23 Sep 2014 11:48
Patrick86. Ik heb het zonder foto geprobeerd en als de 1e kaart klopt, is de rest van de legging ook goed. Dan doen we de rest via de mail en zie ik je mail wel verschijnen.
Dat is de kern, waar het nu om gaat. De kaart is Pentakels III die staat voor groei en ontwikkeling. Het gaat om opbouwen en oprichten ergens van en de kaart laat materiële groei en winst zien. Als je daar iets mee kan hoor ik het wel.
Ingezonden:  25 Sep 2014 10:50
Hallo Hoge Priesteres,

Ik kijk vaak op youtube naar tarot leggingen voor de maand en voor de week en vind dit zeer interessant. Je ziet veel overeenkomsten bij de verschillende leggers. Zou ik me bij de andere gegadigden aan mogen sluiten?
Ingezonden:  25 Sep 2014 13:10
Natuurlijk, stuur me maar een mailtje met een recente foto.
Ingezonden:  25 Sep 2014 18:09
Ik heb een legging gehad. Heel erg blij mee en zeker kloppend.

Groetjes Michelle
Ingezonden:  01 Okt 2014 06:55
Dank voor de legging Hoge Priesteres.
Het was verhelderend en komt overeen met mijn situatie. Ik vind het erg goed dat, hoewel de resultaten op meerdere manieren uitgelegd kunnen worden, jij die passende eruit kunt filteren. Mijn complimenten.
Ingezonden:  01 Okt 2014 08:03
Graag gedaan en bedankt voor je complimenten.
Ingezonden:  04 Jun 2015 10:15
Ik wil ook wel heel graag een legging zou heel graag wat dingen willen weten .mvg
Ingezonden:  05 Jun 2015 13:14
Hallo Bluewater. Ben even tijdelijk gestopt met kaarten leggen. Op dit moment ben ik niet in de juiste stemming door privé omstandigheden. Als je wil mag je me over een maand privé mailen. Dan pak ik het misschien wel weer op. Mijn mailadres staat ergens tussen dit onderwerp en anders kan je de redactie vragen om mijn mailadres.
Ingezonden:  05 Jun 2015 13:44
Geen idee hoe dat moet kan je mail adres niet vinden heb al meerdere paragnosten gevraagd dus ook geld gestord maar niemand kan wat zeggenmof durven niet .ben nu bezig met witte sali wierook....
Ingezonden:  13 Jul 2015 19:17
Hoi Bluewater

Ik ben weer met kaarten leggen begonnen,mdus waag ik een poging.

Waar het bij jou om gaat is dat je ongeduldig wordt van het lange wachten, je wordt er een beetje moedeloos van.

Jou probleem is dat je niet echt gelukkig en tevreden kan zijn en dat komt omdat je in je hart geraakt bent en verdriet hebt.

Het verleden laat diepe, oprechte gevoelens voor iemand zien, vaak gaat het om een tweelingziel.

Je wens/doel is een relatie van geven en nemen

Binnenkort kom je erachter dat je een inenerlijke leraar hebt. Jij bent zowel een leraar als een leerling. Jij leert van anderen en anderen leren van jou.

De kaart die iets over jou verteld is Pentakels V en dat is de bedrogkaart.mof je bent letterlijk bedrogen of je bedrieg jezelf, dan loop je aan je eigen waarheid voorbij.

Je sluit jezelf af. Je bent ziende blind en horende doof. Je weet wat er speelt, maar je wilt het niet zien en niet horen.

De laatste kaart is de uitkomst of het vermoedelijke verloop en laat Schildknaap van Bekers zien. Op de afbeelding staat een beker met een vis en die vis is het symbool van goddelijke liefde. Dus staat de kaart meest voor een boodschap van liefde en vriendschap. Ook voor lichamelijke verlangens en een vriendschappelijke uitnodiging.

De kaarten hebben vaak veel verschillende betekenissen, dus vaak moeilijk om de juiste eruit te halen als ik niets van iemand of de situatie weet.

Ik hoop dat je er iets mee kan.
Ingezonden:  13 Jul 2015 20:15
Hallo,Ik zou ook graag wel een kaartlegging willen over de toekomst relatie enz afgelopen half jaar veel mee gemaakt kwa gezondheid en weet niet zo goed hoe nu verder voor de toekomst..
alvast bedankt Jolandahttp://uploadenfoto.nl/pictures/593fe5151c175b0431fa914384f8dc7a.jpg
Ingezonden:  14 Jul 2015 11:52
Je geniet nu van leuke, gezellige dingen doen met anderen

Je probleem is dat je heel goed weet dat je je ergens voor afsluit, je wilt niet zien hoe het is en je wilt het ook niet horen. Dat heeft te maken met een kosmische herinnering die in je zit. Op geestelijk niveau is er een vereniging van tweelingzielen. Er zijn hindernissen en moeilijkheden op dat gebied.

De 1e kaart in de toekomst komt binnen een maand uit en laat Zwaarden III zien. Je bent dan in je hart geraakt en er is pijn en verdriet. Je hart is gebroken.

Over jouzelf zeggen de kaarten dat je machteloos bent iets te ondernemen. Het is of er met een dolk in je rug gestoken is. Leer te lijden.

Je bent bang voor gevoelens van melancholie en ook vrees je dat je heen en weer geworpen wordt door tegenstrijdige gevoelens.

De laatste kaart is het antwoord of het vermoedelijke verloop. Als het de verdere toekomst is ben je daar over ongeveer een half jaar. Pentakels X, een mooie, positieve kaart. Overvloed en harmonie in alle opzichten. Je bent gehecht aan huis en haard en je hebt succes. De verschillende facetten zijn dan in evenwicht.
Ingezonden:  04 Aug 2015 08:16
Ik wilde graag een kaartlegging vooral omdat mijn leven turbulent is en mijn doel is om de strijd te stoppen zodat er meer rust in mijn leven komt.graag wil ik de antwoorden via email omdat dit persoonlijk is.
Ingezonden:  04 Aug 2015 11:22
Ik zou graag een leggingnwillen ik ruik dingen en hoor en voel dingen word er een beetje eng en bang van wie o wie help mij
Ingezonden:  04 Aug 2015 16:38
Dan wil ik graag je e mail adressen hebben of je vraagt het aan de administratie van het forum. Ik heb hierbij mijn toestemming daarvoor gegeven, dus geen probleem.

Blue water, kan je iets met mijn uitleg? Ik heb kaarten voor je gelegd, maar kort en eenvoudig omdat ik geen mailadres heb en het op het forum komt. Doe zoiets liever persoonlijk via email.
Ingezonden:  04 Aug 2015 16:47
Waar vind ik je email aub
Ingezonden:  04 Aug 2015 21:29
Als je alle berichten door leest staat het er waarschijnlijk nog ergens tussen. Anders aan de administratie van het forum vragen want je mag hier geen email van jezelf opzetten
Ingezonden:  01 Nov 2015 20:11
Ik zou ook heel graag een legging willen voor mijn zoon die ook 15 is en me erg zorgen om hem maak.
Hoop wat van je te horen en als je mijn emailadres wilt en 'n foto laat 't me weten en stuur je 'm dan op.
Ingezonden:  02 Nov 2015 07:26
Hallo Feetje. Ik doe nooit een legging als de persoon in kwestie het niet zelf vraagt of er niet achter staat. Voor jou wil ik best een kaartlegging doen, want jij zit nu erg in de knoop en wie weet kan dat inzicht geven. Als je dat wil, wil ik graag je mail adres. Je zoon zit in de fase dat hij zichzelf aan het ontdekken is. Pubers geven vaak veel zorgen. Een nichtje van me is ook 15 jaar en ook voor haar ouders is het momenteel heel moeilijk. Zo ken ik er nog veel meer. Dat kan nog jaren duren en is erg moeilijk als je er als ouders middenin zit. Sterkte!
Ingezonden:  02 Nov 2015 11:38
bedankt voor je antwoord en mijn emailadres is feetje2012@live.nl.
Hoor graag van jou en alvast bedankt voor de moeite!
Ingezonden:  02 Nov 2015 20:04
Ik zou graag een legging willen, mijn naam is sharona en ben 25 jaar.wil je wel een foto sturen zet hem liever niet hierop
Ingezonden:  03 Nov 2015 07:56
Prima. Je kan me prive mailen. Even mailadres vragen bij de administratie van het forum, want nag hier niet opgezet worden.
Ingezonden:  06 Nov 2015 14:08
Sharona, ik heb even voor je bezig geweest. Het volgende kwam eruit:
Het is goed om een knoop door te hakken, zodat je een nieuwe weg in kan slaan.
Belangrijk om de middenweg te blijven bewandelen, zorg voor balans.
Blijf niet kijken naar wat geweest is en wat pijn doet, maar zie wat er nog is en maak daar het beste van.
Je bent ontevreden over de bestaande toestand. Je vindt dat het wachten erg lang duurt en je wordt daar een beetje moedeloos van.
Je wilt iets oprichten/opbouwen.
De laatste kaart die nu speelt of waar je over een half jaar bent is Zwaarden V. Zwaarden staan voor strijd, pijn en verdriet. Het getal 5 laat beweging zien. De kaart symboliseert falen, nederlaag, zorgen, verdriet, moeilijkheden en verlies.
Dat is wat ik eruit kan halen en aan je door wil geven.
Ingezonden:  06 Nov 2015 17:11
Hallo hoge priesteres,

bedankt voor je antwoord.die laqtste kan ik heel erg in het nu plaatsen,er is vanalles aan de hand op het moment, mn leven lijkt wel een soap.ik wilde nog iets vragen of u aan de hwnd van twee namen de connectie tusen deze personen kan zien en hier nog extra informatie kunnen uitutten. De namen zijn rowan en roland
Ingezonden:  06 Nov 2015 19:58
Sorry, maar daar kan ik niets mee. Ik ben geen medium en kan alleen maar een beetje lezen wag er in de kaarten staat. Diep van binnen weet je zelf wel wie of wat het beste voor je is denk ik. Succes en sterkte.
Ingezonden:  06 Nov 2015 20:22
Lieve HogePriesteres,

Ik denk dat je jouw mail niet naar de juiste persoon hebt gestuurd.

Neem aan dat de inhoud van de mail voor ene Sharona is bedoeld.

Ik ben Jose en had de administratie om jouw mailadres op te vragen, maar heb nog geen antwoord gehad van hun.

Jij hebt wel gereageerd op mijn vraag of je kaarten wilde leggen voor mij en jou mijn emailadres gegeven.

Dit naar aanleiding van mijn onderwerp over mijn zoon, Stan.
Erg fijn dat je had gereageerd, vooral dat je aangaf dat je voor mijzelf een kaartlegging zou doen, had/heb dat ook echt nodig.

Mijn e-mailadres is dus feetje2012@live.nl.

Laat mij alsjeblieft wat van je horen of ik het juist heb jouw mail en hoop dat je ook nog voor mij een kaartlegging wilt doen.

Zou ik erg fijn vinden!


Warme groet,

José[img]null[/img]
Ingezonden:  06 Nov 2015 21:45
José, De kaartlegging was wel voor jou bedoeld. Van Sharona had ik geen mail adres, dus voor haar heb op het forum iets neergezet.
Als de 1e kaart klopt ( Gerechtigheid ) moet de rest van de kaartlegging ook kloppen. Die 1e kaart laat zien wat er nu bij jou speelt. Je kan me prive mailen. Als je je niet in die kaart kan vinden, was mijn concentratie niet goed genoeg en wil ik het volgende week nog wel een keer proberen.
Ingezonden:  28 Dec 2015 10:32
Beste Hoge Priesteres,
Leg je nog altijd kaarten?